"Strančeva dolina": zanimiva dejstva

"The trnova dolina" - igra območje priljubljeno spletno igro World of Warcraft. To je ena izmed najbolj zanimivih lokacij Azeroth. Ta članek vam bo povedal, splošne informacije o njej, o njeni zgodovini, geografske značilnosti in več.

Ozadje

trnova džungli dolina se nahaja južno od mraku gozda. Potem ko je bil dogodki kataklizmi razdeljen na dveh lokacijah ogromen krater, v katerem obstaja whirlpool.

Zgodovina

Prej nahaja v dolini centru Hurubashy Empire. Od tam se začne z legendo enega neimenovane Troll potnike. Na svojih potovanjih je naletel na močan artefakt imenovane kamnite plima. Hero se odločili, da jo vzame s seboj. Čez nekaj časa je troll spoznal, da ima kamen neverjetne lastnosti. Uporabite ga, da pokličete Elementali vodo, upravljanje prilivi početi stvari, ki je lahko le čarovniki Kirin Thor. Nazaj domov, je potnik prejel ustrezno priznanje in spoštovanje. Bil je vpisana v lokalni Hall of Fame. Toda čez čas je postalo jasno, da je kamen nosi prekletstvo. Uporabnik počasi izginila iz materialnega sveta. Nekega jutra, odstopil s svojo usodo, troll je šel na plažo, je šel v vodo in izginila. Potem ko je sam zapustil le artefakt in naslov.


1500 pred odprtjem Temnega portala v imperija Hurubashy državljanski vojni, ki je osvojil skupino Hakkari, čaščenje krvavo boga z istim imenom. Potem so začeliuresničijo svoje ambicije, osvojijo najbližja plemena gnolls in murloc. Po nekaj časa so troli Zandalarske frakcije spoznali, da žeja za Hakkarijevo krvjo ne bo nikoli zasičena. Zbrali so si podobne mislece med drugimi plemeni in priredili vstajo. Napad na glavno mesto, Zul'Gurub, je bil uspešen in moč je šla v druge roke. Padec Gurubashija je bil zaznamovan z nastopom Neptulona in njegovega rokopisa, ki je uničil Zul'Gurub in okoliško deželo. Trenutno potomci preživelih trolov živijo na ruševinah civilizacije, združenih v majhna plemena.

Majhna literatura

Zeleni hribi doline Stranglethorn so ime romana, ki ga je napisal Heming Ernestude, ki se ne nanaša na igre na srečo, njegovo ime pa se sklicuje na pravega pisatelja. Obstaja iskanje, povezano s to knjigo. Lahko ga dobite v Barnilla Stone Pump, ki jo lahko najdete v ekspedicijski tabor Ernestudian. Njegovo mesto je označeno na zemljevidu z vprašajem.
Samo prizadevanje je zbiranje izgubljenih strani romana. Lahko jih dobite tako, da poberete plen iz mrtvih v kraju mobov.

Sorodne publikacije