Preverite - to pomeni identifikacijo stika. Kako se preverja Viber?

Preverjanje - to pomeni preverjanje in potrjevanje identitete. Ta proces je v zadnjih petih letih aktivno izvajal internetne vire in storitve. Dober primer je delo s plačilnimi sistemi in spletnim bančništvom. Na primer, s povezavo na portal Yandex.Money ali bančno kartico PayPal morate opraviti postopek preverjanja. Pred kratkim so podobne postopke uvedli lastniki priljubljenega Viber Messengerja. Naslednje v članku bomo govorili o šifriranju in kaj pomeni "preveriti stik".


Komunikacija prek Weberja je postala varnejša.

Ne dolgo nazaj, aprila 2016, je omenjeno podjetje sledilo zgledu svojega glavnega tekmeca WhatsApp in na programsko opremo namestilo novo varnostno funkcijo - šifriranje od konca do konca (šifriranje od konca do konca) . Prve države, v katerih so bile uporabljene: Belorusija, Tajska, Brazilija, Izrael, vendar dobesedno v dveh tednih so novi uporabniki sistema Viber zagotovili nov sistem zaščite. Sistem šifriranja deluje na napravah:
 • Android;
 • iOS;
 • Mac;
 • Računalniki.
 • To posodobitev so strokovnjaki podjetja že vrsto let temeljito razvili, kar je nekoč povedal novinarjem Michael Shmylov (direktor podjetja).

  Kaj predstavlja varstvo in kakšna je korist za stranke

  Prvič, malo o tem, kakšne koristi ima uporabnik. To je predvsem šifriranje korespondence in vsebine. Poleg tega bo uporabnik lahko ustno stopil v stik s kontaktom "Weiburi".Kaj to pomeni, lahko na kratko povemo: ta funkcija bo dodatno ščitila pred hekerskim računom. Uvedena in možnost skrivanja klepeta. Tukaj je nekaj več o vsaki inovaciji.


  Neprekinjeno šifriranje bo skrilo vašo osebno korespondenco in splošna pogovorna okna, da bi jih tretje osebe ujele. To ne velja samo za hekerje in zaposlene pri razvijalcih, ampak tudi za posebne storitve. Vsa vsebina, ki se prenaša prek "Weber", je šifrirana:
 • skupinska korespondenca;
 • osebni dialogi;
 • glasovni klici;
 • video klice;
 • fotografski materiali, ki se prenašajo prek programa;
 • se posredujejo video materiali.
 • Posodobitve se izvajajo v različici Viber 6.0, tako da lahko tisti, ki jo namestite, mirno shranijo osebne podatke. Zdaj v meniju za klepet je funkcija "skrij klepet". Do nje lahko dostopate le, če poznate geslo, ki ga vzpostavi lastnik pripomočka. Tako je osebna korespondenca še bolj varna. Weber je navdihnil primer socialnih omrežij in predstavil sposobnost, da pod fotografijo in videoposnetek postavi radove. Zdaj, tudi če ne zapustite načina prikaza, lahko označite fotografijo ali sliko, ki jo želite. Drug pomemben korak pri varovanju informacij je sposobnost preverjanja. To pomeni, da so stiki v Weberju zaupani. O tem postopku se pogovorimo malo bolj podrobno.

  Kako deluje verifikacija

  Oblikovalci so bili zasnovani kot zanesljivo sredstvo za boj proti neželeni elektronski pošti in nezaželenim stikom v sporočilu. S to novo funkcijo boste lahkone skrbite za nenehno nadležne oglase in še bolj za sumljive spam ali celo za virusne povezave.
  Za lažjo uporabo so razvijalci predvideli dva koraka pred preverjanjem stikov. To pomeni, da lahko izberete, ali si želite ogledati sporočilo, ali pa je najbolje, da stik takoj blokirate. Druga faza začne delovati, če se odločite, da boste vprašali o vsebini sporočila. V tem primeru je izbira 3 možnosti za razvoj dogodkov:
 • gumb za pritožbo zaradi neželene pošte;
 • samo blokiranje nezaželenega uporabnika;
 • dodajanje stika na seznam.
 • Tako je tok neželene pošte zmanjšan na sel, zato je verjetnost hekerskega računa zmanjšana.

  Sklepna ugotovitev

  Doslej je število strank družbe Viber preseglo 700 milijonov ljudi, ki so razpršeni po vsem svetu. To je le malo slabše od WhatsApp. Zaradi aktualnih posodobitev je Vauber bolj varen in uporabniki ne morejo skrbeti za zasebnost. Zdaj, da bi lahko prosto komunicirali, je treba preveriti stik. To pomeni, da boste s preprostim postopkom lahko brez težav komunicirali s svojimi najdražjimi in prijatelji, od hekerjev in spamerjev pa vas bo zaščitil. Osebna korespondenca bo vedno varna zaradi uvedbe šifriranja in skritih klepetov.

  Sorodne publikacije