Nastavitev avtomobila. "Toyota": kaj lahko storimo

Po nakupu avtomobila se veliko lastnikov avtomobilov hitro utrudi od njegovega videza, zato je danes priljubljena tuning vozila.

Izboljšanje avtomobila

Preden začnete nastavljati Toyotin avto, morate poiskati potrebne rezervne dele. Če domačega darovalca ni mogoče najti, lahko nekatere dele motorja vzamete iz "Nissan". Nato lahko začnete samostojno nastavljanje. "Toyota" bi morala imeti naravni motor, za katerega je možno vgraditi večvaljno vbrizgavanje, širokopasovno odmično gred, ki zmanjšuje upor na izpuhu in dovodu, nadaljevati z novim sistemom mazanja, da se izvede revizija oljnega radiatorja. Vse to prispeva k zmanjšanju težišča, ohlajevanju motorja pri pregrevanju pri visokih vrtljajih.
Da bi odpravili nepotrebno zvijanje in nihanje, zmanjšajte vzmetenje in ga ojačite: obstajajo dodatni vijačni nosilci, ki krepijo vzmeti in tihe bloke iz poliuretana. Zavorni sistem je izboljšan z armaturno linijo, povečanimi diski, servo pogoni in hidravličnim zavornim pogonom. Menjalnik je opremljen s keramično sklopko, olajšan je vztrajnik.

Možna in zunanja nastavitev. "Toyota" se lahko uglašuje v različnih stilih, odvisno od preferenc lastnika avtomobila: nekateri ljudje radi aerografijo na telesu, nekateri raje namestijo precej široke diske ali aerodinamične elemente.

Izboljšanje salona "Toyota"

Kaj je uglaševanje salona? Toyota, tako kot mnoge druge znamke, potrebuje izolacijo od hrupa. Prilepiti ga je treba v treh slojih. V ta namen bodo potrebni naslednji materiali: vibro plošče in zlepki, ki se prodajajo v avtomobilskih trgovinah. Pomembno je, da površino predhodno razgradite. Treba je začeti z vrati, vendar ne moremo pozabiti na tla, prtljažnik in kolesne loke. Notranjost je lahko iz usnja. V tem primeru, če za kritje salon le visoko kakovostnih materialov, bo precej drago. Toda rezultati se lahko dosežejo, kar je fantastično, saj vašo Toyoto spremenite v premium avtomobil.

Tudi v notranjosti avtomobila lahko namestite dodatno svetlobo, ki je videti precej spektakularno, zlasti v temnem času dneva. Vendar ne pozabite na regulator svetlosti, da ne poškodujete vida in potnikov. Če vam ni všeč standardna osvetlitev armaturne plošče, lahko spremenite LED diode. Za to boste potrebovali križno oblikovane izvijače, spajkalne postaje in same diode ali diode. To je dokaj preprost tuning, medtem ko Toyota dobi čudovit salon. Rezultat bo vreden občudovanja.

Toyota Tuning

Če imate željo po "letenju" na železnem konju na cesti, lahko izkoristite idejo bratov Escotto: spremeniti domači motor v zmogljivejši štiri-litrski V-oblika "osem" proizvajalca Lexus. Načeloma pa so motorji na Toyoti dovolj zmogljivi, ekonomični in zanesljivi, zato jih ni treba reciklirati, vendar čipno tuning ne moti nobenega motorja. To bo povečalo moč enote innavor do 10%. In tudi to bo pomagalo zmanjšati porabo goriva, kar je zelo prijetno glede na naraščajoče cene bencina. Toda takšne kazalnike lahko dosežemo le s pristojnim čip tuningom. Zato ni priporočljivo, da to storite samostojno, zato je bolje, da za to najdejo dober servis.

Optika "Toyota"

Prilagajanje žarometov je do danes zelo priljubljeno. "Toyota" po taki nastavitvi bo dobila precej izrazit videz. Vendar to avtomobilu ne prinaša le privlačnosti, temveč prinaša tudi praktične prednosti: večjo prometno varnost z vključenimi žarometi. Namestitev teh elementov je enostavna, zato je potrebno le spajkanje.
Da bi prilagodili žaromete, na katere ne vplivajo zunanji dejavniki (drobci, dež, sneg), jih je treba zaščititi. Ta postopek je zelo lahek: na steklo žarometov je uporabljen poseben film s posebno sestavo. Kaj še lahko rečete o zunanji tuning? "Toyota" vam omogoča, da namestite različne vrste okrasnih letvic, ki spektakularno gledajo na avto, in zaščitite tudi dele telesa pred poškodbami. Kalupi so različni: kromirani, trdni, gumijasti itd. Ponavadi pritrjeni s samolepilnim filmom, ki je že na oblikovanju. Zato ga ne bo težko pritrditi, glavna stvar je pravilno označevanje.

Sorodne publikacije