Kako v celoti in popolnoma odstraniti iTunes iz računalnika

Na žalost se dobro objavljen in zelo priljubljen program iTunes za sinhronizacijo naprav Apple z računalniki v okolju Windows sčasoma pogosto odpove, zlasti ko poskusite nadgraditi program in neposredno na pripomoček.) Tukaj je vprašanje, kako popolnoma in popolnoma odstraniti iTunes. To je enostavno, vendar morate paziti na nekatere pomembne točke (koristno bo pri ponovni namestitvi programa).

Kako odstraniti iTunes iz računalnika: standardni postopek

Preden neposredno nadaljujete z odstranitvijo, mora vsak uporabnik vedeti, da odstranitev le želene komponente v desno ni omejena.


To je posledica dejstva, da namestitev te programske opreme v sistem združuje več komponent:
 • QuickTime;
 • Obnovitev;
 • Bonjour;
 • Podpora aplikacijam;
 • Podpora za mobilne naprave;
 • Apple Software Update.
 • Torej, da bi rešili problem, kako popolnoma odstraniti iTunes, se moramo zavedati, da so vse te komponente prav tako predmet odstranitve. Z istim predvajalnikom ga lahko pustite s podporo za QuickTime. Torej, kako odstraniti iTunes z uporabo sistemskih virov? Pojdite na razdelek programov in komponent v nadzorni plošči, izberite vse te elemente in odstranite namestitev v običajnem načinu. Vendar le ta primer ni omejen. Vaš lasten daljinski upravljalnik, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, še zdaleč ni popoln, po odstranitvi programov pa je ogromno neuporabnihračunalniško smeti. Torej, da bi popolnoma odpravili problem, kako odstraniti iTunes, boste morali, tako imenovani, "očistiti repove". O registru trenutno ni, vendar boste morali ročno izbrisati preostale datoteke in mape.


  Kako popolnoma odstraniti iTunes iz računalnika: Preostali elementi programa

  Najprej morate ugotoviti, ali morate še naprej ustvarjati knjižnico v uporabnikovem imeniku.
  Ponavadi je to imenik iTunes, ki se nahaja v mapi Music v trenutnem računu. Toda s tem ni težav (knjižnica se izbriše samo na zahtevo). Ampak tukaj je tisto, kar je ostalo od programskih map in datotek, morate se očistiti:
 • v mapi Program Files se izbriše iTunes, iPod in Bonjour;
 • V Appleovem imeniku, ki se nahaja v mapi Common Files, ki se nahaja v mapi Program Files, se izbrišejo imeniki za podporo mobilnim napravam, Apple Application Support in CoreFP.
 • Nato je obvezen celoten ponovni zagon sistema. Šele po tem lahko rečemo, da so bili vsi elementi predhodno nameščenih komponent iTunes popolnoma odstranjeni.

  Uporaba posebnih orodij

  Vendar se zdi, da so takšni postopki za mnoge uporabnike nekoliko neprijetni ali celo smešni. Da ne bi naredili takšnih manipulacij v ročnem načinu in da ne bi zapravljali dragocenega časa in moči, lahko vprašanje, kako odstraniti iTunes, enostavno rešimo s pomočjo specializiranega programa za namestitev programske opreme. Kot najmočnejše sredstvo lahko ponudite programe, kot so Revo Uninstaller ali iObit Uninstaller.
  Sozmožen je popolnoma odstraniti glavne aplikacije in njihove preostale komponente v samodejnem načinu, brez vpletenosti uporabnika. Na seznamu izbrisanih programov morate najti vse zgornje komponente, jih izbrati in klikniti gumb za brisanje. Upoštevajte, da je te komponente mogoče združiti, kar Windows ne dovoljuje.
  Nato se zažene postopek za odstranitev standarda, nato se začne poglobljeno skeniranje za prisotnost preostalih imenikov, datotek in registrskih ključev. Vse rezultate, ki jih želite izbrisati, morate odstraniti z linijo uničenja predmetov. Na koncu lahko ponovno zaženete.

  Zaključek

  Gre za odstranitev iTunes. Kot ste lahko opazili, je to enostavno. Če je odstranitev izvedena ročno, morate biti pozorni na ostanke programov in jih sami odstraniti. V drugih problemih ne bi smelo biti. Po vseh teh postopkih lahko aplikacijo znova namestite in bo delovala precej dostojno.

  Sorodne publikacije