Kako izvedeti na vaši "Velkome" vaši stopnji: navodila po korakih

Priljubljen beloruski telekomunikacijski operater Velkom ponuja celo vrsto tarifnih načrtov. Med njimi lahko najdete dobičkonosne možnosti za pametne telefone in tablične računalnike. Pogosto morajo uporabniki razmišljati o tem, kako na Velkoemu ugotoviti svojo tarifo. Z imenom se lahko seznanite s pogoji storitve, na primer s stroški interneta ali klicev na dolge razdalje, in si jih ogledate na spletnem mestu operaterja. Ali lahko uporabnik sam obravnava to situacijo ali pa mora stopiti v stik s članom osebja tehnične podpore? Razmislite o najrazličnejših načinih pridobivanja informacij o njihovi številki.

Metoda 1. Internet Assistant

Sistem za internetno podporo naročnikom - to je nekakšen račun "nadzorne plošče". Tukaj lahko uporabnik prevzame tarifne načrte za številko "Velkom", določi vrsto možnosti in storitev, ki so aktivirane na kartici SIM, si ogledajo podatke o stroških itd. Podrobnejša navodila za ustvarjanje računa najdete na domači strani portala.

Registracija naročnika

Na prvi stopnji je potrebno poklicati USSD-kombinacijo za namen dodelitve gesla iz mobilne naprave, v kateri je nameščena sim-kartica operaterja "Velkom". To lahko storite tako, da vnesete poizvedbo: * 141 * 0 #. Po tem bo sistem odjemalca pozval, naj vnese zaporedje znakov, ki bodo uporabljeni kot geslo. Posebne zahtevegeslo ni na voljo. Glavna stvar je, da mora biti dolžina vsaj pet in ne več kot deset znakov.

Vnos podatkov o registraciji na strani internetnih storitev

Preden vam povem, kako si lahko ogledate tarifo v "Velkomu", je treba pojasniti, da za vstop na portal, ki služi kot orodje za upravljanje številk, uporabite:
• Številka SIM kartice (oblika, v kateri naj bi bila opravljena je navedena v ustreznem polju).
• Geslo (zaporedje, ki je bilo dodeljeno prej).
Po prejemu podatkov bo naročnik lahko videl vse svoje podatke, vključno s tem, kako vedeti na svoji tarifi.

Metoda 2. Pozivamo se na glasovno različico storitve naročnikov

Če na roki ni interneta ali želje, da bi ga uporabili, lahko pokličete številko 411 iz številke, ki je zanimiva za informacije. Na seznamu točk v glasovnem sistemu lahko najdete razdelek o trenutni številki in poslušate zanimive informacije. Če tega ne morete storiti in ste preprosto zmedeni s seznamom predlaganih podsistemov, potem počakajte, da kontaktna oseba v kontaktnem centru odgovori, in ugotovite, kako v Velkoemu ugotoviti tarifo. Najverjetneje bo uslužbenec preprosto poimenoval svoje ime in vnaprej podal podrobnosti o lastniku številke. Mimogrede, da pojasni tarife "Velkom" na telefon z ugodnimi pogoji lahko tudi na ta način. Upoštevajte, da se posvetovanje z uporabnikom izvaja tudi na spletu. Na uradnem portaluOperater ima funkcijo "Zastavi vprašanje" in povezavo do številnih socialnih omrežij, preko katerih se lahko obrnete na zaposlene v podjetju in postavite vprašanje na običajen način.

Metoda 3: Uporaba kratke poizvedbe

Ukazna storitev USSD je odličen način za pridobitev informacij, ki so zanimive kratkoročno in brez uporabe dodatnih pogojev. " Ne boste morali uporabljati interneta, poslušati glasovne storitve storitve in počakati, da se upravljavec kontaktnega centra operaterja odzove. Edina težava pri uporabi storitve USSD je zapomniti kombinacijo poizvedb. Uspešna rešitev bo dodajanje pogosto uporabljenih ukazov na seznam stikov mobilne naprave. Nato lahko kadarkoli dobite informacije, ki jih potrebujete. Kako izvedeti za vašo "Velkome" tarifo?
• * 141 * 2 * 1 # - z vnosom zahteve s tipkovnice naprave lahko po nekaj minutah v tarifnem SMS sporočilu, ki ga pošlje operater, dobite ime tarifnega načrta; v sporočilu pa bo navedena številka stranke. Ta funkcija bo še posebej prosim začetnike uporabnike, ki še niso mogli zapomniti njihovo številko.

Katere druge ukaze so lahko koristne pri številki "Velkom"?

Tarifni načrti, izčrpne informacije o pogojih uporabe, sprememba TA - vse to lahko naredite z vnosom poizvedbe: * 141 * 3 * 4 # - kot v prvem primeru se bodo informacije prikazale kot push ali SMS. Za uporabnike globalnega omrežja s sim kartico "Velkom" bo zanimivo vedeti, pod kakšnimi pogoji je uporaba mobilnega interneta, pa tudipo določenem času se zaračuna naročnina (če obstaja). Če želite pojasniti te informacije, vnesite poizvedbo: * 141 * 2 * 3 * 1 #.


* 101 * 1 # - Zahtevek za stanje na paketih, vključenih v tarifni načrt.
* 100 * 19 # - Zahteva za informacije o pristojbinah za to številko.
* 131 * - pošljite sporočilo drugemu naročniku omrežja Wellcome, ki ga pričakujete od njega (priročna funkcija, kadar ni dovolj denarja za klice na računu). Možnost je na voljo brezplačno.

Zaključek

V tem članku smo razpravljali o tem, kako pridobiti informacije o njihovem številu. Upoštevajte, da lahko uporabite katero koli od zgornjih metod. Če se ne morete prijaviti v internetni sistem storitev za stranke ali preprosto nimajo dostopa do interneta, lahko vedno pokličete strokovnjake in postavite vprašanja, na primer, katera je najcenejša vozovnica na Velkomu. V primeru, da ne morete poklicati zaposlenega v kontaktnem centru, lahko naročite povratni klic ali pišete zaposlenim v klepetalnici.

Sorodne publikacije