Možnosti za zmago v Summer Witcherju 2

Vprašanje, kako zmagati Summer in Widget 2, skrbi veliko uporabnikov, ki so se prvič soočili z glavnim nasprotnikom igre. Ta nasprotnik je drugačen po moči, prvi boj pa bo potekal v prvem poglavju. To bi moralo biti čim bolj pripravljeno in ta material bo postal vodilo za prehod igre.

Plot in opis sovražnika

Če želite izvedeti, kako zmagati poletje v oddelku 1 Čarovnika 2, bi morali popolnoma proučiti taktiko sovražnikovih dejanj. Ni ga mogoče podcenjevati, ker je isti profesionalni borec, kot Geralt.
Glede na zaplet, se Summer odloči izdati Jorvete, ki je postalo nemogoče manipulirati. Skupaj z "beljakovinami" se protagonistu pridruži antagonist, vendar pogajanja ne gredo v načrt. V ohranjevalnik zaslona Geralt s sovražnikom pade v elvenske kopeli, kjer se začne boj. Nasprotnik popolnoma ima čarovniško delo, uporablja čarovniške znake za obrambo, udarjanje njegove pregrade je enako smrti. Poletje aktivno uporablja bombe. Izstrelki se morajo hitro izogibati, a bitka poteka v zaprtem ozkem prostoru. Zato vse težave s misijo potekajo.


Pretvarjanje pomanjkljivosti v koristih

Obstajajo načini za premagovanje poletja v pripomočku 2 - dovolj je slediti več svetom. Prvič, začetek naloge "Rose of Memory" je treba čim pozneje, bolje je črpati dodatne misije. Ta čas se uporablja tudi za zbiranje eliksirjev z učinkom okrevanja zdravja,obnovitev energije in izboljšanje funkcije povzročanja škode.
Drugič, metanje nožev in bomb bo postalo odlično orožje za boj s sovražniškimi čarovnicami. Na primer, "Samum" z velikim območjem poraza. Da bi jo ustvarili, potrebujete čistost in sklerodermo. Druga točka je težje najti, bo morala preiskati domov in pogosto gredo na trgovca. Tretjič, v bitki bi morali aktivno uporabljati znake in spremljati taktiko sovražnika. Na tleh morate urediti pasti Irdena, in ko zadenejo sovražnika, dajte Aardu salvo.


Zapletenost, kako premagati Summer in Widow 2, je tudi posledica nepazljivosti uporabnikov. Če je sovražnik pod vplivom lastne pregrade, Yordenove pasti ne bodo prizadete in to je treba vedno upoštevati. Neposredna kontaktna bitka se mora izvajati šele v trenutku imobilizacije ali po poškodbi bombe. Poletne napade lahko blokiramo s tipko "E", vendar se dogaja veliko energije. Lažje ga je ujeti v pasti in nato držati serijo treh ali štirih močnih udarcev. Naloga igralca je, da odstrani 50% zdravja, po katerem se ohranjevalnik zaslona začne s poletom sovražnika.

Končna tekma

Ob koncu zgodbe uporabnika ponavadi ni težav pri premagovanju Summer in Widget 2. Nekdanji prijatelji se srečajo na kraju kampa Temeran, kjer so se odvijali številni pomembni dogodki.
Glavni antagonist odkrije vse informacije o sebi, pa tudi o svojih lastnih ciljih. Geralt ima na voljo veliko replik, da lahko nadaljuje dialog, vendar se mora sčasoma odločiti - boriti se za smrt alirezervirajte sovražnika Ko izberete prvo možnost, morate vedeti, kako zmagati poletje od guleta do čarovnika 2. Kompleksnost tega boja bo manj kot v bitki prvega poglavja. Glavna stvar je, da blokirajo napade pravočasno, da bi se izognili zaščiti znaka Kven v neposrednih trkih in se ne izogibali. Če delate kompetentno, se bitka odvija od prvega ali drugega časa.

Sorodne publikacije