Russian Post: Post Detection

Na žalost se v Rusiji čedalje bolj dogaja, da čakalna točka ne prispe pravočasno, vendar je za dolgo časa odložena ali še bolj izgubljena. Kje bi se morali obrniti naši državljani in kaj bi bilo treba storiti v podobni situaciji? V tem članku bomo pogledali, kaj pomeni iskanje poštnih pošiljk.

Preverite kot pomočnika v primeru izgube parcele

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate vedeti, je, da morate vedno imeti svoje preglede. Ko je vaša pošiljka izgubljena, morate ruski pošti predložiti izjavo za pošiljanje in za to je nujno, da je na voljo ček ali vsaj kopija. V nasprotnem primeru lahko vaša izjava, ki jo boste vložili v primeru izgube, preprosto ne sprejmete.
Kot vsi drugi dokumenti, kot je potni list, so tudi pregledi zaželeni, če jih ne nosite s seboj, potem pa ga vsaj nekaj časa hranite, dokler vas nakup ne doseže in ne boste prepričani, da ona je točno tisto, kar potrebujete.

Preverjanje praviloma prikazuje informacije o številu pošiljanja paketa. To vam lahko pomaga, če je vaše naročilo registrirano. O tej številki se običajno poroča takoj po pošiljanju. Kako Pošti Rusije izvaja iskanje poštnih pošiljk?

Sledenje paketov

Sledenje pošiljk je mogoče neposredno na spletnem mestu Russian Mail ali prek določenih programov ali programov. Pred tem so državljani sledili svojim parcelam na lokaciji "Gdeposylka", vendar po uvedbiDodatna zaščita pred takšnimi programi je prenehala delovati. Kot izhod iz situacije lahko prenesete v telefon poseben program, imenovan "Parcel" - je zelo priročna aplikacija, ki hitro in hitro prikaže vse spremembe, povezane z gibanjem vaše pošte.

Primer izgube parcele

Zakaj mora Rusija najti poštno pošto? O tem še naprej.
Zato upoštevajte najpreprostejšo situacijo, povezano z izgubo odhoda. V službi vašega okrožnega centra ali mesta, ko sledite, določeni statusi "zapustijo točko razvrščanja" ali "so prispeli v kraj prejema". Toda po tem, ko so bile te informacije prikazane, je bilo nekaj dni in še ni bilo sporočila.

"Leva točka razvrščanja" pomeni, da je bila pošiljka naložena v poštni stroj in je bila poslana neposredno na vašo pošto. Seveda, avto v določenih okoliščinah ni mogel priti, v praksi pa se nekaj podobnega zgodi zelo redko. Praviloma že v istem ali vsaj naslednjem dnevu pošiljka prispe v pošto, možno pa je, da jo takoj prejme, ne da bi čakala na sporočilo. Izjema je situacija, v kateri se sortirna točka ne nahaja v vašem mestu, zato je smiselno počakati še nekaj dni. Torej, če v stolpcu stanja vidite kljukico "levo od sortirne točke" ali "prispelo v kraj prejema", lahko vzamete potni list in varno greste na pošto. In kolikšna je lahko dolžina iskanjapoštne pošiljke? Doma lahko državljani pošljejo domov in prosijo, da počakajo na sporočilo, vendar je bolje, da se ne strinjate, saj je večja verjetnost, da bodo zaposleni v pošti iskali vaš paket. V takih razmerah je smiselno zahtevati nadrejenega. Dejstvo je, da je osebje ruske pošte zavezano izdati pošiljko tudi brez prisotnosti sporočil. To še posebej velja v tistih primerih, ko je bila parcela pred nekaj dnevi označena na oddelku, in še vedno ni obvestila, da bi ga prejeli.
Če resnično ne morete najti vaše pošiljke, morate napisati vlogo za mednarodno poštno pošto.

Iskanje izgubljene pošte

Za začetek iskanja morate preveriti stanje vašega pisma ali poklicati tako imenovano številko tira. Če manjkajo podatki o vašem odhodnem statusu ali se ne posodabljajo dlje časa, potem vaša pošiljka ali pismo še ni bila dostavljena. Če želite začeti iskanje poštne številke, morate napisati izjavo na strani spletnega portala ruske pošte. Lahko se posreduje kateremu koli oddelku storitve. Da bo vaša vloga sprejeta, boste potrebovali naslednje dokumente:
 • vlogo za iskanje odhoda z ozemlja Ruske federacije ali mednarodne odhode.
 • Preverjanje, ki je bilo izdano skupaj s pošiljko, ali kopijo takega. Preverjanje se izda neposredno ob odhodu.
 • Vsaka osebna izkaznica, na primer,potnega lista ali pravice.
 • Vloga za iskanje mednarodnih ali domačih poštnih pošiljk se sprejme v šestih mesecih od datuma odpreme. Takšen papir za iskanje mednarodnih pošiljk EMS se sprejme v roku štirih mesecev od datuma odhoda, v skladu s Pravili za uporabo standardnih sporazumov EMS. Ta zahtevek za poštno naročilo lahko vloži pri ruski pošti tako prejemnik kot pošiljatelj ali njegov pooblaščeni zastopnik, pri čemer je najpomembnejše v takem primeru predstaviti pooblastilo.

  Primarna in glavna pravica do nadomestila je neposredno pošiljatelj parcele, poleg tega pa ima možnost zavrniti prejem nadomestila v korist prejemnika. Kje poslati pismo želeni pošti? To je pogosto vprašanje.

  Način obveščanja

  Praviloma poštni urad Rusije praviloma sporoči priporočeno sporočilo na dejanski naslov ali v obliki obvestila na elektronsko pošto, navedeno v prijavi. Obvestilo mora biti poslano najkasneje trideset koledarskih dni od dneva predložitve vloge za notranje poštne pošiljke, najkasneje pa v dveh do treh mesecih, ko gre za mednarodne pakete. V primerih, ko pošiljanja še vedno ni mogoče najti, obstaja obvezno plačilo odškodnine. Pošiljatelj lahko prenese svojo pravico do prejema takšnega paketa ali drugega pooblastila v korist stranke.
  Iskanje mednarodnih poštnih storitevodhod je lahko potreben vsakomur.

  Nianse pri sestavljanju vlog za iskanje paketov

  Ni treba oditi in pisati prijave na poštno službo, preprosto prenesite prijavo z uradne strani. Pomembno je, da ste pozorni na vrsto dokumenta, saj so glede na vrsto želenih paketov na voljo vzorci za domače ali mednarodne pošiljke. Nato natisnite papir in ga napolnite ročno. Zaželeno je, da skrbno preučite to izjavo in mu zagotovite popolne informacije o vaši težavi. Standardna shema v glavi navaja ime naslova, v katerem je dokument sestavljen in določen, od katerega je poslana zahteva za iskanje poštne številke po številki. Na ta način se registrirajo podatki o naslovu, potnem listu in kontaktnih podatkih pošiljatelja.

  Podatki iz pregleda

  Izpolnjevanje vloge ne bo povzročalo posebnih težav, zlasti ker je večina podatkov v pregledu, in sicer:
 • vrsta odhoda;
 • vrednost izgubljenega paketa;
 • teža;
 • Datum sprejetja blaga.
 • Ta oddelek, tako kot vrsta embalaže, je zaželen, da je naveden ali naveden neposredno od pošiljatelja. Na primer, ko prijavite izgubljen paket v svetlo rdečem paketu, vam bo to zagotovo pomagalo najti veliko hitreje, čeprav je to polje neobvezno. Odpadni del kupona se običajno izpolni s poštnim osebjem in izda stranki skupaj z originalnim računom. Na izpisu ni potrebna hrbtna stran stavka, saj obstaja samo indikacijainformacije o pravilni izpolnitvi. Takoj, ko je papir pripravljen, ga je treba odpeljati na pošto, potem pa samo počakati.

  Posledice vložitve prošnje za iskanje

  Pogosto se dva do tri dni po vložitvi zahtevka za iskanje poštnih pošiljk po imenu upravičenca prijavijo na kateri koli točki razvrščanja ali pa se najdejo v uradu izdaje. V primeru mednarodnega tovora lahko traja veliko dlje, preden se odkrije. Kljub vsem dvomom naših državljanov pa je smisel vloge zagotovo tam. Praviloma to v veliki večini primerov pomaga najti izgubljeno parcelo. Za te iste osebe, katerih parcele še niso bile najdene, se naloži denarno nadomestilo.

  Sklepna ugotovitev

  Za zaključek je treba opozoriti, da v primeru izgube parcele ni treba storiti dveh stvari:
 • razburkati;
 • se pritožujejo.
 • Kot kaže praksa, je uradna poštna stran Rusije povsem neuporabna v zvezi s terjatvami, zato absolutno nima nobenih oblik povratnih informacij, in več ni forumov. Edina stvar, ki jo mora državljan narediti v takšni situaciji, je najprej potrpežljivost in prenos obrazca za izpolnjevanje vloge za iskanje po pošti, ki bo najverjetneje kasneje našla. Vso srečo!

  Sorodne publikacije

  Post Fallout 4. Kje najti ožičenje v Fallout 4?