Kako narediti "bumerang" v "Instagram": v aplikaciji in v zgodovini

Ne tako dolgo nazaj v "Instagramu" je obstajala zanimiva funkcija - zdaj lahko svoje zgodbe napolnite z zanimivimi hifami, živimi slikami. Ta funkcija se imenuje bumerang. Oglejmo si ta zanimiv dodatek k vaši najljubši družabni mreži.

Kaj je bumerang?

Predlagamo, da začnemo ugotoviti, kaj je "bumerang" v "Instagramu" in kako ta aplikacija deluje. "Boomerang" se imenuje nova funkcija za ustvarjanje živih slik. S tem dodatkom lahko uporabniki socialnih omrežij ustvarijo živahne posnetke, hife. Posledično se sprosti kratek zanka, ki je sestavljena iz več zaporednih posnetkov hitrega posnetka. Ustvarjene fotografije se zbirajo v majhnem videu v zaporedju fotografiranja, nato pa se predvajajo od začetka do konca in nazaj.


Tako "Boomerang" ustvari zanimiv video v nekaj sekundah. Razvijalci programa svetujejo svojim uporabnikom, da snemajo različne premikajoče se predmete - poiščite nekaj, kar se premika, na primer avto ali vaš prijatelj, potopite se v bazen, naredite videoklipove. Zahvaljujoč tej aplikaciji se bodo stroji premaknili naprej, nato nazaj, in vaš prijatelj bo zrastel iz bazena! Tukaj so res kul fotografije! Vse fotografije so narejene brez glasbe, eno načelo in petkrat. Torej, ko smo ugotovili, kaj je to dopolnjeno, ugotovimo, kako narediti Boomerang na Instagramu. Konec koncev, obstaja več načinov za to.

Kako narediti "bumerang" v "Instagramu" v zgodovini

želite ustvariti "bumerang" in ga objaviti v svoji zgodbi, lahko uporabite ta način. Odprite program in se prijavite v Instagram. Odprite novice s klikom na prvi gumb na nadzorni plošči. V svoji obliki spominja na majhno hišo. V zgornjem levem kotu si lahko ogledate sliko majhne kamere blizu imena programa. Če ga kliknete, vas bo popeljal do spletne kamere.


Premaknite fotoaparat telefona na predmet, ki ga želite odstraniti. Upoštevajte, da je na dnu prikazana plošča, ki omogoča izbiro možnosti fotografiranja. Če želite to narediti, pojdite na zavihek Boomerang, lahko se pomaknete navzdol, levo ali samo kliknete na napis. Podajte začetek objekta za snemanje in pritisnite gumb za snemanje. Utripajoči zaslon pomeni, da Instagram naredi nekaj fotografij, ki jih kasneje združijo v kul videoposnetek. Ko je dejanje vašega predmeta končano, spustite gumb. Po nekaj sekundah na zaslonu je pripravljena kul zgodba, za katero lahko izberete različne filtre, dodate napis, emoji in nalepke. Lahko se shranite na telefon in takoj objavite zgodbo. In če Boomerang ne deluje v Instagramu ali če prvič ne morete narediti strmega strela, uporabite aplikacijo Boomerang, o kateri bomo razpravljali spodaj.

"Bumerang" v traku

Na žalost lahko v zgodovini odstranite samo "bumerang" v spletu, ne morete ustvariti spletne fotografije s tem zanimivim učinkom v traku. Toda za to obstaja posebna aplikacija, ki so jo razvili ustvarjalci socialne mreže. Torej, to je še en način, da naredite Boomerang v Instagramu:
 • Z AppStore aliPlayMarket v telefonu namesti aplikacijo Boomerang. Zaženite program. Od njega lahko ustvarjate kul žive fotografije po istem načelu.
 • Pripravljen na živo Shranite sliko v galerijo. Prav tako ga lahko pošljete neposredno v vir, če greste na "Instagram račun".
 • Ko shranite sliko, zaženite aplikacijo. Če kliknete novo objavo fotografije, boste v galeriji izbrali videoposnetek, ki ga želite prenesti. V traku bo vaš "Boomerang" označen kot običajen videoposnetek, vendar bo izgledal zelo kul.
 • Prav tako lahko prenesete "Boomerang" in v zgodovino, tako da odprete zgodovinsko vrstico. Pomaknite se navzgor in izberite želeno sliko. Tukaj je, kako narediti "bumerang" v "Instagramu" in ga naložiti v svoj vir.

  Nasveti za ustvarjanje

  S funkcijo Boomerang lahko ustvarite izjemno lepe fotografije. Tukaj je nekaj nasvetov za ustvarjanje kul slik. Gibanje je glavna skrivnost uspešne fotografije, narejene z bumerangom. Odstranite premikajoče se predmete. In če se ne premikajo? Namig! Premaknite fotoaparat. Zelo zanimivi so posnetki. Ne pozabite na obdelavo videa, dodajte različne učinke in filtre, da bo slika igrala svetlo, bogato barvo, ali pa bo izbrana barvna shema v vašem Instagram profilu. Če za ustvarjanje »bumeranga« uporabljate videoposnetek, se pred fotografiranjem dotaknite zaslona s štirimi prsti. Odprli boste meni, kjer lahko izberete razširitev bodočega hifka. Ali število ponovitev.
  Poskusite ustvariti novo zabavoslika!

  Sorodne publikacije