Učinkoviti načini za odstranitev oglasov iz »sošolcev«

Mnogi od nas uporabljajo socialna omrežja, ustvarjajo ljubljene, prijatelje, znance, ki živijo na precejšnji razdalji, veliko bližje, komunikacija pa je okrašena z različnimi igrami, glasbo, fotografijami, koristnimi informacijami in še veliko več. Oseba brez komunikacije ne obstaja kot oseba, zato socialne mreže pritegnejo tako veliko pozornosti do sebe, včasih pa moteče trenutke ovirajo običajno komunikacijo, zato v tem članku govorimo o tem, kako odstraniti oglaševanje v "sošolcih" brez ponovne namestitve brskalnika. Vse metode so popolnoma delujoče in relevantne, vendar ne zapletene, zato jih lahko uporabi tudi neizkušen uporabnik.


Razlogi za pojavne oglase v "sošolcih"

Pogosto je, da pri namestitvi katerega koli programa za Windows obstajajo nepričakovani stranski učinki, eden od takih trenutkov je lahko videz oglaševanja v brskalniku, na spletnih straneh itd. Nato je vprašanje, kako odstraniti oglaševanje v "sošolcih" in drugih socialnih omrežjih.
Glavni razlog je seveda nepreviden obisk spletnih strani, prenos programske opreme s piratskih spletnih mest itd. Vzrok takšnih težav je lahko tudi ciljni virusni napad, v katerega lahko v računalnik namestite poseben program - strežnik S pomočjo katerega heker dobi popoln dostop do računalniških datotek, pa tudi do računov v socialnih omrežjih,za vas in druge pomembne strani. Videz oglaševanja v brskalniku lahko nakazuje delno ali popolno okužbo računalnika, tako da le, ko je prvi sum potrebno, da ga popolnoma preverimo in očistimo zlonamernih aplikacij.


Kako odstraniti oglase v "Sorodniki"?

Obstaja le nekaj načinov za odstranitev oglasov iz spletnih brskalnikov in zlasti socialnih omrežij. Obstajajo posebni pripomočki, ki ga popolnoma odstranijo iz računalnika, vendar obstajajo tudi programi, ki preprečujejo videz oglaševanja, s čimer se odpravlja možnost njegove naključne namestitve, saj se to pogosto zgodi, ko poskušate prenesti nekaj na spletu, toda na mestu nekaj gumbov Prenesi "in samo eden od njih je res, ostalo - oglaševanje.
Kako odstraniti oglase v "sošolcih", če so nameščeni virusni dodatki:
 • Omogočite želeni brskalnik, s katerega se prijavite v družabna omrežja, pošto.
 • V nastavitvah poiščite končnice.
 • Če je preveč predmetov, kliknite na želeno možnost »Prekini« ali »Izbriši«.
 • Preverite strani v socialnih omrežjih in redna spletna mesta za oglaševanje tretjih oseb.
 • Ta pristop deluje v 70% primerov, če pa ta metoda ne pomaga, bo pomagalo le Adblock - to je specializirana, a popolnoma brezplačna aplikacija za preprečevanje oglaševanja. Navodila za namestitev:
 • Omogočite isti brskalnik, ki ga uporabljate najpogosteje.
 • V nastavitvah pojdite na spletno trgovino aplikacij, vsak brskalnik ima svoje.
 • V vrsticiVnesite AdBlock in ga namestite.
 • Po namestitvi te aplikacije oglaševanje v brskalniku za vedno izgubljena, tudi če gledate videoposnetke na souporabo videa, da ne omenjam socialnih omrežij.

  , brskalnik za "Odkrijte" brez oglaševanja

  Če se metode zgornje ne dam popolnoma enostavno in učinkovito, in na vprašanje, kako odstraniti oglaševanje "sošolci" Še vedno je pomembna, potem je najboljša rešitev je situacija namestiti poseben brskalnik le oster stran za prenos v socialne mreže. Odličen primer je brskalnik Mail.ru nam, ki se imenuje tako kot socialnem omrežju "sošolci".

  Na koncu

  Upamo, da bomo v tem članku vam zdi najbolj primeren način za vas, kako odstraniti oglaševanje "sošolci" in problem ne bo več motilo, vendar ukrepi previden vedenje na internetu je veliko bolj učinkovito kot katera koli -antyvirus.

  Sorodne publikacije