Najboljši proizvajalci tablet

Ne glede na to, kaj so proizvajalci tablet s tržniki poskušali, vendar takšne naprave niso postale "morilci" osebnih računalnikov. Če vzamemo statistične podatke neodvisnih podjetij, ki se ukvarjajo z analizo trga mobilnih naprav, potem je to daleč od mavričnega trenda - povpraševanje po tabletah pade iz leta v leto. Količine pa se zmanjšujejo ne le v nekaterih ločenih regijah, ampak tudi v vseh državah.

Proizvajalci tablet poskušajo oživiti ta sektor, kar je veliko poskusov, včasih celo preveč pogumnih in nedonosnih z finančnega vidika. Oblikovanje, "polnjenje", oprema, oprema in nekateri drugi trenutki, na katere je mogoče nekako vplivati, se spreminjajo. Toda vrnitev interesov nekdanjih kupcev ne uspe, in vsa prizadevanja proizvajalcev tablet korenito ne spremeni ničesar.


Razmere na domačem trgu

Domači potrošnik ima precej poseben okus, pri čemer cena služi kot kritični dejavnik. To pomeni, da potrebuje predvsem poceni in praktično napravo, produktivnost in lepota pa daleč v ozadje. Tu govorimo o proizvajalcih proračunskih tablet. Mnenja o njih so dvoumna, vendar je mogoče še vedno najti interpretativne modele. Najbolj priljubljena v Rusiji so naprave blagovne znamke "Digma", "Irbis", BB-mobile, itd. Slednje so se odlikovale s široko paleto modelov in razpoložljivostjo naprav. Pravzaprav je celoten sektor proračuna tableta kitajskih proizvajalcev. V našem seznamu ne bodo predstavljeni, kotjezik v članku bo samo o najboljšem, kar je načeloma sinonim za besedo "draga".


Tako bomo na svetovnem trgu mobilne opreme označili najboljše proizvajalce tablet. Vse spodaj opisane blagovne znamke imajo dolgo in uspešno zgodovino obstoja, modeli pa se prodajajo po vsem svetu. Ocena proizvajalcev tablet:
 • Apple.
 • "Samsung".
 • "Asus".
 • "Lenovo".
 • Acer.
 • Microsoft.
 • "Sonya".
 • Huawei.
 • Poglejmo več voditeljev na seznamu in poglejmo, zakaj so dejansko tam.

  Apple

  Podjetje Mastite iz Cupertina v Kaliforniji je v zadnjem letu vztrajno držalo vodilno oviro. Na splošno, če vzamete statistiko trgovanja z blagovno znamko "jabolko", bomo videli, da je prodaja naprav iz Apple izgubila nekje na zadnjih mestih v ducatu drugih proizvajalcev tablet.
  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, takšnih trditev za izdelke podjetja ne obstajajo: pripomočki so zanesljivi, sočutni, produktivni, vendar z eno resno in veliko kritičnimi pomanjkljivostmi. Govorimo o trmastem upanju blagovne znamke, da svoje naprave opremi z režami za zunanje pomnilniške kartice. Torej, notranji pogon je znaten znesek, vendar za nekatere ljubitelje "težkih" datotek je očitno ni dovolj. Poleg tega, daleč od majhne vloge, ki jo "načelnost" pripomočkov iz Apple. Če primerjate "jabolčne" tablete z neposrednimi konkurenti na platformi Android, bo slednja s pomembno prednostjo imela koristi od svoje vsestranskosti. To pomeni, da iOS ne more vzeti in namestiti samo enega na iOSdodatek Morate iti skozi preverjanje združljivosti in uporabljati samo preverjene ali samo dva vira prenosa aplikacij. Tukaj lahko dodate zelo slabo, v primerjavi s Android bratstva, niz aplikacij.
  Značilnosti modela
  Tablete Apple se ne morejo razvrstiti kot proračunski segment, vendar je mogoče najti nekaj bolj ali manj sprejemljivo za domačega potrošnika. Svetel in sorazmerno demokratičen predstavnik podjetja je iPad mini 2. Model zaradi svoje odlične tehnične komponente še ni izgubil svojega pomena. To je mogoče pripisati vedno brezhibni kakovosti zbiranja, inteligentni optimizaciji programske kode in produktivnemu naboru čipov.
  Druga značilna lastnost Appleovih tablet je razmerje med stranmi - 4: 3 in matrico standarda "Retina". Slednje je največja gostota točk za takšne pripomočke. Ne glede na to, kako skrbno niste gledali na zaslon, ne boste opazili posameznih slikovnih pik. Uporabniki v svojih povratnih informacijah so se večkrat pritoževali glede tega razmerja. Gledanje filmov na iPadu ni zelo udobno: črne in vodoravne črte so vidne od zgoraj in spodaj ali pa so slike izvlečene navpično. Toda podjetje nikoli ni poskušalo na svojih napravah narediti rednega multimedijskega pripomočka. Naprave "Apple" so zasnovane za izvajanje drugih, nič manj pomembnih in zanimivih nalog, kjer je običajno razmerje med 16 in 9 ali 10 manj praktično.

  Premijske možnosti

  V segmentu premium naprav vodilni sta seriji Air 2 in Pro. Torej so se izkazale za skoraj popolne, z najsodobnejšimiin visoko produktivno "polnjenje" skupaj z odlično ergonomsko učinkovitostjo. Toda v prizadevanju za znižanje cen, v polju za vodilne modele, "pozabil", da se celo pero, da ne omenjam tipkovnico ali kritje.
  Skratka, z gotovostjo lahko rečemo, da je Apple eden najboljših proizvajalcev tablet, vendar ne more vsakdo privoščiti, da bi kupil tako drago napravo, zlasti kar zadeva domači trg mobilne tehnologije.

  Samsung

  Še eno jadralno podjetje, ki ga Apple ocenjuje kot prvega konkurenta. V zadnjih nekaj letih je proizvajalec tablet in drugih mobilnih naprav Samsung nekoliko poenostavil in nekje racionaliziral svojo paleto pripomočkov.
  V zadnjem času so strokovnjaki v tej panogi opazili nekaj nerazumljive konkurence med različnimi serijami istega proizvajalca, danes pa je vse opazno poenostavljeno. To pomeni, da so vsi modeli izpolnili svoje specifične niše v določenem segmentu: proračun, premije in vodilne pobude. Po eni strani je bila takšna reorganizacija v korist družbe: uporabniki, ki imajo določeno finančno rezervo, so si jasno predstavljali, v katerem sektorju bodo izbrali modele. Po drugi strani pa so izgubljene številne resnično zanimive rešitve, kot je opomba Pro s kontrolnikom peresa ali zaščiten pripomoček Tab Active. Poleg tega je podjetje revidiralo svojo politiko na segment multimedije, na trgu pa so se vse bolj začeli pojavljati modeli z razmerjem 4: 3 (hello od Apple). In ker se gadgeti »Samsunga« vedno razlikujejo v bolj privlačni cenovni politiki, za razliko od"Apple" devaysov, potem lahko rečemo, da je znamka sprejela prazno proračunsko nišo v tem razredu.

  Pomembni modeli

  Med drugimi pripomočki je najbolj priljubljen potrošnik v domačem potrošniku uporabil serijo Tab S. Modeli so opremljeni z modernim zaslonom AMOLED in precej privlačnim kompletom čipov. Povratne informacije uporabnikov o Tab S so v bistvu pozitivne, lastniki pa ne omenjajo nekaterih kritičnih pomanjkljivosti.
  Kar se tiče drugih vrstic, je vse rutinsko: navadne TFT matrike s povprečno zmogljivostno "polnitvijo". Pri tem je treba paziti na vodilni model. Konkretna tukaj ni potrebna, ker vsi brez izjeme devaysy imajo visoko kakovost v vseh pogledih komponento in privlačno (v primerjavi z Apple) cenovno politiko.

  ASUS

  V segmentu pametnih telefonov zadeve blagovne znamke niso najboljše, toda s tablico je situacija popolnoma drugačna. Sodeč po prodajnih statistikah, "Asus" trdno drži med prvimi tremi voditelji, ne samo na našem ozemlju, ampak tudi po vsem svetu. Ljudje ne bodo kupovali slabih pripomočkov, zlasti v takšnih količinah in toliko let, zato lahko sklepamo, da je znamka ena najboljših proizvajalcev tablet.
  Tajvanska družba se osredotoča na raznolikost serij in linij. Če pogledamo naslednjega predstavnika podjetja "Asus", v tehničnem smislu ne boste videli ničesar inovativnega ali izjemnega. Tablete blagovne znamke vzamejo kupca najbolj elegantno paleto za vse potrebe in priložnosti. Ena od sprememb katerega koli uspešnega modela je lahko večdeset pod vsakim "žepom".

  Noteable tablice

  V vsej raznolikosti, ki jo ponuja Asus, lahko ločeno izberete serije FonePad, Memo Pad in najnovejše otroke podjetja - ZenPad. Slednji ima tudi različne linije: 7810-palčni zasloni, Mediatek, Intel, Qualcomm čipi, LTE moduli, Wifi, notranji pomnilnik za 816 ali 32 GB. To pomeni, da je postavitev namenjena vsem kategorijam kupcev - od proračuna do segmenta premium.

  Transformatorji

  Prav tako je mogoče omeniti današnje modne transformatorje. Nekateri modeli ne delujejo le na običajni platformi Android (Transformer Pad), ampak tudi na Transformer Book. Diagonala zaslonov transformatorja se začne pri 10 palcev, in tako kot pri drugih tabletah je uporabniku na voljo veliko modifikacij za vsak okus, barvo in torbico.
  Lastniki se večinoma pozitivno odzivajo na Asusove modele. Edina stvar, ki včasih napne potencialne kupce, je ogromen izbor pripomočkov. Ja, obstaja nekaj, da izberejo, vendar oči samo pobegniti od sprememb in orientirati v skupni teži tablete je precej težko. Še posebej, ker se lahko stroški enega modela zelo razlikujejo, zlasti v segmentu iger.

  Povzetek

  V današnjih tržnih pogojih, kjer je povpraševanje po opremi in tabletah, vključno s padcem, edinstveno za odgovor, kateri pripomoček je boljši, to ni mogoče. Vsi zgoraj omenjeni proizvajalci proizvajajo kakovostne in zanimive pripomočke. Vsaka blagovna znamka ima tako prednosti kot slabosti. In potem je odvisna izbira boljšega modelasamo od potrošnika. Najprej se morate natančno odločiti, kaj od tabličnega računalnika pričakujete: zanesljivost, dober zaslon, prestiž, privlačnost ali ugodno ceno. Odločite se za sebe kot pomembnejše od parametrov in izberite svoje zahteve. Prav tako je treba opozoriti, da so se na trgu začeli pojavljati hibridni modeli, to so pripomočki, ki vključujejo tipkovnico, nekatera posebna perja za risanje, funkcionalne pokrove ali kompleksne priklopne postaje. Podoben razvoj tablet omogoča, da najdejo svoje mesto na trgu, proizvajalci pa v vsakem poskusu zadovoljiti potrošnika. Zato so ponudbe ogromne, povpraševanje pa je majhno, zato lahko izbirate, tako v smislu „polnjenja“ kot stroškov.

  Sorodne publikacije