Železo Philips GC 4425: Pregledi

Električno železo je nepogrešljiv element v vsaki družini. Sodobni modeli so daleč od masivnih predhodnikov, ki bi jih lahko potegnili samo z namočeno gazo. Likalniki, ki se zdaj prodajajo v trgovinah - večnamenske enote, ki so sposobni obvladati tako občutljivo in grobo, imajo veliko gub, tkanine. Te naprave vključujejo likalnik Philips GC 4425. Ta model združuje številne uporabne funkcije in možnosti, ki omogočajo težko likanje v udobnem in enostavnem delu.


Opis modela

Ohišje likalnika Philips GC 4425 je iz plastike, izdelano v belo-sivo-modri barvi. Sprednji del modela je podolgovat in zožen.
Prozorni pokrov s tesnilom se nahaja nad luknjo za izlivanje vode - preprečuje kapljanje tekočine med namakanjem. Sama luknja je povečana v premeru, kar omogoča, da se likalnik napolni neposredno iz pipe, odpre pa se majhen curek. Zadnji del naprave je razširjen. To vam omogoča trajno namestitev na likalno desko. Dolgi trimetrski omrežni kabel ima tečajni nosilec. Ta vrsta povezave preprečuje, da bi se kabel izbrisal, s čimer se poveča življenjska doba kabla.

Specifikacije

Moč modela je 2400 W. V tem primeru se ta električni aparat ogreje v nekaj sekundah. Moč železa je pomembna v stavbah s starimi kabli. S takšnimi kazalniki (25 kW) je obremenitev omrežja precejšnja in lahko povzroči "izločitev" prometnih zastojev. Notranji volumenrezervoar 350 ml.


Parni udar v Philipsu GC 4425

Poleg moči grelnega elementa je pomembna tudi vrednost udarca pare v Philips GC 4425. Značilnost tega načrta je zelo pomembna, ker je iz njega Odvisno od tega, kako učinkovito gospodinjski aparat ravna z grobimi gubami in težkimi tkaninami.
Pri tem modelu je enakomerna moč pare 40 g /min, kar pomeni, da se pri nenehnem delovanju v pari likalnik lahko porabi 40 gramov vode. Parni hod (enojni pretok pri največji moči) je v tem modelu enak 100 g /min - 25-krat več kot v konstantnem načinu. Ta funkcija se uporablja, če je potrebno izravnati močno zmečkano tkanino ali perilo, ki je prepognjeno v več slojih.

Vertikalno paro

Glede na pričevanja, je veliko kupcev pripravljenih kupiti železo GC 4425 Philips samo za to funkcijo. Vsakdo si ne more privoščiti nakupa razčlenjevalca (zaradi finančnih razlogov ali zaradi pomanjkanja zmogljivosti shranjevanja).
In za gladkost navpično obešenih stvari ni vsak dan (v tem primeru je potrebna funkcija navpičnega parjenja - če morate poravnati zavese ali bluzo občutljivih tkanin). Vendar pa ima ta možnost obe pomanjkljivosti, kar dokazujejo povratne informacije strank. Železo "Philips 4425" je precej težko in masivno, zato je nerodno, da ga zadržite na čakanju. Možnost je zato lahko uporabna le, če jo uporabljate od časa do časa.

Pršenje in parenje

Intenzivnost kuhanja s paro se lahko prilagodi. 7-položno stikalo se nahaja na ročaju likalnika. Čim višje je prikazano število, tem bolj intenziven bo postopek pare, ki bo dosegel največ 40 g /min, poleg tega pa je tudi funkcija razprševanja - ko se razlivna voda razlije iz odprtine na sprednji strani likalnika Philips GC 4425 Azur.
Razprševanje in parni hod potekajo z dvema črnima gumboma, razporejenima tako, da ju lahko med likanjem udobno pritisnete.

Samodejni izklop

Za razliko od navpičnega kuhanja s paro ta značilnost pri sodobnih modelih ni običajna. Čeprav je v nekaterih družinah zelo nujno. Likalnik s to funkcijo se samodejno izklopi po 30 sekundah, če je podplat vodoraven in po 8 minutah - če je navpičen. Taka možnost je realizirana na račun vgrajenih senzorjev gibanja. Tako, lastnik ne sme strah požari v stanovanju, če je železo naključno levo na krovu. Res je, da obstajajo samodejne zaustavitve in slabosti. Nekateri lastniki ugotavljajo, da se likalnik izklopi, medtem ko prevajajo ali poravnajo stvari na likalni deski. Če napravo vzamete v roke - se sprožijo senzorji gibanja in se ponovno segrejejo.

Dodatni podplat

Delicate Protector Protector - Dodatni podplat za občutljive tkanine, ki se položijo na podlago. To je še ena zanimiva lastnost modela Philips 4425. Vse tkanine ni mogoče likati do največje količine železa. Toda zPri nizkih temperaturah boste morda potrebovali funkcijo kuhanja s paro. Težava je v tem, da je malo ogreto železo s to nalogo slabo delalo. Za intenzivno paro preprosto ni dovolj temperature ogrevanja. V tem primeru pride do reševanja dodatnega perforiranega podplata. Osnova železa se segreje do maksimuma, pride do intenzivnega uparjanja. Dodatni podplat se ne segreje, medtem ko luknje v njem ne preprečujejo izliva vlage.

Zaščita pred uhajanjem

Verjetno je veliko najemodajalcev seznanjenih s položajem, ko likalniki na čistih listih povzročajo kapljice vode in pustite na njem levo mesto. Iz tega razloga, mnogi raje udaril "suho".
Da bi se temu izognili, so proizvajalci namestili izhod za železo Philips GC 442502 (tako imenovani "drop-stop"). Posebna bimetalna plošča prekriva dostop do komore za tvorbo pare pri nizkih temperaturah ogrevanja. Zaradi tega likalnik med delom ne zmanjka.

SteamGlide

Steam Glide je tehnologija, ki jo je Philips patentiral. Modeli s takšnim podplatom so prekriti s trdno in gladko zlitino na dotik, na kateri kovinski gumb ali ključavnica ni ostala nedotaknjena. Tanek nos je še ena značilnost platformne platforme Philips GC 4425. Pregledi pravijo, da tkanino z lahkoto zgladi na težko dostopnih mestih, kot so vogali gub, manšete ali ovratnice. Velik del tega prispeva k prisotnosti pršilnikov na odprtini hlapov.

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo opisujejo načinepotrebo po oskrbi. Prav tako je mogoče opozoriti na čiščenje naprave iz lestvice, poleg vgrajenega vložka, ki deluje neprekinjeno in ne zahteva zamenjave, se lastnikom svetuje, da pare očistijo enkrat na dva tedna. V ta namen morate napolniti rezervoar in ogrevati likalnik do najvišje temperature Philips GC 4425. Navodilo priporoča, da se aparat izklopi in ga dvignete nad pomivalno korito in pritisnete tipko na ohišju za čiščenje. Rust, ki se je nabral v notranjosti rezervoarja, bo prišel s parom. Po potrebi se čiščenje lahko ponovi. Priporočljivo je, da se postopek izvaja mesečno, če ljubica uporablja pare za dotok vode iz pipe vsakih dva tedna.

Mnenja

Ker železo "Philips 4425" spada med modele povprečne cenovne kategorije, so bili najdeni mnogi, ki bi jih želeli kupiti. Ocene o tej napravi so več kot pozitivne. Najemodajalci opozarjajo, da je železo dobro poravnano in da jim ni treba voziti večkrat na enem in istem mestu, da fiksirajo gube. To ne prispeva le k kakovosti podplata, temveč tudi k masi gospodinjskega aparata. Ne preveč enostavno, tako da vam ni treba pritisniti na likanje, vendar ne tako težko, da mu je roka utrujena.
Nedrseči perforirani podplati - druga prednost Philipsovega železa GC 4425 Azur. Pregledi hostes kažejo, da pri krhanju temperaturnega režima praktično ne pade na vlakna tkanine, tista, ki se še vedno držijo na površini, se z lahkoto odstranijo z vlažno krpo. Zaradi velike količineluknje, tkanina je enakomerno vlažena. Model se je izkazal za precej zanesljivega, redko pa se pojavljajo okvare. Pomemben plus je dvoletna garancija proizvajalca. Uživajo hostesa in moderno eleganten dizajn, priročno mesto gumbov, nedrsečo ergonomsko ročaj. Ampak tukaj je še dodatna vezanost. Toda samodejni izklop je absolutni plus modela.

Sorodne publikacije