Orožje v igrah: gravitacijska pištola

V video igrah lahko vedno najdete orožje, ki dejansko ne obstaja, vendar je njegov koncept preprosto presenetljivo domišljijo. Danes bomo govorili o gravitacijski pištoli, koncept, ki se je prvič pojavil v priljubljeni igri Half-Life.

Kako je

Gravoupushka je najbolj razširjeno, uporabno in včasih uničujoče orožje v vesolju Hal-Life. Njegova uporaba je odvisna od različnih situacij, v katere vstopa igralec, kar omogoča prikazovanje ustvarjalnosti pri interakciji z okoliškimi predmeti.


Orožje je hitro postalo všeč tako igralcem kot tisku, ki so pozitivno ocenili tako uspešen inovativni eksperiment razvijalcev. Kasneje je vse več iger začelo uporabljati posebne modove na gravitacijski pištoli.

Uporaba

Če se uporabi alternativni napad, lahko gravitacijska pištola zadrži različne predmete (katerih velikost ne sme presegati avtomobila) znotraj posebnega polja. Tako predmet visi neposredno v zraku pred igralcem. Še en pritisk na gumb povzroči, da orožje preneha držati predmet in pade na tla. Pri glavnem napadu bo predmet, ki ga drži gravitacijsko polje, odletel. Če narišete in metate stvari v zaporedju, se bo moč udarnega žarka večkrat povečala. Za rokovanje z gravitacijsko pištolo pritisnite tipko G. Preklop na prejšnje orožje je isto načelo.

Koristne informacije

Razumeti, kaj predstavlja gravitacijsko pištolo, smo se odločili deliti nekaj pomembnejših točk:
 • Pritegne vse predmete, razen organskih snovi in ​​predmetov, ki so priviti na tla.
 • Moč in obseg zavržkov sta določena z njegovo težo in velikostjo. Torej bo majhna posoda ali škatla letela hitreje in dlje od povprečnih baterij ali mehanizmov. Kar se tiče avtomobilov, jih je mogoče le malo potisniti.
 • Nekateri predmeti bodo sprejeti kot lupine, s katerimi lahko poškodujete nasprotnike.
 • Da bi dosegli hrib, je dovolj, da naredimo nekaj stvari v kupu. Za to je primerna gravitacijska pištola, ki je nemogoča.
 • S svojo pomočjo je mogoče zlahka odstraniti blokado in pobrati zaloge, ki ležijo zunaj neposrednega dosega.
 • Če dvignete kabinet v zrak, se bo izkazalo, da je dober ščit pred sovražnikom. Lahko tudi blokirajo prehod.
 • Prenos eksplozivnih sodov je možen, vendar zahteva izjemno previdnost.
 • S pomočjo gravitacijske sile lahko s seboj nosite dodatne ganglije, komplete ali pripomočke za prvo pomoč, vendar le enkrat. Na ta način bo igralec vedno imel na zalogi dodatno zalogo.
 • Pri menhakovih in skenerjih jih je mogoče pritegniti, nato pa jih vrniti nazaj v steno ali v vodo. To je eden najboljših načinov. Če pokažete spretnost, potem lahko mehanhak spremenite v ročno žago.
 • Moč gravitacijskega polja lahko blokira igralce v smeri granate in jim preprečuje eksplozijo. Torej, ko gre za energetske nabojene morejo jih ujeti, vendar jih je mogoče nadzorovati tako, da pridobijo sovražnikovo prednost. • Pojav iger tretjih oseb

  Ni skrivnost, da je njena velika priljubljenost v drugih projektih povzročila velika priljubljenost gravypoke. Velika zasluga tega pripada moderatorjem, ki so neposredno sodelovali pri razširjanju tako znanega orožja. Verjetno veliko igralcev vsaj enkrat vprašal, kako najti gravitacijsko pištolo v "Stalker: Combat Training 2", "GTA 5" in mnogih drugih igrah. Svet, kot je Minecraft, ni ostal sam. Da bi v Maincraft dodali gravitacijski top, morate prenesti poseben način, ki se imenuje tudi Gravity Gun Mod. Zahvaljujoč mu v igri je natančna kopija orožja, ki so tako priljubljeni vsem ljubiteljem Half Life. Gravipuška ni nikoli odveč, in zaradi svojih nenavadnih značilnosti, tudi v najbolj dolgočasnem igranju, bo veliko smešnih trenutkov.
  S tem orožjem lahko z lahkoto manipulirate mobove, jih vržete v zrak in spustite po hribih. Na ta način je odličen način za zaščito pred agresivnimi pošasti. Za igro, ki je na voljo kot ustvarjalni način in preživetje.

  Sorodne publikacije