Pregled uporabne programske opreme: program za popolno odstranitev programov

V tem članku so opisani pripomočki, imenovani uninstallers. Pomagali bodo odstraniti program, če standardni pristopi ne vodijo do rezultata. Poleg tega takšni izdelki popolnoma odstranijo vse datoteke in vnose v registru, ki jih ustvarja deinstalacijska aplikacija pri delu.

Revo Uninstaller

Program za popolno odstranitev programov Revo Uninstaller velja za najboljšega na svojem področju. Pomaga vam pri odstranjevanju običajnih programov ali promocijskih izdelkov, kot je vrstica brskalnika.
Pomožni program za odstranjevanje bo tudi izbrisal tistega, ki je nameščen v računalniku, vendar ni prikazan na seznamu vgrajenega pripomočka »Dodaj ali odstrani programe«. Revo Uninstaller je popolnoma združljiv s priljubljenimi izdajami Windows, začenši z Vista in končano z ducatom.


Značilnosti programa Revo Uninstaller

Po prvem zagonu v glavnem oknu pomožnega programa se prikaže seznam nameščene programske opreme, ki jo lahko uporabite za odstranitev. Ena od glavnih značilnosti programa je način "lovec". Ko je vklopljen, se zaslon prikaže kot pogled. Po vlečenju v katerokoli okno, ikono, sporočilo neznanega programa, vas bo Uninstaller pozval, da ga odstranite iz zagona ali ga odstranite. Popolna odstranitev programov iz računalnika je mogoča, ker Revo Uninstaller nadzira operacije, ki se izvajajo med namestitvijo in delovanjem. Vendar je priporočljivo, da se postopek odstranitve izvede pravilnonamestite programe s programom Revo Uninstaller. V ta namen ima program v kontekstnem meniju ustrezno postavko.


Ta program se lahko uporablja za brisanje predpomnilnika brskalnikov ali začasnih imenikov datotek. Uporablja se tudi za popolno brisanje datotek. Po brisanju dokumentov s to funkcijo ni mogoče obnoviti.

Ashampoo Uninstaller

Ashampoo Uninstaller - glavni konkurent Reva. Do leta 2015 je program zahteval nakup licence, zdaj pa ga lahko brezplačno prenesete z uradne strani. Razen orodja za popolno odstranitev, iz nje so vgrajene dodatne funkcije:
 • čiščenje HDD iz "smeti";
 • optimizacija registra sistema;
 • defragmentacija.
 • Glavne značilnosti programa so:
 • namestitev programske opreme iz vmesnika pripomočka za globlje spremljanje;
 • spremljanje dejavnosti že nameščenih programov.
 • Čeprav se izvaja na računalniku, namestite dodatne komponente za svoje delo, bo program Uninstaller sledil. Pri odstranjevanju bo program za popolno odstranitev programov izbrisal vse sledi aktivnosti. Ashampoo Uninstaller lahko deluje v katerem koli sodobnem operacijskem sistemu Windows.

  IObit Uninstaller

  IObit je popolnoma brezplačna orodje. Po prvem zagonu programa bo v glavnem oknu prikazan seznam z vsemi nameščenimi programi. Seznam lahko razvrstite glede na datum namestitve, zaseden prostor, pogostost uporabe.
  Pri odstranjevanju programa se bo najprej začel standardni postopek. Za njoprogram za popolno odstranitev programov bo ponujal globlje skeniranje. Med tem postopkom pripomoček pregleda in izbriše vse datoteke in registrske ključe, ki jih je ustvaril program.
  S funkcijo paketnega brisanja lahko deinstalirate več aplikacij, vendar hkrati. Poleg tega IObit ne more odstraniti le programske opreme, ampak tudi razširitev brskalnikov.

  Advanced Uninstaller Pro

  Advanced Uninstaller Pro ne zahteva nakupa licence. Vloga ni prevedena v ruski jezik. Kot pri drugih pripomočkih ima ta namestitveni program dodatna orodja:
 • upravljanje storitev OS;
 • odstranitev zagonskih vnosov;
 • brisanje menija Start iz neuporabljenih bližnjic;
 • čisti predpomnilnik, začasni imeniki;
 • optimizacija registra.
 • Program za popolno odstranitev programov enako deluje stabilno na 32- in 64-bitnih sistemih. Pred odstranjevanjem pripomoček na zaslonu prikaže oceno programa po meri, ki vam omogoča, da se v primeru dvoma odločite, ali boste odstranili določen izdelek.

  Sorodne publikacije