Dragon Knight: Vodnik o igri

Dragon Knight, ki ga zdaj predstavljamo, je eden tistih junakov, ki praktično niso uspeli. Če se naučite igrati za to, je malo verjetno, da boste lahko "povlekli valje" in se povzpeli po lestvi z Winreyjem pri 80%, vendar raziščite večino zased, ki se nanašajo na vodenje junakov bližnjih in daljnih bojev, časovne sposobnosti in pravočasno kontrolo sovražnikovih likov.

Značilnosti

Začnimo z osnovnim znanjem junaka Dragon Knighta. Hydejeva igra se mora začeti z razlago osnovnih značilnosti in posledic, na katere bo vodila. Knight Dragon je torej junak moči. To pomeni, da je glavni dobiček baznega napada izveden prav iz tega atributa. Poleg tega, ko komponira lik, tudi v zavesi, tudi v rezervoarju, bo dobil dober bonus in kombinirano vlogo.


Agilnost je lahko junak, vendar je njena rast majhna. Veliko bolj učinkovito je kupiti isti Assault Cuirass, povečati potencial rezervoarja in hitrost napada kot poskušati učinkovito agilnost. Inteligentni viteški zmaj pušča veliko želje. Na prvih stopnjah boste vedno zamudili mano, vendar se ne splača zanimati za to. V večini primerov je Ring of Basilius zelo primeren za začetek nakupa. Prstan bo prizadel, da bi ubil jeze, regeneriral mano in malo oklepa. Druge nianse te odločitve bomo obravnavali malo kasneje.

Skill

Še eno znanje, ki ga potrebujete, ko igrate za katerega koli lika - njegovo skill-set. Ni izjema za Dragon Knighta. Hyde (Dota 2) zaNovi lik po vseh posodobitvah, zlasti 687, bo nekoliko drugačen od tistega, kar se uporablja za tipično "staromodno".


 • Požarno dihanje. Povzroča 90/170/240/300 čarobno škodo v stožcu pred vami. Zmanjša začetno škodo nasprotnikom za 35%. Glavna značilnost spretnosti je njena hitrost. Odlitki so praktično trenutni, tako da ne morejo pobegniti ali pobegniti. To je škoda, da tudi junak Puck, ker nima časa za "vohanje".
 • Zmajevi repi. Stanje točke Povzroča 25/50/75/100 poškodbe in omamljanje cilja na 25/275/3/325 sekunde. Področje uporabe - napad z roko v roko. Po uporabi piščalke (v obliki zmaja) se razdalja poveča na 400 enot. Črpalka je vredna samo ene ravni. Povečanje časa stanja velike vloge ne bo igralo, škoda se prav tako poveča na majhno velikost. Veliko bolj je donosno vzeti pasivno ali nišo.
 • Zmajeva kri. Pasivno spretnost, poveča oklep in regenerira zdravje na 3/6/9/12 enotah. Zahvaljujoč njemu nudimo začetek nakupa Basiliusovega obroča. Tudi na prvi stopnji spretnosti boste prejeli bonus, ki vam omogoča, da brez Tango stojite samozavestno. Po nakupu obroča boste prihranili na butilu manije.
 • Oblika starodavnega zmaja. Ult je preprosta do groze. Igralec ne potrebuje več veščin za njegovo uporabo. Vitez osvoji zmaja in prejme daljni napad (500). Na ravni 1 se auto-seti začnejo zastrupiti tarčo in povzročijo 20 enot škode na sekundo za 5 sekund. Na stopnji 2 junak prejme napad s 300 enotami z bonusom 100% za glavni cilj in do 50% za robove. KončnoDragon črpanje zmanjša hitrost gibanja in napadi nasprotnikov. Vsi trije napadi modifikator kopičijo in niso enotna, kar jim omogoča, da Stuckey obkrožiti učinkov, ki, žal, ne velja pa za splash.
 • To je tisto, kar Dragon Knight. Hyde ("DOT 2") se upoštevajo vse nedavne spremembe mehanik znak za. Sedaj lahko varno pozabi "perverzije", ko črpanje Ulta preložena na 15. zavoljo dihanje strupenih in haraseyi stolpi.

  Značilnosti

  Z vsemi funkcijami in sposobnosti, ki so dali svoj Hyde, Dragon Knight (DOTA 2), v resnici, je odprl prednosti igralec in slabosti. Kaj je treba omeniti prednosti junak?
 • Visoka dobiček pomembne osnovne značilnosti (moči in agilnosti).
 • Dobro lasthyt začetne ravni.
 • Visoka stopnja zdravstvenega regeneracije in oklep brez osebah.
 • Dobro nyuk.
 • Odlična Leith potencial (Ulta že vključuje številne učinke orbov).
 • Toda tudi v najboljših znaki so ranljivosti in slabosti.
 • Ne mana v začetnih fazah.
 • Počasno napad.
 • počasnega gibanja.
 • št eskeypov.
 • je močno odvisna od predmeta (neobvezno).
 • Les

  Kljub temu, da je glavna lokacija junak Dragon Knight - bojišče Hyde vključuje tudi navodila o tem, kako narediti dober denar na Farma gozd. Tik nad smo omenili, da zahtevam predmetov - eno od pomanjkljivosti značaja. Vendar pa je način, na katerega še slabČe boste branili svojo linijo, ne boste mogli prenašati zlata v laž.
  Po zbiranju začetnih postavk se mora vaša naloga kopičiti na "dominantnem". Z njim pojdite v gozd in se podredite vsakemu "debelemu" kopru. Zdaj z njegovo pomočjo lahko vsakih 50 sekund odvzamete starodavne gozdne jeze iz njihovih taborišč in tako na njem naberete celo hudo pošasti. Na ravni 11, ko dobite pljusk iz Dragon Knight-a, je Dota 2, ki jo berete, sposobna ubiti skoraj vsako kup mrzlic, ki so se nabrale na repu. To bo dalo dober zagon nakupu dragih leit objektov.

  Črpanje

  Obstaja več osnovnih načinov za učenje spretnosti junaka Zmajevega viteza. Hyde priporoča uporabo prvega za večino situacij, če pa želite, lahko spremenite naročilo po želji, vendar šele po 4. stopnji in pridobite vse osnovne spretnosti. Prva stvar, ki jo morate razumeti, je, da je ulna vzeta, kot se pojavi na 61116 nivojih. Omenili smo že, da se je pasivni del te spretnosti spremenil, tako da zdaj ni smiselno odlašati s procesom izboljšanja. Drugo pomembno pravilo je, da bom imel dovolj prve ravni. Večja škoda in nadaljevanje zelo malo, vendar mana začne odleteti veliko hitreje. Prav tako ne pozabite, da nimate pobega. V bistvu je to spretnost edina, ki vam lahko reši življenje v kritični situaciji. Prenesite "Dragon Tail" na prvi ali drugi ravni znaka in pozabite.
  Nyk ("Firebreathing") je vaša škoda, vaše življenje in vaš denar. Poveča se na prvem mestu, neodvisnoiz stanja na liniji. S svojo pomočjo lahko dobite lezenje, če vas vozijo pod stolpom, ali, nasprotno, nadlegujete slabega nasprotnika. Pasivne in "pluse" - najbolj nejasne različice črpanja. Z njimi morate ravnati v situaciji.
 • Če vas bo udaril prvak z močnim napadom na dolge razdalje, boste hitro stopili pod stolp. Kaj še mora storiti junak zmajskega viteza? Hyde priporoča stoječe in ne štrleče in preprosto nalivanje ognja ustreznih strašil. Tukaj boste potrebovali Soul Ring, da zapolnite mano. Da bi zmanjšali izgubo, po nohtu je smiselno zavrteti pasivko.
 • Če je sranje dobro in stisneš nasprotnika, lahko po nuni pretreseš "pluse". Torej do stopnje 15 dobite približno 10 enot za vsako statistiko. Ni slabo, kajne?
 • Nakup ob zagonu

  Zaradi svojih pasivnih veščin postane junak zelo prilagodljiv. Dragon Knight priporoča zbiranje vodnikov ponavadi v fantu. V tem primeru ne dobimo le dobre dame, ampak dober rezervoar. Vendar pa je čarobna škoda, ki jo nosi, še vedno slaba. Igro lahko zaženete na različne načine. Smo že ugotovili, da lahko s pasivno igro vašega nasprotnika pripravite platformo za Soul Ring ali Basilius. Vendar pa ni vedno mogoče napovedati svojega bodočega nasprotnika na sranju. Zato je najboljša možnost povečanje začetnega stanja. Bodite prepričani, da vzamete Tango. Možne so naslednje možnosti.
 • Podlago za Bracer lahko vzamete v obliki kroga in rokavov moči. Poleg njih je potrebna tudi steklenica Manahasa.
 • Priprava na čarobno palico je prav tako dobra možnost. Vzemite železoBranch in Circlet. Poleg njih se bo Stout Shield ali Quelling Blade dobro prilegal. Bolje je, seveda, vzeti sekiro in zaščito, da se poveča na račun pasivnega. Ampak vse je po vaši presoji.
 • Mider lahko naredi nekaj "palic", da bi prihranil denar za prihodnjo steklenico. Samo je ne vzemite prvi. Dodatni izdelki, ki jih potrebujete, so veliko več.
 • Razmislite o nakupu Inused Raindrop. Kapljice vam bodo pomagale braniti vašo linijo proti liku s pogostimi čarobnimi napadi.
 • Končni nakup

  Ne pozabite, da je vsaka LANGUAGE igra zelo situacijska, in zelo je neumno, da se osredotočite le na tisto, kar je napisal fant. Dragon Knight, widget, ki ga brskate, ima veliko število različnih zbirk, ki preprosto nimajo dovolj časa za opis. Zato vam podajamo nekaj nasvetov. Takoj upoštevajte, da je nakup pogojno "končni". Tam bodo precej poceni predmeti in topoi.
 • škorenj. "Kobilica" je čim manj primerna. Drži jo na moči in preklopi na nedotaknjeno, če želiš ubiti ubežnega sovražnika. Z dobro kmetijo lahko zberete "Arkan", ki ga boste kasneje združili z "meko" čarovnikov varuhov.
 • "Armlet". Bonus škoda in moč. Pri sestavi krogle v kraje življenja je obvezno.
 • "Lothar" je smiselno kupiti pri igranju na Msz in na prosti kmetiji. S kljuko se bo mogoče približati razdalji države. Do konca igre je izgubljen pomen tudi med nadgradnjami.
 • "BKB" o razmerah. Ne bo vsaka igra prinesla največje koristi. In proti čarovnikom ga ne boste vedno mogli pravilno izvajati.
 • "Crystal" bo pokrival območje. Sčasoma lahko vstopite"Daedalus". Z dobro znamko v "Bloodtonu".
 • "Satanic" ali "Taraska", odvisno od vloge.
 • "Mollol".
 • Mider

  Ne pozabite, da je pri igranju v osrednji liniji vaša naloga - ne le napariti veliko zlata, ampak tudi pomagati udeležencem. Glavna prednost Dragon viteza je v svojem 25-sekundnem stanju. Tako se lahko dvignete na nivo 6. Glavna stvar - kupite "Lothar" ali vsaj čevlje. Če sovražna ekipa ne ustreza in se igra natančno, potem je najbolje, da pozabite na verande in se osredotočite na lekarno. Če ste prepričani, da je sovražnik mare zapustil, potem takoj vklopite berglo in poskusite porušiti sovražni stolp čim več zdravja. Ne pozabite, da vaš "jedki dih" vpliva tudi na sovražnikove strukture.

  Carrie

  Izbira te vloge pomeni, da ne boste zbirali predmetov v zgodnji fazi igre. Poskusite zmanjšati aktivnost in lebdenje na kmetiji. Če je sovražnik zamenjan, ga vzemite. Seveda to ne pomeni, da morate o ekipi pozabiti do 30 minut. Idealen trenutek za preklop na tapiserijo je približno 15-20 minut. V tem času ste morali izpolniti dovolj zlata za nakup glavnih predmetov.

  Hardline

  Kaj lahko rečemo o našem vodniku (DOTO) o tem? Dragon Knight ni namenjen za to vlogo. Če ste še vedno morali stati v tem položaju, je glavna naloga preživetje. Pri verandi verjetno ne boste mogli ubiti sovražnika pred njegovo smrtjo in pobeg ne bo več dobil. Vendar pa obstajajo pluse v tej situaciji. In glavna je možnost verande. Tistisnemo pod stolpom? Odlično! Naj bo videti, kot da greste na bazo, in ne oklevajte, da se pretlačite. Runes padel na invisions? Dvigni in priključi Msz. Prav tako ne pozabite uporabiti poteze. Odlično je za lepljenje s farmom. Očitno je to vse, kar lahko pove o junaku Dragon Knight Guide. "Kraljestvo konstelacije", napolnjeno z mrtvimi junaki po bitki z danim junakom bolj kot katera koli gayda, kaže moč tega lika, zbranega z vsemi značilnostmi trenutne tekme.

  Sorodne publikacije