7 Android Data Recovery ne vidi telefona: kaj storiti?

Težave s pametnimi telefoni se pogosto pojavljajo. Vzrok so številni razlogi, ki niso vedno odvisni od uporabnika. Obstajajo tudi programske napake. Zakaj telefon 7-Android Data Recovery ne vidi? Kakšen je program? Kako pravilno delati z njo? Odgovori na ta vprašanja so podani v članku.

Program

Torej, 7-Android Data Recovery je program, ki je bil Russified že dolgo časa. Potrebuje ga za obnovitev podatkov iz pametnega telefona v operacijskem sistemu Android. Če so bili osebni podatki izgubljeni zaradi vaše napake ali zaradi napak programske opreme, je treba takšno aplikacijo posodobiti, da jih obnovite. Vmesnik je intuitiven, zato, ko vrnete fotografije, ne bi smelo biti težav.Kako začeti

Pred razumevanjem, zakaj Android-Data Recovery 7 ne vidi telefona, kaj storiti v tem primeru in kaj povzroča ta problem, poglejmo, kako deluje. program. Program lahko prenesete in namestite z uradne strani. Tukaj boste našli različico za računalnik. Če ste iz računalnika izgubili podatke, vam jih bo pomagal obnoviti 7-Data Recovery Suite. Ta program ima poseben razdelek za naprave Android. Delo obeh javnih služb je praktično enako, vsaj glede mehanizma.

Priprava telefona

Če želite poskusiti obnoviti izgubljene fotografije, morate pametni telefon povezati z vmesnikom USB v računalnik. Kot kaže praksa, je zaželeno, da v napravi takoj izklopite postavitev USB. Včasih uporabniki pozabijo na to operacijo, zato lahko pride do težave7-Android Data Recovery ne vidi telefona.


Pojdite na nastavitve. Tukaj morate najti vrstico "Za razvijalce". Ima tudi funkcijo USB overflow. Ta razdelek morda ne najdete, zato ga boste morali konfigurirati.

Povezava

Pametni telefon ste priključili prek kabla. Program morate odpreti. Pred vami se bo pojavil preprost meni, v katerem je vse jasno opisano in opisano. Spodaj je nekaj priporočil. To vključuje postavitev USB in povezavo prek kabelske naprave. Po tem morate klikniti "Naprej" za nadaljevanje namestitve. Imeli boste seznam pogonov, ki so na pametnem telefonu. Morda je del notranjega pomnilnika in zunanjega pomnilnika. Če nimate pomnilniških kartic, bo razdelek ena. Morate ga izbrati in klikniti "Naprej". Izbira prave particije je odvisna od tega, kje ste zapustili datoteke. Nato program zažene pregledovanje naprave. Po zaključku tega procesa pripomoček prikaže izgubljene, izbrisane, poškodovane datoteke. Seznam je lahko prazen, če je naprava trajno uničila dokumente. Obstaja veliko število map, med katerimi morate poiskati potrebne. Če najdete datoteko ali mapo, jo kliknite in kliknite »Shrani«. Če je bilo več datotek izgubljenih, lahko poleg vsakega označite kljukico in jo shranite. Ko morate določiti mapo, v katero želite obnoviti najdene podatke. Priporočamo, da jih pošljete v računalnik, ne pa v pametni telefon.

Napaka

Ta priročnik je primeren za vse, ki so lahko povezali napravo. In kaj, če 7-Android Data Recovery ne vidi telefona? To lahko povzroči veliko napak. Ampak predvsem to je posledica dejstva, da računalnik sam ne želi zaznati pametni telefon. To je razdeljeni problem. Obstaja veliko možnosti in razlogov. Mogoče je trite žice poškodovane in morda napaka v samem računalniku.

Debugging

To je ena najpogostejših možnosti, ki se zgodi, ko 7-Android Data Recovery ne vidi telefona Lenovo. Nekateri uporabniki zamujajo, da morajo vklopiti USB ključ. Ta postopek nam omogoča, da sporočimo računalniku, da želimo vklopiti napravo v posebnem načinu. Odvisno od revizije OZ, morate za nastavitev tega načina imeti drugačen pristop. Če imate Android 2.3, potem morate v nastavitvah odpreti razdelek »Aplikacije« in tam najti vrstico »Razvoj«. V poznejših različicah je bila v nastavitvah prikazana možnost »Možnosti razvijalcev«. Začenši z novejšo različico operacijskega sistema, se morate odločiti za nastavitve v vrstici "telefon". Tukaj iščemo "številko kompilacije". Ta vrstica ni aktivna, vendar jo lahko kliknemo. To je treba storiti večkrat, kot kaže praksa, približno sedem klikov. Spodaj boste ugotovili, da ste postali razvijalec. Zdaj se v nastavitvah prikaže vrstica "Developer Parameters".
V novih operacijskih sistemih je ta meni lahko tudi v "Posebni funkciji". Tukaj boste morali poiskati nastavitve v različnih zavihkih.

Načini

7-Android Data Recovery ne vidi telefona LG, kerniste nastavili načina povezave. Nekateri uporabniki povezujejo pametni telefon in vidijo, da se začne polniti. Seveda je to včasih posledica težav z napravo, vendar je najpogosteje izbrana napačna povezava. Pojdite na nastavitve in poiščite meni za povezavo naprave prek USB. Odvisno od modela telefona, bo treba tudi ta postavka iskati. Na primer, Meizu je skril to postavko v "telefon" - "spomin". Dokaj nelogično, še posebej za tiste, ki so prej uporabljali druge modele.
V tem meniju so štirje načini. Uporabiti morate »Poveži kot medijsko napravo (MTP)«.

USB

Android Data Recovery Utility 7 ne vidi telefona Samsung, če se pojavijo težave s povezavo. To je prva stvar, ki jo je treba preveriti. Morda je samo poškodovan kabel, morda problem s priključkom. V ta namen poskusite zamenjati žico in se povezati prek drugih vrat. Če program vidi pametni telefon, potem je problem jasen. Če ne, nadaljujte.

Gonilniki

Računalnik in s tem pripomoček Android-Data Recovery 7 ne vidi telefona Sony, ker so zastareli gonilniki na krmilnikih USB ali na pametnem telefonu. Če želite to preveriti, pojdite v Upravitelj naprav. Pred nami v oknu bodo prikazane vse priključene naprave na našem računalniku. Iščemo krmilnike in v njih našo povezano napravo.
Morate klikniti nanj in izbrati »Lastnosti«. Če pogledate na vrh zavihka "Driver", ga preglejte in kliknite "Update". Če na računalniku obstajajo gonilniki, lahko ročno določite pot do njih. Če jih ninato zaženite samodejno iskanje.

Dodatne možnosti

Razlogi za to napako so še manj verjetni, vendar jih je treba še vedno izključiti. Kot kaže praksa, je lahko stvar napolnjenega spomina. Lahko poskusite očistiti in izbrisati neželene datoteke. Morda je sistem zaseden s procesi tretjih oseb in vam preprosto ne omogoča povezovanja z računalnikom. Priporočljivo je tudi, da telefon preverite glede virusov. Mogoče je dobil "parazita", ki blokira nekatere funkcije. Če ne deluje, boste morda morali ponastaviti tovarniške nastavitve, da se naprava popolnoma počisti.

Združljivost

Če 7-Android Data Recovery ne vidi telefona, obstaja možnost, da pripomoček ne podpira modela vaše naprave. Na žalost se to včasih zgodi, zlasti z zastarelimi modeli. Če je tako, lahko na internetu najdete druge analoge programa. Na primer, Android Data Recovery je dobra izbira. Utility je praktično kopija 7-Android Data Recovery. Obnavlja podatke, najde izgubljene datoteke, vrne nepravilno izbrisane datoteke. Operacijski sistem Android deluje. Zahvaljujoč dejstvu, da je vmesnik tega pripomočka enako preprost in razumljiv, delo z njim ne bo težko. Toda ne pozabite, da tudi tu ne smete pozabiti na način "Dremež po USB". Kljub temu, da mnogi zanemarjajo to navodilo, brez njega se bodo zgodile napake in zruši. Zato najprej nastavite ta način. Po priključitvi pametnega telefona na računalnik.
Ko se program zažene, bo takoj jasno, ali vidi vaš telefon ali ne. Obstaja še ena možnost - povezati napravo prek brezžičnega vmesnika Wi-Fi.

Sklepi

Če viizgubili nekaj podatkov, jih je še vedno mogoče obnoviti s podobnimi programi. Vprašanje je drugačno: kaj storiti, če ne vidijo telefona. Potem morate sedeti uro ali dve, da se ukvarjajo s problemom in ugotovite, če je žica poškodovana, potem pametni telefon deluje nepravilno, ali pa naredite nekaj narobe.

Sorodne publikacije