Tipkovnica Rapoo e9070: Prednosti in slabosti

Menim, da se bodo mnogi strinjali, da je danes tehnologija v kompaktnosti pomembna. Vedno več naprav postaja manjše, tanjše, lažje. Na računalniške naprave, vključno s tipkovnicami, ni bilo nobene izjeme. Danes vam je na voljo tudi brezžična tipkovnica Rapoo e9070.

Rapoo Blade

Treba je povedati, da je večina naprav, proizvedenih v nebesnem cesarstvu, nekoliko pretresena zaradi svoje zasnove. Osupljiv primer tega je serija brezžičnih tipkovnic "Blade" iz Rapoo. V seriji je pet pogonov, katerih značilnost je edinstvena avtorska zasnova. V notranjosti tipkovnice je nekaj parametrov. Da, Rapoo 6300 je namenjen delu z iPadom. Kompaktna je in ne potrebuje veliko prostora pri selitvi. Na voljo je litijeva baterija. Povezava se vzpostavi prek povezave Bluetooth 3.0, ki omogoča priključitev tipkovnice na katerokoli napravo, ki podpira to vrsto povezave.


Najstarejši brat te naprave je Rapoo e2700. Če vas je sramotilo pomanjkanje bloka števil na prejšnjem modelu, potem sledi sledilna ploščica. In zdaj se povezava izvaja s pomočjo nano-sprejemnika, pa tudi na večini brezžičnih tipkovnic. Naslednji je Rapoo e9070, o katerem bo opisan članek. Toda ni zadnja v postavitvi. Obstaja poenostavljena različica te tipkovnice pod številko e9050. Ne samo, da ima manjše dimenzije, temveč je tudi veliko cenejši od modela polne velikosti. No, in najbolj veličasten predstavnik Blade-line - Rapoo e9080. V bistvu je tohibrid več klaviature. Njegova funkcija je večnamenska sledilna ploščica, ki se lahko uporablja kot standardni blok številk. Vendar pa je zelo priročna rešitev in stroški tega modela so precej višji.


Rapoo e9070 Wireless: popoln
Podjetje dostavi svoje klaviature v škatlo iz trpežne, prozorne plastike, ki vam omogoča, da se pred nakupom dobesedno seznanite z videzom naprave. V paketu je tudi kartonski vložek, ki grafično prikazuje glavne značilnosti vsebine, kot so:
 • Povezava z napravo preko USB nano sprejemnika 2,4 GHz radijske frekvence.
 • Polmer sprejemnika je 10 metrov.
 • Uradno jamstvo za 1 leto.
 • Trajanje - 24 mesecev.
 • Na hrbtni strani škatle so navedene informacije o zasnovi tega modela tipkovnice in njeni funkcionalnosti. Po razpakiranju in odstranitvi naprave boste v škatli našli dva vira energije v obliki alkalnih baterij AAA, priročnik za uglaševanje in delovanje ter tudi nano sprejemnik.

  Videz in značilnosti oblikovanja

  Pred nami je tipkovnica Rapoo e9070. Prva stvar, ki prizadene oko, je dizajn in superkompaktni videz. Dejansko je tipkovnica Rappoe9070 v primerjavi s standardno tipkovnico zelo majhna:
 • Dolžina je 340 milimetrov.
 • Širina je 110 milimetrov.
 • Kot telo se uporablja paleta iz poliranega nerjavečega jekla globine 5,6 milimetrov. Vsebuje vse notranje opreme. V zadnji del zgornjega dela noge se skriva celotna dolžinabaterije in elektronike. Za prenosno brezžično tipkovnico res zelo kompaktne dimenzije. Ta model uporablja ključe z škarjasti mehanizem, ki jim je omogočilo, da bi napredek bistveno krajši, ne da bi izgubili taktika feedback. Prav zaradi kompaktnosti vseh vrzeli med tipkami so minimalne, kar nekoliko otežuje slepo tipkanje.

  ureditev

  Tudi v fotografiji vidite tipkovnica Rapoo e9070 je nekoliko drugačen od običajnega nas polno. Na primer, so vse zgornje tipke polurazmernыe kot blok puščice, ki jim pustili le eno bottom line. Leva tipka Shift je veliko manj v redu, "dvonadstropni» Enter postavitev in posebno digitalno blok, kjer se spodnja vrsta pa je bila samo Enter in 0, medtem ko zgornji dve vrstici preselil NumLock ključ, ključ, delitev, množenje, dot, plus in minus. Mnogi ljudje so opazili, da je tipkovnica št nam znane vroče tipke, ki jih običajno najdemo med blok glavnih in stranskih številk. Njihove naloge so prerazporedijo med številčnico, puščicami in vročimi tipkami zgoraj. Uporabljajo se lahko v kombinaciji s funkcijsko tipko «Fn».

  prednosti in slabosti Rapoo e9070

  Glavne značilnosti modela so osvetljena, tako da se splača povzeti in poudariti njene majhne pomanjkljivosti. Koristi lahko enostavno razlikovati prvotno obliko, majhno velikost in težo, da nimajo nobenih dodatnih gonilnikov. Proti navedeni v naslednjih vidikov:
 • polirano jeklo površina zelo hitro dvigne na mastnih prstnih odtisov.
 • Nezadostna togost kovinske palete - ko je besedilo intenzivno nastavljeno, se sredina upogne in se dotakne mize.
 • Noge ne zagotavljajo ustrezne adhezije na površino, kar včasih zdrsne s tipkovnice.
 • Ergonomija zahteva dolgotrajno odvisnost.
 • Zaključek

  Iz članka ste se naučili vse funkcije, ki jih predstavlja tipkovnica. Na podlagi njih lahko zdaj oblikujete svoje mnenje v zvezi s to napravo.

  Sorodne publikacije