Kako oblikovati "Android" (telefon)? Več učinkovitih načinov

Po nakupu naprave z operacijskim sistemom Android uporabnik namesti na svojo mobilno napravo različne aplikacije, ki uporabniku pripomorejo k udobju. Na žalost veliko iger in aplikacij zamaši sistem, kar vodi do zrušitev. Prav tako lahko z novimi aplikacijami prenesete nove viruse v mobilni telefon. Delo naprave z zrušitvami ne bo nikomur privlačno, zato se mnogi uporabniki začenjajo spraševati: kako rešiti te težave? Če se mobilna naprava začne upočasnjevati, se slabo odziva na različne ukaze, potem je čas, da jo počistite iz različnih smeti. Če želite to narediti, vam ni treba iti v servisne centre, lahko storite vse sami. Kako oblikovati "Android" (telefon)? Poglejmo to.

Kako formatirati "Android" (telefon)

Sedaj lahko pripomoček oblikujete na več načinov. So učinkoviti in lahko izberete katerokoli od njih. Kako lahko počistim telefon?
 • Oblikovanje operacijskega sistema.
 • Počisti brskalnik Android.
 • Čiščenje kartice SD.
 • Prvi in ​​zadnji ukrep je odličen za uporabnike, ki lahko zlahka uporabljajo svojo napravo. Te metode vključujejo oblikovanje pomnilniške kartice ali notranjega pomnilnika prek nastavitev. Tako se lahko vrnete k nastavitvam proizvajalca in vrnete pripomoček v prvotno stanje. Če ne morete iti v imenik Nastavitve, morate uporabiti drugo metodo. Kako oblikovati"Android" telefon "Samsung", Asus in drugih priljubljenih podjetij? Drugi način je, da se Android vrne na nastavitve proizvajalca. S to metodo lahko oblikujete pomnilnik telefona Android, tudi če operacijski sistem ne deluje pravilno. To pomeni, da mobilni telefon visi, se ne vklopi ali deluje počasi. Seveda lahko obstaja veliko razlogov za krivdo, najpogosteje pa se to zgodi zaradi prelivanja spomina z različnimi odpadki.

  Varnostno kopiranje

  Pred brisanjem vseh podatkov iz mobilne naprave morate varnostno kopirati. Tako lahko sami shranite pomembne informacije, slike ali videoposnetke. Poleg tega se lahko pojavijo različne napake, zato je treba paziti. Z shranjevanjem vseh podatkov v prihodnosti ne boste mogli preživeti za svoja dejanja.
  Podatke lahko enostavno varnostno kopirate. To lahko storite tako, da povežete telefon z računalnikom ali priključite zunanje pogone, na katere želite premakniti vse podatke. Podatke lahko varnostno kopirate tudi prek interneta, in sicer s posebnimi storitvami (Google Disk in drugi). Pred formatiranjem notranjega pomnilnika mobilne naprave morate pridobiti zunanji pogon. To je treba storiti, saj lahko na to vpliva tudi brisanje podatkov. Prav tako morate varnostno kopirati operacijski sistem. To je dokaj preprost postopek. To je mogoče storiti na kateri koli različici Android. Pred formatiranjem podatkov morate napolniti baterijo.

  Podatki o formatiranju

  Tako ste shranili vse informacije. Kakooblikujete Android (telefon)? Najprej pojdite v imenik Nastavitve. Pojdimo na element »Zasebnost«. V novem oknu morate izbrati podpostavko »Ponastavi nastavitve«. Potem se morate strinjati z opozorilom, da bodo izbrisane vse mape, igre, glasba, videoposnetki, besedilni podatki in slike. Ostanejo samo datoteke, ki jih je razvijalec namestil in označil kot pomembne datoteke, ki jih standardna sredstva ne morejo izbrisati. Seveda lahko uporabnik pozabi, da varnostno kopira podatke. Pred izvedbo postopka oblikovanja bo uporabnik prejel opozorilo, da bodo vse informacije izbrisane. Na tej točki lahko prekličete dejanje in pojdete na shranjevanje podatkov. Samo tako, da ste lahko prepričani, da nič ne bo izginilo in da se bo zmogljivost mobilne naprave obnovila.

  Formatiranje pomnilniške kartice

  Kako formatirati pogon USB na telefonu Android? Nekateri pametni telefoni izbrišejo vse podatke, vključno s tistimi na pomnilniški kartici. To morate razumeti. Če želite izbrisati kartico SD, morate na drugih mobilnih napravah odpreti nastavitve. Nato pojdite v imenik »Memory« in izberite »Clear memory card«. Kot ste morda opazili, če imate dostop do telefona, je oblikovanje podatkov zelo preprost postopek. Seveda to ni vedno mogoče, in tu veliko uporabnikov zažene težave.

  Oblikovanje naprave, ki mimo Android

  Telefon lahko formatirate tudi, če se sploh ne vklopi. V tem primeru običajen način nibo ustrezal. Kako oblikovati mobilno napravo v tem primeru? Seveda obstajajo tudi drugi načini, kako lahko napravo očistite v nekaj minutah. Ta metoda vključuje oblikovanje pomnilnika, tako da se izognete operacijskemu sistemu. Tudi če se odločite za formatiranje pomnilnika naprave, če se izognete operacijskemu sistemu, morate še vedno varnostno kopirati podatke. Če je potrebno, boste napravo lahko vrnili na nekdanji videz.

  Postopek

  Kako oblikovati "Android" (telefon)? Najprej morate iti v prostor podsistema. V ta namen pritisnite gumb za vklop in gumb za povečanje glasnosti. Če vse naredite pravilno, se bo robot pojavil na zaslonu. Tako imate dostop do sistemskega menija. Žal senzorični nadzor v njem ne bo deloval. Premikanje med točkami je potrebno s krmiljenjem glasnosti. Element lahko izberete s klikom na gumb "Domov" ali gumb "Onemogoči". Spodaj lahko opazite element Obrišite podatke /tovarniške nastavitve in ga morate izbrati. Po teh korakih bo notranji pomnilnik mobilne naprave formatiran.
  Morda bo naprava nekaj časa visela, v vsakem primeru pa se bo predala. V tem času vam ni treba klikniti na različne gumbe v upanju, da se bo telefon odzval. Torej le poslabšate situacijo. Morate biti potrpežljivi in ​​počakati, da se telefon vrne na tovarniške nastavitve. Kako oblikovati telefon Android s pomočjo računalnika? Pojdite v računalnik. Pojdi v imenik "To"računalnik "in najdemo priključeno napravo. Z desno miškino tipko kliknemo in poiščemo element "Format".

  Sorodne publikacije