Kako popolnoma odstraniti "Maincraft" iz "podjetja". Navodila.

Ko ste dovolj zaslužili v vaši najljubši (in ne zelo) igrački, jo morate odstraniti. Nekateri bodo rekli, da Maincraft ne zavzema veliko prostora in ni nič narobe z bivanjem na računalniku, vendar ni. Kopičite na trdi disk "smeti", kar spodkopavate učinkovitost celotnega operacijskega sistema.

Napaka

Pomembno je vedeti, kako v celoti odstraniti Maincraft iz podjetja in katerokoli drugo igro ali aplikacijo. Prva in glavna napaka pri odstranjevanju igre iz računalnika bo ročno iskanje in priročnost mape "Minecraft" v košarici.


Predstavljajmo si, da ste na trdem disku našli mapo, jo kliknili z desnim gumbom miške in v meniju kliknili »Izbriši«. To bo program zagotovo odstranilo iz računalnika. Vendar pa bo v njem ostalo veliko sledi ostanka, kar ji bo škodilo malo bolj, kot če se načeloma ne dotakne Maincrafta. Če ste res, potem imate dve možnosti, kako popraviti in kako v celoti odstraniti "Maincraft" iz podjetja.
 • Pojdite v "Trash" na namizju. Z desno miškino tipko kliknite mapo igre in izberite "Obnovi". Po tem boste lahko igro odstranili na običajen način, ki ga bomo opisali malo spodaj.
 • Če ste že očistili voziček, boste potrebovali nekaj programov tretjih oseb. Prenesite in namestite CCleaner v računalnik. V vsakem primeru vam bo koristno skrbeti za sistem. Zaženite program in izberite zavihek "Register". Vzemite analizo in pritisniteGumb Popravi. Program sam bo izbrisal ostanke "spomina" o "Minecraft" iz Windows. • Nova različica

  Zdaj pa poglejmo, kako popolnoma in pravilno odstraniti "Maincraft" iz podjetja. V najnovejših različicah igre obstaja standardni uninstaller. Kako v celoti odstraniti Maincraft iz podjetja? Obstajajo trije standardni načini.
 • Prek menija Start. Pojdite na "Vsi programi" in poiščite mapo z igro. Poiščite datoteko z imenom »Odstrani« ali »Odstrani« in jo kliknite. Igra bo izginila.
 • S programi drugih proizvajalcev. Na primer, CCleaner. Po namestitvi pojdite na zavihek »Orodja«. V seznamu "Brisanje programov" lahko najdete in odstranite Mynkraft, ki vas zanima.
 • Najnovejša metoda za popolno odstranitev "glavnega plovila" iz računalnika je z vgrajenimi orodji. Pojdite na "Start" in odprite "Nadzorna plošča". Zanima vas, da je v njem uporaben pripomoček "Programi in komponente". Na seznamu, ki se odpre, izberite "Maincraft" in kliknite "Delete" na vrhu okna.
 • Starejše različice

  Minecraft sprva ni imel uradne demontaže. To pomeni, da igra ni bila vgrajena v sistem in da je ni videla. Kako v tem primeru popolnoma odstraniti "Maincraft" iz podjetja? Tudi to ni problem. Uporabite "napačen" način, ki je naveden na samem začetku. Odstranite mapo z igro in nato očistite sistem s pripomočki. Če in po tem imate težave s sistemom, in na seznamu procesov obesite tiste, ki so se pojavili po prenosu"Maincraft" računalnik, je že priložnost, da razmislite o tem, da je bila vaša kopija igre okužena z virusi. Ne pozabite, da je Maincraft idealna vrtec za različne "malware" "okužbe" zaradi svoje razpoložljivosti. V tem primeru uporabite protivirusni program s posodobljenimi bazami podatkov. V 90% primerov odstrani vse sledi "Maincrafta" iz računalnika.

  Sorodne publikacije