"Terarija": mehanski črv in taktika njegovega izločanja

Sodoben trg računalniških iger je preveč nasičen. Vsakdo lahko najde zabavo po okusu: strelci, potujoči, gostje in tako naprej. Posebej priljubljena so tako imenovane indie igre. To so projekti, ustvarjeni z minimalno finančno podporo. Eden od takih projektov se imenuje "Teraria": mehanski črv, Prehranjevalec svetov, Cthulhujev možgan in številni drugi liki. V tej igri morate preživeti v izjemno nevarnem svetu. Poglej za različne predmete, reševanje ugank in poskusite preživeti!

Na kratko o tem, kako začeti igrati

Preden ustvarite igro, morate izbrati znak, pomisliti njegovo ime, izbrati velikost zemljevida. Ko se igra začne, se bo pojavil vodnik, ki pove glavne točke: upravljanje, viri in tako naprej. V igri "Teraria" se mehanski črv in drugi predmeti pojavljajo le na težkem nivoju prehoda. V popisu znakov so nekateri predmeti: pikaks, sekira itd. Za zaščito pred sovražniki se prepričajte, da zgradite hišo in je ne pustite ponoči. Na svetu obstaja več biomov, od katerih vsak živi v posebnih bitjih in virih. Obstaja tudi nekaj trikov v igri "Teraria". Mehanski črv, na primer, je potreben kot vaba za Destroyerja - posebnega šefa povečane težavnosti. Da bi se ga znebili, so igralci po vsem svetu razvili vrsto taktike.


Igra "Teraria": kako ubiti mehanskega črva brez dela

Različne vrste šefov dajejo edinstven plen (tj. Ekstrakcija). Zato igralci iščejo srečanja z njimi. Sevedatriki na njihovem vabah delujejo samo v določenih biomasah (ozemljih). Hrana črva je na primer veljavna le na zemljiščih, ki so bila poškodovana zaradi kvarjenja. Smešno značilnost: če se uporablja v nastanku Eater na svetovih, je znak povzročil ogromno škodo na 10 tisoč enot zdravja. V igri "Teraria" se mehanski črv pojavi na dva načina: izpadanje mrtvih sovražnikov na visoki stopnji težavnosti ali obrti. Potem ko je začela črv, oborožiti in jo zlahka poškodovati, ker ni posebej zaščitena in napadena. Po določenem času se bo pojavil uničevalec, ki mu bo moral dodeliti posebne taktike.

Sorodne publikacije