Najboljše igre so podobne Mount and Blade

Igre podobne Mount and Blade se razlikujejo v zgodovinskem realizmu, svobodi delovanja in prvotnem bojevnem sistemu. Obstaja več takšnih projektov, ki vse zaslužijo pozornost. Igra ponuja srednjeveške lokacije, saj tokrat privablja veliko ljudi.

Dobra zgodba

Nobene igre, kot sta Mount in Blade, ne more ponuditi vojaškemu poveljniku in zbrati njegove ekipe, če ne gre za strategije. Večina projektov se razlikuje glede zanesljivosti sistema boja in potovanja skozi mesta. Najprej gre za Kralje in moške, ki je poskušal vsrkati vse najboljše tradicije svojega predhodnika. Obstaja realističen bojni sistem, ki se popolnoma pritegne v zunanji svet, ki pritegne iz prvih minut, in velike bitke na zemljevidu proti drugim ljudem. Ta igra ne ponuja za streljanje na pogled ali uporabo neverjetno kaskade s težkim orožjem v rokah. Za ljubitelje zgodovinske avtentičnosti bo projekt postal prava odkritja.Vojna dveh taborov

Igre vojne in Blade, podobne vojni za rože, odlikuje posebno vzdušje, v katerem se čuti epohalno obdobje konfrontacije bele in rdeče vrtnice v Angliji. Uporabnik je povabljen, da se bojuje na eni strani in se preizkusi v boju z drugimi uporabniki. Prva značilnost je zmožnost natančne nastavitve borec. Telo in oklep igrajo pomembno vlogo, kakor tudi orožje, ki ga je mogoče pripisati drugemu prvotnemu čipu. Čim več je kart, tem počasnejepoteze To pravilo velja za meče z osmi. Masno razmerje je sorazmerno s hitrostjo in izgubo. Ta funkcija vam omogoča, da ustvarite svoj lasten stil igre in izberete najboljšo opremo za sebe. Lahko se borite s pogledom od prve ali tretje osebe. Pred začetkom bitke si igralec izbere razred svojega junaka, prilagodi njegov videz in se premakne v bitko. Tekači strežniki so bili v letu 2012, vendar projekt že sedaj izgleda zelo obetavno in ljudje za bitke so vedno dovolj.Realistični srednjeveški

Leta 2012 je bil seznam iger, podobnih Mount and Blade, dopolnjen s projektom Chivalry: Medieval Warfare. Ta akcijski izgled iz prve osebe se večinoma opira na dinamične bitke na bojiščih. Kartice so za vsak okus, kot so načini. Igralec lahko poskusi preživeti na bojišču, kjer je vsakdo za njim, ali da sodeluje v koordiniranih skupinskih napadih. Igralec ima na voljo štiri razrede. Med njimi je le tekmovalec dolgega dosega, preostale tri pa so specializirane za različne vrste hladnega orožja. Tu ni čarovnije, ker atmosfera natančno izraža realizem boja v srednjem veku. Posojilojemalci se ne bodo borili, ker skupine prejemajo različne naloge. Obstaja priložnost, da napadne grad, zaščiti vas in celo organizira ubijanje kralja. Med ogromnim arsenalom orožja bodo vsi našli nekaj, kar jim je všeč. Veliko kladivo lahko opremite s ščitom ali pa se hitro premaknete in udarite z dvema bodicama.

Simulator fevdalnega gospoda

Nova igra vŽanr MMO, imenovan Life is Feudal, ponuja najvišjo stopnjo realizma in si je prislužil mesto na seznamu podobnih iger na Mount in Blade Warband. Preden uporabnik odpre ogromen svet s sposobnostjo obrti velikega števila predmetov, organizacijo svojega ozemlja, njegovo zaščito, vojno s sosedi in še veliko več. Razvijalci so se bojni sistem in fizika medsebojno odvisni. Vsako spretnost se lahko zlahka zamudi, zato, da bi se dobro borili, boste morali izvajati posebne premike z miško. Na istem zemljevidu je istočasno objavljenih 64 uporabnikov, ki lahko označijo svoja ozemlja in na njih zgradijo prave utrdbe. Posebnost je, da se tudi naloga za pridobitev lubja izvede v ročnem načinu in to mora sprejeti. Če vam podobne igre, kot je Mount Blade na računalniku, ne ustrezajo, lahko vedno najdete spremembe v svojem najljubšem delu in jih poskusite namestiti.

Sorodne publikacije