Saboter - sistemske zahteve in pregled

Saboteur je računalniška igra v žanru akcijske igre tretje osebe z elementi prikrite. Igra pripoveduje o dogodkih druge svetovne vojne v Franciji. Morate igrati za Irca, ki se bo upiral nemški okupaciji. V tem pregledu se boste seznanili z opisom igre in sistemskimi zahtevami Saboturja.

Opis ploskve

Dejanja potekajo v Parizu sredi 40-ih let prejšnjega stoletja. Igrali boste za voznika iz Irske, Seana Devlina, ki se pojavi v okupaciji Francije. Vstopi v red uporniškega gibanja. Skupaj s svojimi udeleženci se protagonist odloči upreti nacistom in pomaga francoski inteligenci. Če razstavite vzdušje in naloge, se bo ta igra zdela precej uravnotežena in napeta, kar nikoli ne motijo ​​tujci.

Igranje

Če zapustite odprti svet, je igra najbolj podobna GTA 3 za vse parametre. Da bi se izognili primerjanju, so razvijalci naredili konja - dodali v igro grafični filter, ki barve sliko v črni in beli (na ozemlju, ki so jih zajeli nemški vojaki). Ko se območja osvobodijo, boste vrnili realno barvo mesta in prebivalcev. Takšna stilistika resnično očara in prenaša duh vohunjenja.


Sistemske zahteve The Saboteur na osebnem računalniku so nizke, ker je igra zasnovana na motorju GTA. Od tu sledite običajnim elementom "DTA" - lovite se, borite se z mimoidočimi in drugimi neprijaznimi. V tej igri ne podobne stvari in ne želijo, in ne omogoča časa.Zgodba je tako osredotočena na misije, da dodatnega dela ni mogoče motiti. Drugi glavni del igre je skrivnost. Večina nalog bo vključevala nadzor, prodor v bazo, tajne umore in drugo vohunsko programsko opremo. Razvijalci so ustvarili zelo zanimive naloge in jim dodali zelo veselo streljanje. Ločeno pa je treba omeniti ploskovne prizore in mačje prizore. Ustvarjalci niso obotavljali dodajanja krvavih epizod, golih teles, nespodobnega besedišča itd. V teh trenutkih se zdi, da ste res odrasel in resen projekt. Vendar, The Saboteur ima in slabosti - nekoliko ukrivljeno upravljanje, slaba optimizacija in zastarela grafika.


Minimalne zahteve

Najprej upoštevamo minimalne in nato priporočene sistemske zahteve Saboturja na osebnem računalniku. Če imate precej šibek računalnik ali prenosni računalnik, lahko še vedno uživate v igranju igre, saj temelji na starem motorju. Izgleda kot stara GTA v odprtem svetu. Če želite začeti igro na vašem računalniku, boste potrebovali naslednjo konfiguracijo sistema v minimalnih grafičnih nastavitvah:
 • Windows XP ali novejši;
 • vsaj 2 GB RAM-a
 • 7 gigabajtov pomnilnika za namestitev na trdi disk;
 • grafična kartica z 256 MB pomnilnika iz Nvidije ali AMD; S to konfiguracijo lahko predvajate pri nizkih nastavitvah slike, če je računalnik še šibkejši, morate zmanjšati ločljivost zaslona.kakovost se bo bistveno zmanjšala, vendar se bo število sličic na sekundo povečalo, kar bo omogočilo udobno igranje in prehod mimo Saboteurja. Sistemske zahteve PC v celoti ustrezajo ravni grafike in optimizacije.

  Priporočene zahteve

  Zdaj pa preidimo na največje nastavitve igre. V tem primeru boste morali imeti približno naslednjo konfiguracijo računalnika:
 • operacijski sistem Windows XP ali novejši;
 • najmanj 3 GB RAM;
 • 7 GB za namestitev na trdi disk; ]
 • 512 MB video pomnilnika,
 • 4-jedrni procesor s frekvenco 28 GHz ali več. in števec FPS dvigne do 60 okvirjev enakomerno.
  Pomembna točka je nadgradnja gonilnika. Tudi če so izpolnjene vse sistemske zahteve, lahko Saboteur upočasni, če so na grafični kartici nameščeni zastareli gonilniki. Prenesite programsko opremo z uradnih spletnih strani proizvajalcev grafičnih kartic. Pred namestitvijo odstranite staro različico. Zdaj ste seznanjeni s sistemskimi zahtevami Saboturja. Del 2 tega projekta, na žalost, je bil zaprt, tako da bi videli nadaljevanje prvotne nastavitve in zgodovine v bližnji prihodnosti ne bo delovalo. Vendar pa to ne preprečuje, da bi se spoznali z igro, če o njej še niste vedeli!
 • Sorodne publikacije