Radijske postaje Volgograd: popoln seznam

V Volgogradu je veliko radijskih postaj. Nato se odprejo, nato zaprejo in nato spremenijo frekvenco. Če želite biti obveščeni o tem, kako pogosto naj poslušate svojo najljubšo postajo v mestu junaka, preberite to zgodbo. Upoštevajte, da je seznam Volgogradskih radijskih postaj v času pisanja sestavljen iz osemindvajsetih točk.

Orfej, 7133 VHF

Ta radijska postaja v Volgogradu se je pojavila ne tako dolgo nazaj v zraku, ampak tudi v frekvenčnem območju VHF. Vendar pa bo privlačna za vse ljubitelje klasične glasbe različnih stilov: od simfonij do jazza.

Volgograd-24, 934 FM

To je nekakšna radioverzija istega informacijskega kanala. Na tej postaji se pogosto slišijo novice, bardska glasba, romantika, šanson in celo ljudske pesmi.


Radio SVIT Volgograd, 939 FM

Ta radijska postaja v Volgogradu s frekvenco 939 FM se je pred nekaj leti pojavila tudi v FM pasu in se takoj zaljubila v tisoče prebivalcev. Obstajajo ruski hitovi zadnjih dveh desetletij, novice in program "Čas za vas", v katerem lahko pošljete pozdrave sorodnikom in sorodnikom, da naročite vašo najljubšo skladbo.

Radio 7 na sedmih gričih, 949 FM

Volgogradske radijske oddaje imajo prednost zahodni hitovi (od 70-ih do danes). Uredniki ustvarjajo zanimive TOP-7 zbirke o najrazličnejših temah, poleg tega pa so ob rojstnem dnevu slavnih izvajalcev ves dan zadeli svoje zadetke. Na primer, vsako leto 16. avgusta, v ozadju, pripovedujejo o Madonninem pevcu, ki so jo najbolj ugledne na uro.pesmi


Radio Mayak, 953 FM

Te radijske postaje ni treba predstaviti. Njeno klicanje ("Ne slišano na vrtu, celo shrieki") ve, očitno vsi. Po zraku se slišijo domači in zahodni hitovi zadnjih nekaj mesecev, mnogi pa veliko govorijo. In, kot pravilo, znani dirigenti, kot so Sergej Stillavin, Rita Mitrofanova, Yevhen Stakhovsky in mnogi drugi.

"Radio za otroke", 957 FM

Prva in edina otroška radijska postaja v Rusiji je pred kratkim govorila tudi v Volgogradu. Eter je sestavljen iz otroških pesmi, iger, kognitivno-razvijajočih in zabavnih programov ter sekcij, informacijskih in izobraževalnih programov za starše. Poleg tega se radiodifuzija gradi z začasnimi bloki, na primer programi za odrasle vključujejo zvečer in zjutraj - za predšolske otroke.

Love Radio, 961 FM

Ta radijska postaja, ki jo je ustanovil Igor Kruty, neprekinjeno vrti romantične pesmi o ljubezni. Občinstvo študentov od dvanajstih let naprej.

Radio "Komsomolskaya Pravda", 965 FM

To je radio za informacije. Glasba na njej ni poslušana, operativno pa pripravlja novinarske novice, redno gredo tja. Zaradi dejstva, da je uredniški odbor enakega imena skoraj po vsej Rusiji, se informacije o vsem na svetu slišijo v zraku.

"Naš radio", 972 FM

Ta radijska postaja v Volgogradu se je pojavila pred kratkim, vendar je bila med lokalnim prebivalstvom zelo priljubljena. Prenaša tako imenovani post-sovjetski ruski rock: "Kralj in krik", "Chayf", "Splin", "Bi-2", itd. ta postaja se oglasi samoRuska glasba, občasno pa obstajajo tako retro hitovi kot sodobne skladbe. Za poslušalce obstaja veliko različnih zabavnih programov v duhu "Pesmi leta", "Top Top Ten" in "Glasbenih pozdravov".

Radio Rusija, 983 FM

Ta postaja je znana na enak način kot "Mayak". V zadnjem stoletju je veliko pogovornih oddaj, novic in glasbe.

Radio NRJ, 988 FM

To je zelo mladostna radijska postaja, ki se obrne na sodobne svetovne uspešnice, nove izdaje tujih izvajalcev in kul DJ mixe. ENERGY ima veliko zabavnih in interaktivnih programov. Najbolj znana med njimi je jutranji šov Black2White.

Radio Maximum, 992 FM

Radio "Maximum" vrti samo rock glasbo. In precej mehka in konkretna težka neformat v duhu legendarnega Rammsteina.

Radio Shanson, 100 FM

Ta radijska postaja v Volgogradu je bila predvajana aprila 2018. Kar je v zraku, je jasno iz naslova. Tudi domačini lahko slišijo novice in pozdravni program.

Radio Europe Plus, 1006 FM

Ena najstarejših in najljubših postaj v Rusiji, ki je vedno posodobljena. Na zraku so samo kakovostne čezmorske in domače pop glasbe, veliko interaktivnih in daril za poslušalce. In seveda, legendarni hit-parada "Eurochit TOP-40" z Alexey Manuilov.

Radio "Echo of Moscow", 1011 FM

Ta Volgogradska radijska postaja na valu 1011 FM ima informacijsko-pogovorno obliko. Obstaja veliko analitičnih programov in intervjujev z znanimi in ne zelo Volgogradjanci.

Radio Volgograd FM, 1015 FM

To je popolnoma lokalna mladinska postaja, na kateri se oddajajo sodobni hitovi inveliko interaktivnih zabavnih programov. Mnogi ga primerjajo z "Evropo Plus", vendar z regionalnim okusom. Najbolj priljubljen program je Jutranja predstava "Tri! Štiri!".

Radio "New Wave", 102 FM

To je tudi popolnoma lokalna postaja, ki je po formatu podobna "Volgograd FM", vendar je ciljna skupina te radijske postaje v Volgogradu bolj zrela. V studio so vabljeni slavni ljudje, med njimi tudi gostujoče zvezde.

Radio Retro FM, 1026 FM

Ime te postaje je prav tako glasno. Letalski udarci prejšnjega stoletja: od "Gems" do "The Beatles".

Samodejni radio, 1031 FM

postaja za tiste, ki vozijo. Veliko zabavnih vsebin in preizkušenih pesmi.

Road Radio, 1036 FM

Ta postaja je neposredni konkurent "AutoRadiou". Komu je toliko toliko - stvar okusa.

"New Radio", 104 FM

Glavna vsebina je ruska pop glasba našega časa. Nekakšen odziv na "ruski radio".

Humor FM radio, 1045 FM

Na tej frekvenci, veliko šale, predstave in dvigala iz humornih oddaj, od "Anshluga" do "Comedy Wumen".

Radio "Sputnik", 1051 FM

Druga zelo Volgogradska postaja, v svojih letalsko-ruskih in svetovnih hitih, in praviloma romantična in ne tako moderna. Ljudje za 30 bodo morali prositi.

ruski radio, 1056 FM

Še en najstarejši radio v državi. V zraku, le sodobna avtohtona pop glasba, legendarni programi "Tabela naročil" in "Zlati gramofon".

Radio Sport FM, 106 FM

Tudi mlada postaja za Volgograd. Za poslušalce je organiziran prenos v živooddaje najpomembnejših športnih prireditev, kot tudi prenos športnih vsebin in jim blizu.

Radio Book, 1064 FM

V zraku te postaje so fragmenti največjih del sveta, instrumentalna glasba in mnogi govorijo o literaturi. Na splošno radio za intelektualce, ki radi berejo.

Radio "Vesti FM", 1068 FM

Radijske oddaje kanala Vesti - novice od jutra do večera. Plus veliko analitičnih programov z vabljenimi strokovnjaki.

Sorodne publikacije