Car X7 Emgrand: Mnenja lastnikov

Kitajski avtomobilski trg se razvija zelo hitro. Eden od najbolj znanih svetovnih proizvajalcev Celestial "Gili" je pred nekaj leti predstavil nov single-drive crossover Geely Emgrand x7. Avto je uradno dobavljen na ruski trg od leta 2014. V tem času je uspela zadovoljiti veliko lastnikov avtomobilov. Oglejmo si, kaj so Geely Emgrand x7 pregledi, načrtovanje in specifikacije.

Videz

Pred desetimi leti so kitajski dobesedno klonirali modele znanih avtomobilov. Vendar so se razmere dramatično spremenile do leta 2010. Emgrand x7 ni izjema. Mnenja pravijo, da je avto lepo in kar je najpomembnejše - njegovo edinstveno obliko. In to je res tako, saj je nastal v znameniti italijanskem studiu Italdesign-Guigiaro.

Spredaj je dokaj masiven odbijač s kratkim izbočenjem. V centru je velika rešetka hladilnika in velik emblem podjetja. Optika - mandljeve oblike. Krila - s precej masivnimi loki. In tako spredaj in zadaj. Na krilih ni ponavljalcev za obračanje - premaknjena so na ogledala. Tudi avto ima meglenke. Nahajajo se precej visoko (kot tudi glavna optika). Na strehi so tračnice in kratka črna antena. Glede na dimenzije ima stroj podobne parametre kot japonski "Rav-4". Torej, dolžina Geely Emgrand x7 novo je 454 metrov, širina - 183 višine - 17 metrov. Odklon ceste avtomobila na tovarniških kolesih je 17 palcev, kar je precej majhno. Vendar pa je zaradi kratke medosne razdalje pri 26meter Emgrand x7 new lahko tekmuje z drugimi terenskimi džipi.

Salon

Notranjost kitajskega crossoverja je precej moderna. Povsod lahko sedite v aluminijastih in kromiranih vložkih. Tri osi volan, usnjena pletenica. Centralna konzola je okrašena z majhnim računalnikom, dvema zračnima kanaloma, radijskim in klimatskim nadzorom.
Spodaj je škatla za rokavice za malenkosti. Ob vznožju sovoznika je tudi predal za rokavice. Ocene pravijo, da je precej prostorna. Salon je namenjen za 5 potnikov. Notranjost "Gili" x7 Emgrand je precej prostorna. Prav tako lastniki pohvalijo kakovost montaže. Velike vrzeli in razpoke se ne upoštevajo. Na najvišji ravni so sami materiali. Koža je precej prijetna na otip, plastika pa ne hiti v jame. Sedeži so po mnenju lastnikov zelo udobni.

Kar zadeva deblo, je njegova prostornina 580 litrov. Po potrebi se lahko zaradi zlaganja zadnjih sedežev poveča 25-krat.

Specifikacije

Do leta 2014 je bil v Rusijo dobavljen Gili x7 Emgrand z enim dvo-litrskim motorjem. Zdaj se je moč energetskih enot znatno razširila. Na domačem trgu so 3 bencinski motorji in 2 menjalniki. Torej, bodimo v redu.
Emgrandova osnova za Gialli x7 je štirivaljni 16-ventilni agregat s prostornino 18 litrov. Največja moč je 127 konjskih moči. Najvišji navor - 162 Nm. Motor uporablja verižni pogon GDM in injektorski sistem za vbrizgavanje goriva. Ta enota je dokončanaročni menjalnik pri 5 stopinjah. Največja hitrost motorja Gialli x7 Emgrand je 165 kilometrov na uro. Poraba goriva v mešanem ciklu - 85 litrov.
V srednji seriji "Jill" x7 je Emgrand opremljen z dvolitrskim motorjem za 139 sil. Navor je 178 Nm. Ta enota deluje v povezavi z enim od dveh menjalnikov, ki jih je predlagal proizvajalec. To je petstopenjski mehanik ali 6-stopenjski avtomat. Slednje je izdano po licenci DSI, ki se nahaja v Avstraliji. Največja hitrost plazilca "Jill" z dvolitrskim motorjem je 170 kilometrov na uro. Poraba goriva se prav tako bistveno ne razlikuje - 86 litrov za mehanske in 88 za avtomatske menjalnike.
V največjem dosegu je kitajski SUV opremljen z 24-litrskim agregatom, ki je prav tako 4-valjni. Največja moč motorja je 148 konjskih moči. Navor - 210 Nm. Največja hitrost na 24-litrskem motorju, kar je nenavadno, je enaka - 170 kilometrov na uro. Vendar se je poraba bistveno povečala in je v mešanem ciklu 11 litrov. Ta enota je opremljena samo s 6-stopenjsko avtomatsko škatlo. Mnenja pravijo, da samodejni prenos močno zmanjša dinamiko overclocking. Prehitevanje, zlasti pri 18-litrskem motorju, očitno nima vleke.

Vzmetenje

Kitajski crossover ima enako vzmetenje kot limuzina Emgrand. Spredaj se uporablja MacPherson, zadaj - multi-drsenje. Za izključitev stranskih ročic, avtododatno opremljena s stabilizatorjem prečne stabilnosti. Zavorni sistem - disk, na obeh oseh. Poleg tega so spredaj nameščeni diski povečane velikosti. Rack krmiljenje avtomobila dopolnjuje hidravlični ojačevalnik. Odložitev traja dolgo časa. Vendar pa v pregledih pravijo, da po 15 tisoč kilometrov obrabe pesto ležaj. Na srečo se spremeni garancija.
Crossover je zgrajen na podlagi avtomobila "izseljencev", tako da nima okvirne strukture. Kot nosilni element se tukaj uporablja telo. Pogon je na sprednjih kolesih.

Varnost

Proizvajalec je poskrbel za varnost crossoverja. Že v osnovnem kompletu so sprednji zračni blazini, pa tudi drugi sistemi pasivne in aktivne varnosti. Avto je opremljen s tritočkovnimi napenjalnimi pasovi. Stranska vrata imajo trde ojačevalnike. Krmilni stolpec - varno trauma, z zapornim mehanizmom, kadar je ugrabljen. Tudi v avtomobilu obstaja sistem za nujno zaustavitev oskrbe z gorivom v primeru nesreče. Pri prekoračitvi hitrosti preko 20 kilometrov na uro pride do samodejnega zaklepanja ključavnic. Med trkom je avtomobil pokazal visoke varnostne parametre - 5 zvezdic pri čelnem trku in 40% prekrivanja.

Paketi

V Rusiji je ta avto na voljo v več sklopih:
 • "standard";
 • "udobje";
 • "Laksheri".
 • Koliko stane?

  Začetni stroški za SUV pri izvajanju "standarda" so 770 tisoč rubljev. V temCena vključuje 2 zračni blazini, e-pošto. ogrevani sedeži, 4 dvigala, klimatska naprava, 17-palčni diski z žigom, oblazinjenje sedežev, računalnik, radio, ABS in večnamenski volan. Povprečna oprema je na voljo za 794 tisoč rubljev. Ta cena vključuje usnjene sedeže, električno nastavitev sedeža v 8 smereh, osrednji naslon za roke v zadnji vrsti sedežev, aluminijasta platišča, centralno zaklepanje, sprednji in zadnji parkour ter dnevne luči.
  Cena največje različice, "Laksheri", je 870 tisoč rubljev. To vključuje 2-consko klimatsko napravo, toniranje zadnjih stekel, kovinske pragove pragov, multimedijski sistem, kot tudi petvratni spojler z integriranim stop-signalom. Ne glede na opremo je avtomobil pokrit z garancijo za obdobje 5 let ali 100 tisoč kilometrov. Možno je tudi kupiti posojilo ali prek trgovanja.

  Zaključek

  Tako smo ugotovili, kaj avto "Jill Emigrant x7" oblikuje, cene in tehnične lastnosti. Kot lahko vidite, je avto zgrajen na evropski ravni. V kabini ni poceni delov in glasne plastike. Avto ima zmerno porabo goriva, udobne sedeže in precej velik prtljažnik, v katerega lahko postavite potrebne stvari.

  Sorodne publikacije