Adobe Flash Player: Napaka pri inicializaciji aplikacije. Kako popraviti

Delo brskalnika je nepredstavljivo brez določenih komponent, vtičnikov in programov. Na primer, ne morete uporabljati podobne programske opreme brez programa Adobe Flash Player. Napaka pri inicializaciji aplikacije vodi do tega, da oseba ne nastavi ustreznega programa na računalnik. Torej, delo na spletu ne more. Zakaj so takšne napake? Kako ravnati z njimi? Razumevanje vsega tega ni pretežko, če pozorno preučite možne vzroke za neuspeh. Tudi uporabnik novice se bo lahko spopadel z nalogo.

Opis programa

Najprej je pomembno razumeti, o čem govori vtičnik. Kaj je "Adobe Flash Player"? Vse napake s to aplikacijo vodijo do nezmožnosti udobnega in dobrega dela z brskalniki. Toda zakaj se to zgodi?
Dejstvo je, da je Flash Player navidezni modul, ki je potreben za delo z večpredstavnostjo. S svojo pomočjo si lahko ogledate slike in video posnetke, poslušate glasbo, uporabljate programe družabnih iger.

Iz tega sledi, da je vsak uporabnik kdaj naletel na proučevani program. Le občasno obstajajo določene težave z njegovo namestitvijo. Kaj storiti? Kako pravilno namestiti aplikacijo?

Navodila za namestitev

Če je oseba kdaj delala z računalniškimi programi, bo lahko upravljala čep. Kako namestim Adobe Flash Player? Napaka pri inicializaciji aplikacije se ne bo pojavila, če upoštevate nekaj smernic.
Izogibanje težavam pri namestitvi bo pomagalo pri naslednjemNavodila:
 • Obiščite spletno stran programa. Ima razdelek, ki vam omogoča prenos najnovejše različice programske opreme.
 • Zaprite vse aplikacije, ki uporabljajo internet. Tudi brskalnik mora biti onemogočen.
 • Zaženite preneseni namestitveni program.
 • Sprejmite licenčno pogodbo in označite namestitveno pot programa. Za nadaljevanje kliknite ustrezni gumb.
 • Počakajte nekaj minut - bo izveden prenos in namestitev inicializatorja.
 • Šele po teh korakih lahko zaženete brskalnik. Zaželeno je, da pred tem znova zaženete računalnik. Končano! Vtičnik je nameščen. Toda kako biti, če se je med namestitvijo nekaj zgodilo?

  Napačen postopek dokončanja

  Vse je odvisno od specifične situacije. Neuspeh pri inicializaciji Adobe Flash Playerja (FireFox ali kateri koli drug brskalnik ni tako pomemben) se zgodi zaradi nezmožnosti zagona procesa ali napak pri njegovem zaključku. Pogosto se po začetku namestitve pojavijo nekatere napake. Zakaj se to zgodi? Na primer, brskalnik je napaka. Prisotnost vloge za delo z internetom preprosto blokira zaključek postopka. Uporabniki Mozilla FireFox bodo verjetneje naleteli na to napako.
  Zastarela različica brskalnika lahko vodi tudi do tega, da namestitve predvajalnika "Flash" ne bo mogoče. Vse je popravljeno s posodobitvijo programske opreme. Antivirus, požarni zid ali pogosto vodi do nezmožnosti dokončanja namestitve katere koli aplikacije. Priporočljivo je, da to programsko opremo onemogočite v času inicializacije. V računalniku ni mogoče namestiti programa Adobe FlashIgralec? Napaka pri inicializaciji aplikacije (Opera ali kateri koli drug brskalnik - razlogi so enaki) je lahko izhajala iz dejstva, da je bil namestitveni program prvotno prenesen iz uradne strani mesta. Preprosto prenesite program s spletnega mesta adobe.com, da se znebite težave.

  Med namestitvijo

  Včasih se zgodi, da se inicializacija prekine do končne faze. Za to obstajajo razlogi. Zakaj namestitveni program Adobe Flash Player ne deluje? Napaka pri inicializaciji aplikacije se pojavi, če:
 • internetna povezava med delovanjem ne uspe;
 • Antivirus blokira inicializacijo;
 • Posodobljen ali ne posodobljen brskalnik preprečuje, da bi se postopek zaključil;
 • Napaka pri prenosu namestitvenega programa.
 • Opozoriti je treba, da je večina težav pri namestitvi podobna nezmožnosti zagona monterja. Zato mnogi verjamejo, da je tako veliko napak. In to je res. V skladu s tem se večina zrušitev odpravi s posodabljanjem programske opreme na računalniku, kot tudi onemogočanjem protivirusnega sistema med namestitvijo programa Adobe Flash Player. Drugače je določena napaka pri inicializaciji aplikacije, ki je nastala zaradi napake med namestitvijo namestitvenega programa. Namestitveni program morate prenesti s uradne strani razvijalca.
  Vse zgornje metode vam pomagajo namestiti vtičnik v računalniku. Včasih so vzrok nesreče virusi. Potem morate operacijski sistem najprej pozdraviti, šele nato nadaljujte poskus inicializacije. Pogosto se vse napake popravijo s pomočjo navedenih tehnik. V nekaterih primerih lahkopred namestitvijo poskusite znova zagnati računalnik. Nato bodo zaključeni vsi procesi, ki preprečujejo inicializacijo.

  Sorodne publikacije