RED21 - kdo je to?

V tem članku bomo govorili o znanem blogerju na YouTube video gostovanju pod psevdonimom RED21. Kdo ve, po branju članka do konca. Čeprav je bil njegov video viden veliko in mnogi so bili podpisani neposredno na njegov kanal. No, če niste slišali in niste videli, potem samo preberite ta članek.

Torej, RED21 - kdo je? Preprost, znani bloger, ki z običajnim življenjem kaže običajne situacije. Vse je postavil na svoj kanal na YouTube. RED21-je eden redkih ljudi, ki so se lahko povzpeli na video blog.


Veliko število uporabnikov je poskušalo vstopiti na to področje videa, vendar jih je le malo doseglo nekaj takega, kot je storil RED21. V letu 2012 je začel vznemirljivo življenje. Botanič je njegov drugi psevdonim, ki je svoj kanal vrgel večkrat, vendar se vrne, da se dvigne in se dokaže, da je sposoben nekaj doseči v življenju.

RED21 - Kdo je ta botanik?

Zdaj pa govorimo o tem, kdo je ta človek in kaj predstavlja:
 • navaden človek.
 • Vsebuje vaš video blog in zdaj število naročnikov presega milijon.
 • Znan je ljudem pod psevdonimi Botanik, RED21 ali Volodya Rzhajavyy.
 • On nima posebne glasbene zvrsti. Z drugimi besedami, je ljubitelj glasbe.
 • Poleg video kanala na Uttube ima tudi skupino v družbeni mreži, ki ima približno dva tisoč naročnikov. Njegovo javnost lahko najdete v "VKontakte" pod imenom PUBLICRED21. • To je informacija, ki jo je pustil na internetu. Pravzaprav, malo, vendar še vedno obstaja nekaj, na kar se lahko priključimo. Mnogi se sprašujejo, kako je uspel doseči takšen uspeh. Po standardih bolj znanih številk v YouTubu morda ni tako priljubljen, vendar je na svojem kanalu uspel pridobiti milijon naročnikov s svojim trdim delom, kar je že dosežek. Mnogi bodo rekli, da to ni kazalnik, ampak še vedno. Naročniki vedo, da se je umaknil iz svojega dela. Za nekoga se zdi bolje delati na stalnem delovnem mestu, kot upati na kanal, saj to ni zelo donosno, in ne dejstvo, da bo ljudem ušel, in začeli bodo občudovati ustvarjalnost drugega. No, nekdo bo, nasprotno, občudoval dejstvo, da je človek prevzel tveganja in ustvaril kanal RED21.

  Zaslužki

  O človeku z vzdevkom RED21 še naprej govorimo. Kdo je, že smo ugotovili, vendar so mnogi zaskrbljeni, koliko zasluži pri svojem delu. Konec koncev, ta mladenič ima velik uspeh na svojem področju in se v njem čuti, kot riba v vodi. Točen znesek lahko najdemo samo pri njem, toda če računamo na izračune, ima Volodya Rzhavyy zaslužek v višini približno pol tisoč dolarjev na mesec. Ta številka je za smučarja precej velika, ne pa tudi največja. Nekateri podatki o Uttube zaslužijo še več.

  Humor in šale

  Kar se tiče humorja, ima občinstvo raznolik pogled. Nekateri verjamejo, da je nenormalen in piše grdo, ne zanimajo videa nikomur, njegovi gledalci pa niso tako čudoviti kot on. Drugi trdijo, da ima ta oseba pravicoUstvarite lastno vsebino, čeprav dvoumna.
  Ker nismo sposobni soditi te osebe, lahko to storite sami. Toda če berete ta članek, potem jih zanima ustvarjalnost RED21. Kdo je to in kaj počne, lahko ugotovite, če gledate nekaj njegovih videov. Mogoče je edinstven. Na splošno je vsak od nas edinstven sam po sebi, glavna stvar - najti svojo pot v življenju. RED21 je bil uspešen in ni daleč od svojega poslovanja. Glavna stvar je - ne spusti roke, ko se utrudi ali kaj gre narobe, samo se spomni, zakaj si ga vzel.

  Sorodne publikacije