Delniški trg pohabljen Poloniex: kako umakniti denar?

Danes se trgovina s kriptografskimi proizvodi hitro razvija in zato vedno več uporabnikov dostopa do svojih storitev. Ne brez izjeme je tudi izmenjava "Polonix". Kljub temu, da vmesnik spletnega mesta nima različice v ukrajinskem jeziku, so jo ruski uporabniki že dolgo vzeli. To je enostavno registrirati in trgovati tam, toda kaj storiti naslednje? Kako zaslužiti?

Številni uporabniki so nedvomno zainteresirani, kako dvigniti denar iz zamenjave Poloniexa. Pravzaprav je prevajanje iz tega vira zelo enostavno. Vendar pa neposreden umik sredstev ni mogoč. Valuta, ki je na tej borzi, je vezana na dolar in njegovo stopnjo, toda ruski uporabniki ne morejo dvigniti denarja z neposredno transakcijo. Potrebovali boste posebne storitve.


Če imate na internetu nekaj denarja, boste potrebovali enega od teh načinov za denarni prenos:
 • Zamenjajte valuto pri Poloniexu v BTC in jo nato prenesite na vse razpoložljive metode bitcoinov. .
 • Lahko se prenaša ali oddaja neposredno prek čezmorskih funkcij.
 • Težko je ugotoviti, katera pot je boljša, saj se pri različnih tečajih vse dogaja drugače.

  Kako priti do denarja Poloniexa z Bitcoini

  To je najbolj priročen in priljubljen način: na primer, prevesti eter ali drugo valuto v bitcoin, nato pa jo prenesti v gotovino s posebnimi storitvami.
  Če dvignete denar iz Bitcoin Poloniex v več storitvah, se morate osredotočiti nanajugodnejšo stopnjo. Če ste zbrali drugačno valuto, jo prevedite v oddelek BTC. Pri dvigovanju denarja pri Poloniexu se zaračuna določen znesek (provizija), ki je BTC 000001 na transakcijo. V skladu s tem bi moral biti strošek minimalne transakcije (znesek umika) večji od te provizije. Najbolje je, da celotnega zneska ne prenašamo naenkrat, temveč postopoma, pri čemer izberemo najboljši menjalni tečaj.


  Kako priti do prejetih bitkoinov

  Torej moraš ugotoviti, kako prinašati denar v Poloniex, in si uspel dobiti kriptično valuto. Kako nadaljevati izmenjavo ali prevajanje?
  Do sedaj so znane možnosti, s katerimi se lahko BTC umakne v druge apoene:
 • je mogoče prenesti bitkoine na kartico hranilnice ali katere koli druge banke;
 • prevod v denarnico Qiwi;
 • vnesejo bitkoine v storitev Yandex Money.
 • Kako najti pravi izmenjevalnik?

  Glede na vašo izbiro, kako dvigniti denar s strani Poloniexa prek kriptografije, morate najti ustrezen vir za vas. Da bi se izognili napačni izbiri take storitve, preverite ime spletnega mesta, ki ste ga izbrali na seznamu goljufov. Seznam izmenjevalcev, ki delujejo pošteno, je precej velik, zato je vredno ostati samo na najbolj znanih in pogosto uporabljenih. Torej, če dvignete sredstva prek Tytcoin, je minimalna transakcija 004 BTC. Iz tega razloga se zdi, da ta storitev ni najboljša možnost, kako prinašati denar Poloniexu. Vendar pa izmenjevalec ponuja zelo donosen sistem akumulacijepopusti. Denar lahko dvignete tudi z X-pay. Tu je minimalna količina proizvodnje 0003 BTC. Obstaja tudi odličen sistem popustov, in storitev prenosov sredstev za take banke, kot Oschadbank, VTB, Tin'koff, Alfa-Bank.
  Ko govorimo o tem, kako prinašati denar od Poloniexa na kartico, bodite pozorni na takšno storitev kot "50cent". Omogoča vam, da naredite prevod hranilnice ali kartice VTB, minimalna transakcija pa je 003 BTC. V vsakem primeru izberite borznega posrednika, kjer vam bodo ponudili več denarja za 1 BTC in se registrirali na spletnem mestu, da bi dobili popust. To je pomembno tudi za storitve, ki so specializirane za prenos denarja Poloniex v Qiwi.

  Kako izvesti tako operacijo?

  Ko se odločite za storitev izmenjave, odprite osebni urad v vmesniku Poloniex, nato pa poiščite zavihek Stanje. Nato vnesite podmeni Depoziti in izplačila, nato pojdite na kripto seznam in izberite Bitcoin, kliknite Izplačila. V novem oknu se bo pojavil obrazec, v katerem je treba določiti količino izhoda. To je njen račun vašega računa in seveda plačate pristojbino. Znesek transakcije bo naveden v polju Skupno, izračuna se bo samodejno. V naslednjem stolpcu je navedena velikost provizije.

  Kako bo prevod

  po tem, ko boste izpolnili vse, plačali za akcijo. Posredniška storitev zagotavlja stike vaše denarnice. Morate ga kopirati na linijo za prenos denarja Poloniex. Po tem kliknite ikono Izplačilo. To je bila zadnja akcija, ki jo je bilo treba plačati, zdaj lahko zamenjate.
  AtTo navodilo, ki pojasnjuje, kako umakniti denar na Poloniexu, se konča. Pričakujte prenos sredstev. Čas prenosa na vse izmenjevalce je drugačen. Verjetno je, da bo zamenjava Poloniexa izvedla prenose takoj, toda izmenjevalci zagotavljajo ročno obdelavo naročil in ne avtomatsko, kar traja nekaj časa. Tudi čas prevajanja je odvisen od dneva v tednu, banke, valute izhoda itd. Čakalni čas je od nekaj ur do nekaj dni.

  Kaj še bi morali imeti v mislih?

  Ne pozabite, da se provizija zaračuna tudi izmenjevalcu mesta. Na glavni strani vašega izbranega vira morate izbrati valuto, ki jo boste dali in želite dobiti, na primer, rublje na MasterCard. Nato morate navesti začetnice, podatke o bančni kartici, telefonsko številko in znesek dviga. Če nameravate prikazati znesek 2.000 USD na dan, potem morate preveriti, če pa ne, potem tak postopek sploh ni potreben. Če greste na veliko prometa, morate zagotoviti borze z informacijami o sebi, kot tudi kopije osebnih dokumentov. Omejitve za izhod bodo odstranjene šele po preverjanju vseh informacij, ki jih boste posredovali.

  Sorodne publikacije