Starbound: Izboljšanje ladje na različne načine

V igri Starbound je izboljšanje ladij pogosto velik del časa. Uporabniki preživljajo ure, tako da zbirajo sredstva, opravljajo naloge samo zato, da se udobno zabavajo. Obstaja način, da vse to dosežete v nekaj minutah.

Splošni opis igre

Da bi razumeli, zakaj je za uporabnika potrebna izboljšava ladje Starbound, je vredno raziskati osnove igre.
Žanr so razvijalci opredelili kot arkado z elementi peskovnika. Izražajo se predvsem v izgradnji lastnega vesoljskega plovila. Ta tehnika je dom glavnega junaka. Tukaj je priložnost, da se sprostite, letite v drugo galaksijo, sprejmete nove goste in raziščete zemljevid. Čim prej se dokončajo izboljšave Starbounda na ladji, več igralcev se bo pojavilo v igralcu, zato bo pustolovščina postala bolj zanimiva.


Hitra nadgradnja

V začetni fazi ima lik samo majhno ladjo s tremi kabinami. Potrebno ga je popraviti, potrebno je odpraviti težavo, preden izvedemo izboljšanje ladje Starbound 1 0.
V klepetu je ukaz /admin prvotno napisan. To je povezava z ukazom ukazne mize, ki bo nadgrajena. Nato uporabnik vnese ukaz /spawnitem shiprepairkit 1 in /spawnitem shipT1. Zadnji protokol je treba ponoviti še sedemkrat, da se številke spremenijo do osem. Ko odprete inventar, lahko vidite devet škatel z orodji. Približajte se plošči tekočega traku in vsak del po eni strani. Za to so odgovorni prvi štirjepopravilo shuttle, ker brez tega še v igri Starbound izboljšanje ladje je nemogoče. Preostalih pet zabojev bo izmenično dodajalo velike bloke ladji. Uporabniku ne bo treba sodelovati v procesu modernizacije in zbiranja podrobnosti. Če želite dokončati postopek izboljšave, morate znova vnesti začetni ukaz, sicer se viri ne bodo končali.

Sorodne publikacije