Televizorji Doffler. Pregledi in tehnične specifikacije

V tem majhnem pregledu bodo obravnavani različni modeli televizorjev Doffler. V nadaljevanju bodo predstavljeni pregledi lastnikov takšnih naprav, njihove prednosti in slabosti ter specifikacija posameznih modelov. Poleg tega bodo navedeni dejanski stroški vsakega modela.

Na kratko o proizvajalcu

Za začetek bomo razumeli proizvajalca. O mnenjih o televiziji Doffler bomo nadalje razpravljali. Ta blagovna znamka se je leta 2010 pojavila na policah trgovin. V modelski paleti tega podjetja niso samo televizorji, temveč tudi različna avdio in video oprema. Tudi v zadnjem času je ta asortiman dopolnjen s pametnimi telefoni in tablicami.


To podjetje je v ruskem jeziku in tam se nahajajo vsi proizvodni obrati. Paleta televizorjev ne vključuje samo začetne rešitve, ampak tudi naprave s srednjo ceno in vrhunske multimedijske sisteme.

Začetna raven

Primarni segment multimedijske naprave je Doffler 32CH 52-T2 LED TV. Pregledi lastnikov kažejo, da so v njem dobra vrednost za denar in tehnične lastnosti. Ima 32-palčno diagonalo, format slike pa ustreza HD specifikacijam, vgrajeni sprejemnik pa deluje in lahko deluje le z običajnim ali kabelskim signalom, vendar v tem primeru ni podpore za satelitsko oddajanje, sistem zvočnikov lahko proizvaja 16 vatov, do Sestavljen je iz dveh vgrajenih dinamik 8 W. Zdaj je to rešitev mogoče kupiti za 13000 - 14000 rubljev.

Srednji segment

Obstajajo tudi, kot je bilo že omenjeno, in povprečni cenovni razpon televizorjev Doffler. Mnenja kažejo, da je njihova glavna pomanjkljivost pomanjkanje podpore za možnost Smart TV. Kot primer navedite model 43CF 37-T2. Ima diagonalo zaslona, ​​povečano na 43 ", format slike pa ustreza formatu FullHD. Značilnosti integriranega tunerja so podobne in lahko sprejemajo satelitske televizijske kanale. Zvočni podsistem lahko izda 20 W. 13)

Premijski segment

Naprednejše tehnične specifikacije o vodilnih televizorjih Doffler, medtem ko povratne informacije kažejo, da takšna možnost ni podprta kot Smart TV. Na njeni pr prtljago, da je ta skupina multimedijskih centrov Velikost zaslona v tem primeru poveča na 65 "in format slike -. 4K. Kot pri mlajših modelih, ta naprava ne more obdelati satelitskega signala. S sprejemom drugih vrst televizijskih oddaj nima težav reševati. Zvočna moč lahko doseže 20 W. Cena za to rešitev je približno 65.000 rubljev.

Zaključek. Pregledi

Neustrezna programska lupina je glavna pomanjkljivost televizorjev Doffler. Mnenja kažejo, da so v njej trajne napake. Strokovnjaki priporočajo namestitev posodobitev. To vam omogoča, da rešite ta problem. V nasprotnem primeru so to odlične naprave, ki nimajo podpore Smart TV. Če pa namestite dodaten mini-PC, lahko to pomanjkljivost enostavno odpravite. To je toOdlična rešitev za domačo uporabo. In tako v vlogi glavnega kot tudi dodatnih televizorjev.

Sorodne publikacije