Bavarska kava: sestavine. Igra "Kavarna"

Igra Kavarna ima veliko zanimivih jedi, ki privabljajo obiskovalce, ena od njih pa je kava v bavarskem. Recept za to pijačo od samega začetka projekta je bil skrit in uporabniki, ki so po eksperimentalni metodi našli potrebne sestavine, so skrbno skrili sestavo. Zdaj je igra postala tako priljubljena, da je veliko igralcev začel, da ga na svojih blogih. Kompleksnost kuhanja se ne zmanjša, vendar poznavanje procesa močno poenostavi celotno nalogo.

Opis igre

"Kavarna" - igra za mobilne naprave v simulatorju žanrov. Zagotavlja osnovo kavarne in njen razvoj. Ta posel ni lahek in nenehno moramo narediti nekaj novega, da bi pritegnili kupce. Razvijalci so igralcem zagotovili velik arzenal vmesnikov z vmesnikom. Predvsem gre za dekoracijo notranjosti institucije. Lahko je okrašena v vsakem slogu, pa naj gre za francosko eleganco ali orientalski minimalizem. Drugič, zadeva pripravo pijač. Število receptov je že preseglo sto, in nenehno obstajajo nove. To je vredno eksperimentirati in iščete popoln meni za vaše obiskovalce.Bavarska kava v resnici

Da bi jo ustvarili v vrlini, se je treba spomniti resničnih sestavin kave v bavarščini. Recept predvideva predvsem pripravo katere koli standardne pijače iz zrn. Je espresso ali ameriški fit, morda še ena podobna pijača. V standardni obliki ima bavarski receptkremna masa in je prava sladica. Ko ohladite kavo, nalijte malo vode in jo napolnite z želatino. Naslednji kuhani rumenjak je treba zmešati s sladkorjem v prahu in ga dati v skledo. Vso to maso je treba naliti v posodo in ji dodati mleko. Pri vrenju je treba pijačo stalno mešati, tako da rumenjaki niso zviti. Ko pijača doseže debelejšo maso, jo lahko odstranimo iz ognja in ji dodamo raztopljeno želatino. Po ohladitvi bo kava pripravljena v bavarskem jeziku. Recept je zapleten le z besedami, po nekaj pripravkih pa bo oseba lahko to storila stalno in v kratkem času.Nasveti pred kuhanjem

Seveda sestavine v igri ne zahtevajo toliko pozornosti kot sam proces kuhanja v bavarski kavi. "Kavarna" - projekt z vmesnikom ni tako razvit, da bi igralcu omogočil samostojno sodelovanje pri vsakem kuhanju. Za začetek morate razumeti, ali je smiselno vključiti podobno pijačo v jedilnik in na kateri stopnji razvoja institucije to storiti. Njegova cena ne bo nižja zaradi kompleksnosti recepta, zato je prvi kupci ne želijo kupiti. Z napredovanjem svojega poslovnega projekta bo uporabnik in sam občutil, da lahko nenasilni liki kupijo največ in s tem ustvarijo dobiček. Takrat morate dodati meni na vrh priljubljenosti. To bo dobra poteza za hitro dviganje kavarne na novo raven.

Zberite sestavine

Če uporabnik ne ve, kaj je del kave v bavarščini, potem morate poslušati profesionalnonasveti Standardna testna metoda tukaj ni primerna, ker lahko pokvarite veliko število različnih izdelkov. Pravi recept ni prav tako vreden ogleda v projektu, saj se ne izvajajo takšne sestavine bavarske kave v igri "Kavarna". Po logiki se najprej spomnimo čokoladnega sirupa. V bavarski kavi, se šteje za pravo sladico za sladokusce, saj brez dodatnih sladkarij ne more storiti. Lemon bo okus dodal kislost, zato sladkor ni preveč. Polnjena čokolada je potrebna za ustvarjanje lepega videza. Lahko postavite vsak vzorec in prosim obiskovalce. Zadnji korak je pripraviti Združene države kot podlago, na kateri bo izdelana ta kava.

Priprava American

Pred kuhanjem je treba kavo na Bavarskem za kratek čas preložiti. Recept predvideva izdelavo standardnega ameriškega kavnega napitka z veliko vode. Običajne porcije imajo nekaj več kot sto miligramov, pri čemer sta dva od treh delov voda, ostalo pa so mleta zrna. Da bi ustvarili podobno kavo v igri, smo pripravili napravo za pijačo in začeli vnašati sestavine. Ustvarjalci projekta so poskrbeli, da se espresso, ameriški, ne razlikuje preveč. Avto ima filter s svežimi mletimi zrni, skozi katera je voda mimo in pade v skodelico. Za ameriško vodo je potrebna trikrat več kot običajni del. Vmesnik je intuitiven in vas bo povabil kje in katere nastavitve.

Drugi ameriški recepti

Dodatkinavadna pijača, lahko uporabite nekaj bolj zanimivega za ustvarjanje kave v bavarščini. Recept predvideva uporabo stroja za kuhanje. Uporabnikom omogoča ustvarjanje Amerike z dodajanjem vseh vrst okusnih sestavin. Na primer, lahko naredite medeno pijačo, ki zahteva dodajanje čokoladnega sirupa in enake tekočine medu. Druga dobra osnova je francoska kava. Dodati jo je treba v vodo grenadinov, nato pa bo priljubljena jed iz najbolj mehkih prebivalcev zahodne Evrope. Nič manj pozornosti zasluži kava z limono, cimetom, mlekom, smetano in drugimi okusnimi in sladkimi sestavinami.

Vse skupaj zmešamo.

Sedaj, ko je Američan pripravljen, se lahko naučite kuhati kavo v bavarščini. Približajte se napravi do znaka in kliknite nanjo, da jo uporabite. Že znani vmesnik se bo odprl, če se ne bo prvič prijavil. Tukaj gremo na zavihek receptov, kjer lahko izberete izdelke. Vzemite ameriško kuhano in takoj dodajte sirup. Tretja sestavina bo limonina, ki bo premagala sladkor. Na koncu je čokolada posuta, fino naribana in sčasoma vzamemo kavo v bavarskem. Zdaj se bodo vsi zaposleni lahko naučili tovrstnega dela, tako da se bodo v prihodnosti obiskovalci lahko zdravili. Imeti pijačo v jedilniku in dodati kompetentno notranjost je jamstvo za uspeh institucije. Seveda je treba upoštevati druge trenutke vpliva na igro. Obstaja lahko pregled, želja strankepustite vaše želje in njihovo izpolnjevanje. Poleg tega, en recept za privabljanje vseh ne bo uspelo. Vedno morate dodajati nove elemente v meni in se veseliti s temi rednimi obiskovalci.

Splošni nasveti

Poleg razvoja institucije v projektu obstaja tudi kampanja. "Kavarna" - igra z veliko priložnostmi, zato lahko v procesu nastanejo različne zapletenosti. Najbolj pogosto se igralci spopadajo s problemom nezmožnosti prehoda na novo poglavje. Tukaj so lahko trije najpogostejši razlogi. Preverite knjigo obiskovalcev, in če so klicaj, potem morate izpolnjevati zahteve. Če želi eden od znakov govoriti s predvajalnikom, se bo akcija nadaljevala. Poleg tega sledite pogovorom obiskovalcev, ker če je eden od njih obljubil, da bo svojo zgodbo podaljšal za drug čas, potem morate počakati na naslednji obisk. Pogovorite se z njim takoj, ko pride ta tip ali dekle drugič. Potem lahko poslušate zgodbo in nadaljujete z igro.

Sorodne publikacije