Podrobnosti o tem, kako izdajati elemente v razvrščenem

V igri Unturned je svet iger res zelo velik, z ogromnim številom lokacij, predmetov, sovražnikov, pa tudi zemljevidov in orožja. V igri lahko storite skoraj vse. Na primer, da nekaj naredite samostojno. Vendar pa je priljubljenost te aplikacije je res zelo visoka, in šele začeli igrati, ne boste opazili, kako dolgo bo trajalo nekaj ur.

Viri

Danes smo se odločili, da bomo govorili o zelo priljubljenem vprašanju: "Kako izdajati postavke v Unturned?" To je res pomembno za veliko število igralcev, vendar pogosteje vpliva na uporabnike, ki so pravkar namestili aplikacijo in se ji približujejo. Preden izdate nepremičen predmet enemu igralcu, ugotovimo, kakšni viri so v tej igri.


Kaj sporočiti

Na splošno lahko vse obstoječe postavke razdelimo na veliko število skupin. Danes vam ponujamo samo najbolj priljubljene in priljubljene, oziroma strelivo in orožje, različne gradbene materiale, oblačila za likove in tudi najpomembnejše za preživetje - pijače in jedi.

Kako to storiti

Torej, preidimo na vprašanje, kako izdajati postavke v Neokrnjeni. Pravzaprav je vse preprosto. Če želite prejeti ali oddati vse predmete, morate poznati posebne kode. Vsak element ima svoje število znakov.
Da bi bilo vprašanje o tem, kako izdajati elemente v neokrnjenem, popolnoma izčrpano, bi morali iti v klepet igre, nato vnestiposeben ukaz: @give [presledek] [vzdevek predvajalnika] /[id element] /[številka]. Tako lahko prenesete določeno vrsto in vrsto elementa na drugega uporabnika, ki se nahaja na isti lokaciji z vami. Zdaj veste, kako lahko postavite elemente v razdelku »Neokrnjeno«. Toda poleg tega lahko ne samo daš sredstva, ampak jih tudi prejmeš od drugih igralcev.

Sorodne publikacije