Računalniški program, ki spremeni barvo las

Če se odločite za spremembo frizure ali barve las, potem takoj zaženite v kozmetični salon ni vredno. Poskusi in spremembe so dobri, vendar prihaja nova podoba za vas - veliko vprašanje. Preden lahko uresničite svoje želje, je dobro, da najprej poskusite vse, kar ste si zamislili. Kot pomoč v tem primeru se bodo izvajali odlični programi, kjer lahko spremenite barvo las in pričesko.

Veliko podobnih aplikacij je mogoče najti v omrežju. Dobra polovica dela na mobilnih platformah iOS in Android, druga pa na operacijskih sistemih "Windsor" ali Mass. Slednje vključujejo slavni "Photoshop", GIMP ali PixBuilder. Vse to so močni grafični uredniki, za katere je potrebno osnovno znanje na tem področju.


Posebni programi

Kar zadeva mobilne aplikacije, so stvari veliko boljše: programi, ki lahko spremenijo barvo las ali pričeske, so le množica. Poleg tega nekatera posebna znanja tukaj niso potrebna. Skripta je praviloma enaka: naložili fotografije, igrali s predlogami in dobili rezultat. Ta kategorija vlog je tisto, kar bomo upoštevali. Če v bistvu ne želite ustvariti svoje slike v majhnem oknu mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, potem lahko kot alternativo namestite emulator platforme Android v računalnik. Ti so več kot dovolj (BlueStacks, ANDY, Genymotion, itd.), In namestitev, kot tudi uporaba pripomočka, je preprosta in razumljiva.


Predstavljamo vam seznam programov, ki se najbolje spreminjajobarva las, pričeska in drugi elementi slike. Vse programe je mogoče prenesti na običajne vire za vsako platformo ("Google Play", "Aytyuns"), tako da ne bi smelo biti težav pri iskanju.

"Teleport"

Aplikacija je postala pred kratkim dostopna uporabnikom in je že uživala tiste, ki pogosto eksperimentirajo z njihovim videzom. "Teleport" je program, ki spremeni barvo las, na sliki in izbere ozadje nazaj.
Vse kar morate storiti je, da prenesete celofan v telefon ali ga izberete v galeriji. Fotografija mora biti kakovostna in strogo polna. V nasprotnem primeru vam rezultat morda ne bo všeč. Program, ki spreminja barvo las, je prejel razmeroma pametno umetno inteligenco, ki v nekaj sekundah preoblikuje vašo pričesko v izbran lestvico.

Značilnosti programa

Skupaj v približno 20 glavnih barv, s katerimi lahko postanete ruda, blondinka ali črna. Poleg običajne mavrice obstajajo tudi eksotični odtenki, kot so ingver ali zelenje. Poleg tega program zelo dobro deluje z ozadjem. Ne bo vam treba "rezati" obraza z nobenim orodjem, program bo vse naredil sam in bo postavil izbrano prejšnjo škrbino. Mimogrede, lahko izbirate iz ogromnega seznama ali pa znova prenesete iz galerije. Rezultate lahko takoj izmenjujete s prijatelji in prijateljicami prek e-pošte ali družabnih omrežij, ali pa jih takoj objavite na »Instagram« ali »Facebook«. Aplikacija prihaja z brezplačno licenco, vendar od časa do časa prikaže oglase (ki niso agresivni).

Beauty Mirror

To je dokaj univerzalna uporabaza skoraj vse priložnosti. To je program, ki spreminja barvo las, pričesko, očesni rez, obliko ustnic in odpravlja nepravilnosti kože. Izdelek se brezplačno distribuira, vendar je treba od časa do časa pripraviti, da zaprete pojavne oglasne enote.
Torej, naložimo kakovostno sephi in začnemo. Pojasnite okvir njegovega obraza na posebni rešetki in pojdite v knjižnico. Obstaja veliko predlogov vsega in vsega: od ušes do frizur. Nato lahko izberete svojo paleto iz velike palete več tisoč odtenkov. Rezultat lahko takoj pošljete prijateljem in znancem prek družabnih omrežij ali takoj objavite novo sliko v VC, Instagramu ali Facebooku. Ta program, ki spremeni barvo las, zavzame zelo malo prostora na vašem pripomočku, in voracity glede na RAM, prav tako ne razlikuje.

Studio za barve las

Še en program, ki spremeni barvo las, kjer lahko v nekaj minutah dramatično spremenite svojo podobo. Dejanja so praktično enaka kot v prejšnjih primerih: normalno fotografijo (polno), določimo na liniji las na mreži in začnemo urejati.
Poleg velike barvne sheme za obstoječi naglavni trak lahko izberete tudi pričesko iz več sto vzorcev. Ta program je razdeljen popolnoma brezplačno, in celo brez namig za oglaševanje. Razvijalec omogoča prodajo najnaprednejših odtenkov. Če niste obremenjeni z bogato domišljijo in občutkom za slog, potem je smiselno kupiti današnje modne barve.

Perfect 365

Poleg tega so mnogi znani kozmetični saloni priznani kot eden najbolj učinkovitih. Program ne more samo spremeniti pričeske in spremeniti barve las, ampak tudi narediti popolno ličilo.
S pomočjo običajne geste poleg tega naložimo kvalitetne sephi, nato postavimo kontrolne točke na obraz, vrat, lase in začnemo delati na sebi. Ena od pomembnih značilnosti programa je, da je vsako območje mogoče obdelati ločeno, in ne le za vsiljevanje skupnih predlog.
Tukaj lahko izberete ne le lase in ličila, ampak tudi spremenite barvo oči, začnete uporabljati linijo ali senco, prilagodite intenzivnost (v zelo širokih mejah). Želite popolne ustnice ali zobe - prosim, na voljo, beljenje in več sto različic odtenkov šminke. Program ima jasno, vsestransko in blagovno znamko, zato pokriva plačano licenco. Če imate željo, da bi se preizkusili v tej vlogi, razvijalec zagotovi poskusno obdobje za prvi mesec. Funkcionalnost programa v tem trenutku sploh ni omejena, vendar bo zaradi vaših prizadevanj jasno izražen vodni žig. Torej, če želite deliti svojo novo pot s prijatelji v kurirjih ali družabni mreži, bo morala aplikacija plačati. Prav tako je treba omeniti, da je zelo zmogljiv pripomoček, zato ne potrebuje majhne količine notranjega ali zunanjega pomnilnika, prav tako kot "jede" RAM. Zato imajo lahko šibke naprave težave: frize, odhodi, padajoči FPS in drugi zamiki.

Sorodne publikacije