Philips Xenium W7555: funkcije, pregledi

Leta 2013 je prišel v prodajo nov pametni telefon Philips Xenium W7555. Na prvi pogled se ne razlikuje od drugih modelov, ki se izvajajo v operacijskem sistemu Android. Po mnenju uporabnikov in strokovnjakov je bil v njem najpomembnejši prisotnost dveh govornikov. Vendar to še vedno ni neobičajno. Vendar so njihove značilnosti precej vredne pozornosti. Proizvajalec pravi, da naprava uporablja digitalno-analogni pretvornik Wolfson WM8918. Razlikuje energetsko učinkovitost pri visokih zmogljivostih. Vsekakor ta pametni telefon zasluži naziv pravega glasbenega pripomočka, ki temelji na Androidu. V tem članku se lahko bralec seznani s tehničnimi lastnostmi Philipsovega modela, oblikovnimi lastnostmi, lastniškimi povratnimi informacijami.

Vsebina paketa

Začnimo pregled Philips Xenium W7555 z opisom paketa. Treba je omeniti, da polje izgleda precej izvirno. Na vseh obrazih in površinah je ime proizvajalca, natisnjeno z velikimi tiskanimi črkami. Na nadzorni plošči lahko vidite fotografijo telefona. Poleg tega je na voljo majhna ikona, ki kupcu daje informacije o uporabljenih "operaterjih". Na strani je oglaševalski slogan. Proizvajalec je poudaril, da ima ta model živo zasnovo in glasbeno funkcijo. Na strani telefona je predstavljen v treh perspektivah: celoten obraz, profil in hrbtna stran. Na škatli je tudi nalepka z informacijami o serijski številki imei.

Ob vsakem ogledu takega poljakupec jo bo hotel pogledati. Poleg telefona je tudi napajalnik, žične slušalke in kabel za povezavo z računalnikom. Zagotovljena dokumentacija: potrdilo, garancijski list in priročnik za uporabo. Poleg standardnega kompleta je v kompletu tudi film, ki ščiti zaslon pred mehanskimi poškodbami.

Oblikovanje

Kaj najbolje opisuje mobilni telefon Philips Xenium W7555? Mnenja lastnikov! Tisti, ki so namenjeni oblikovanju, so večinoma pozitivni. Proizvajalec je poskušal napravo izdelati v nenavadnem futurističnem slogu. In treba je opozoriti, da je to uspelo. Ohišje je izdelano iz plastike in kovine. Spodnji in zgornji konci sta nagnjeni proti sprednji plošči. Zadnji pokrov ima rahlo nagnjeno obliko. Na mestih, kjer se nahajajo stereodinamike, so značilne votline. Kupci opozoriti, da proizvajalec ni shranite na material. Velik plus je bila uporaba zaščitnega stekla za zaslon. Vstavki na zgornjem in spodnjem delu telefona so izdelani iz visoko kakovostne plastike. Isti material je bil uporabljen za zadnjo ploščo. Stranske ploskve so okvirjene s kovinskim okvirjem.

Na žalost, če upoštevate velikost, potem je pametni telefon Philips Xenium W7555 težko imenovan sorazmeren. Glede na to, da je opremljen z 45-palčnim zaslonom, so njegove dimenzije zelo velike. Za začetek bomo definirali indeks debeline. Ona je nespodobno velika. Trenutno so uporabniki že navajeni na tanke naprave. Zato je debelina 131 mm videti nekoliko okorna. Po mnenju strokovnjakov je bila to prisilna odločitev. Zaradi dejstva, da razvijalciuporabljali zelo zmogljivo baterijo, so morali žrtvovati parameter debeline. Za takšne dimenzije se zdi, da je naprava težka, njena teža je 154 p. Visina telefona Philips Xenium W7555 doseže 13677 mm. Njegova širina je 6846 mm. Na splošno je to upravičeno z dejstvom, da je na straneh obraz, da je glavni element tega telefona, ki se nahajajo - stereo zvočniki.
Pred pripravo tega modela ni bilo nobenih pripomb. Vendar pa so nekateri lastniki opazili rahlo preusmeritev zadnje stene. Kot je za attritions, backlash, praske, niso bili odkriti.
Pregled prednje plošče ne bo presenetil sodobnega uporabnika. Poleg zaslona na dotik je tudi zvočnik. Razvijalci so jo pokrili s kovinsko mrežo. Ogledate si lahko kazalnik, ki prikazuje manjkajoče dogodke poleg njega. Če boste telefon dali na polnjenje, bo rdeče barve. Tudi senzorji se nahajajo nad zaslonom. Omogočajo vam, da samodejno prilagodite svetlost in blokirate zaslon med pogovorom. Nadzorna plošča je sestavljena iz treh tipk na dotik. To so gumbi "Home", "Back", "Menu". Obstaja osvetlitev ozadja, vendar ne zelo visoka. Po mnenju uporabnikov lahko v popoldanskem času brez nje, ponoči pa ne zaslepi oči. Na dnu ohišja je luknja za mikrofon.

Zgornji in spodnji konec Philips Xenium W7555 razvijalci uporabljajo za iskanje vrat microUSB, ki so prekriti z majhnim plastičnim čepom in gumbi, ki so odgovorni za zaklepanje naprave. Tudi zadnjiza vklop /izklop pametnega telefona. Ta tipka je majhna. Ni dovolj podpore v primeru, zato uporabniki pravijo, da lahko med delovanjem čutite nelagodje. Desna stranska meja je postala kraj za lokacijo "rockerjevega" volumna. Kot ključ za zaklepanje je izdelan iz kovine. Če želite priključiti slušalke, je priključek na levi strani. Na stranskih straneh lahko vidite tudi stereo zvočnike. O udobju njihove lokacije ni nobenega dokončnega mnenja. Nekateri lastniki so opazili, da se telefon med gledanjem filma nenehno drži v vodoravnem položaju. Tudi pri poslušanju glasbe lahko z dlanjo po nesreči pokrijete luknjo, kar bistveno zmanjša glasnost predvajanja. Stran, ki se nagiba, se uporablja za pozicioniranje objektiva fotoaparata. Obstaja tudi bliskavica, ki omogoča delo z optiko v slabih svetlobnih pogojih. Tam je bil prostor za mikrofon, ki oddaja hrup. Zadnja plošča je razdeljena na dva dela. Razume neobičajne. Ker ta model zagotavlja baterijo, ki je ni mogoče odstraniti, lahko dostop do rež za SIM kartice in zunanje shranjevanje dosežete z odstranitvijo zgornjega dela pokrova in z dna privijačite z majhnimi zobniki.
Po pregledu povratnih informacij lastnika lahko ugotovimo, da med delovanjem ni neprijetnosti. Telefon Philips Xenium W7555 je v vaših rokah udoben za uporabo. Zaradi posebne oblike ohišja ne zdrsne, kar zmanjša možnost nenamernega padca. Okvir okoli zaslona je nekoliko okoren. Na straneh je širinaje 6 mm. Trenutno se ta parameter lahko znatno zmanjša, tako da bi pripomoček zmagal. Na ravni označevanja primera ni nobenih uporabniških komentarjev. Vendar pa zaslon hitro zbira prstne odtise. Težko jih je izbrisati, vendar lahko opazite ostanke belega plaka. Zahvaljujoč posebnemu filmu, se prst zelo enostavno premika po zaslonu, kar omogoča hitro krmiljenje naprave.

Zaslon

Kaj so specifikacije zaslona Philips Xenium W7555? Najprej je vredno govoriti o diagonalah. Kljub precej velikim dimenzijam telefona je velikost zaslona samo 99x56 mm, pravzaprav je diagonala 45 °. Okvir v spodnjem delu, kjer je nadzorna plošča, doseže 21 mm. Na vrhu se zoži na 16 mm. Ločljivost zaslona je majhna. Omejen je na indeks 960 x 540 px. Vendar, ker je zmogljivost dovoljenja 244 ppi, posamezni kvadrati ne bodo pregledani s prostim očesom. Za zaslon proizvajalec je izbral odlično tehnologijo - IPS. Žal je občutek na zaslonu pokvarjen zaradi prisotnosti zračne plasti med matrico in steklom. Ampak ni nobenih pripomb k kotom gledanja, so precej široke. Z močnim naklonom se bo obarvanost nekoliko razlikovala. Svetlost pod sončno svetlobo ni dovolj. Slika se opazno zbledi, kar otežuje zaznavanje informacij. V tem modelu proizvajalec ni pozabil pomembne možnosti multitoucha. Dotik plasti podpira 5 dotikov naenkrat. Občutljivost je visoka, reagira hitro in jasno.

Kamera

Mobilni telefon Philips Xenium W7555 je kupca presenetil s funkcijami fotoaparata. Proizvajalecuporablja senzor z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik. Vgrajena je bliskavica. Ni občutljivosti na svetlobo. Tudi ponoči lahko dobite kakovostne slike. Odlične lastnosti zagotavlja dober povečevalnik. Možnosti v aplikaciji bodo prav tako zadovoljile lastnika. Na voljo je veliko nastavitev. Možno je uporabiti učinke, spremeniti nasičenost. Omogočite in onemogočite zvok prek menija. Obstaja funkcija zaznavanja obraza. Če želite preklopiti iz video načina v fotografski način in nazaj, morate klikniti na posebno ikono na plošči.

Philips Xenium W7555: pregledi fotoaparata

Vsi pregledi brez kamere o fotoaparatu so le pohvalni. Uporabniki so zadovoljni z veliko nastavitvami. Razumeti jih je zelo enostavno, vmesnik je intuitiven. Na presenečenje mnogih ponoči, fotografije niso hrup, slika je jasna in podrobna. Zapiralo deluje hitro, ni zmrzovanja. Če je potrebno, lahko uporabnik neodvisno spremeni oblike. Ko snemate videoposnetke, je zvok jasen in glasen. To pomeni visokokakovostni mikrofon, opremljen s tem telefonom. Kar je resnično pomembno, je funkcija povečanja slike. Pri uporabi se jasnost praktično ne izgubi.

Philips Xenium W7555: Specifikacije strojne opreme

Katera produktivnost bo ta pametni telefon prosim? V zvezi s tem ni vredno podati veliko zahtev. Na žalost proizvajalec ni uporabil najmočnejšega procesorskega modela. Naprava ima zaščiten nabor čipovQualcomm Model Snapdragon S4 Play MSM8225Q temelji na 4 računalniških modulih. Vrsta vsake od njih je Cortex-A5. Ko je obremenitev povečana, je taktna frekvenca 1200 megahertz. 45 nm procesna tehnologija. V skladu z grafiko v tem modelu se ujema s pospeševalnikom Adreno 203. Žal ta grafična kartica ne omogoča uživanja v kakovosti slike. Format 1080p ni na voljo v tej napravi. Procesor je težko imenovati energetsko učinkovit. Delovanje Philips Xenium W7555 je nizko. Vendar pa pri delu z menijem ni težav. Povratne informacije so hitre, ni zamikov. Kot igralna naprava pametni telefon ne ustreza. Vse, kar bo uporabniku na voljo, je aplikacija z minimalnimi zahtevami.

Pomnilnik

Kljub nizki produktivnosti so razvijalci uporabljali 1 GB RAM-a. Na žalost je polovica že zasedena. Uporabnik ima le še 500 MB. Za shranjevanje programov in drugih datotek je na voljo vgrajen pomnilnik do 4 GB. Vendar je razdeljen neenakomerno. Za namestitev programov bo na voljo približno 800 MB, za te pa 2 GB. Stanje s pomanjkanjem vgrajene pomnilniške reže je zasnovano za delo z zunanjim pogonom. Naprave podpirajo pomnilniške kartice do vključno 32 GB.

Baterija

Uporaba tega modela v liniji Xenium že vključuje uporabo baterije, ki je ni mogoče odstraniti. Presenetljivo je proizvajalec vgradil dovolj veliko baterijo. Namenjen je za 2.400 miliamperov na uro. Philips Xenium W7555 baterija model AB2400CWMC. Kaj lahko rečemo o njenih značilnostih? Za ljubitelje dolgih pogovorov po telefonu13 let brez polnjenja. V načinu predvajanja lahko poslušanje glasbe traja približno 35 ur, med igro pa ni potrebno zanašati se na dolgo življenjsko dobo baterije, baterija se izprazni po 3 urah. Za ogled filma pri največji svetlosti baterije traja le 6 ur. Načeloma se lahko taki parametri imenujejo zelo vredni. Polnjenje baterije do 100% z uporabo omrežne kartice traja približno 25 do 3 ure. V ta namen lahko uporabite kabel USB. Vendar pa bo ta metoda porabila približno 5 ur.

Ponastavitev nastavitev

Philips Xenium W7555 lahko ponastavite na dva načina. Razmislite o prvem.
 • Onemogočite pametni telefon.
 • Pritisnite tipko za vklop /izklop in glasnost za nekaj sekund.
 • Najprej sprostite napajanje in držite tipko za glasnost, dokler se meni ne odpre.
 • Zaslon mora izbrati brisanje podatkov /ponastavitev na tovarno. (Navigacija
 • se izvede z "kljukico" za povečanje /zmanjšanje glasnosti, za potrditev se uporablja ključ za zaklepanje.)
 • Če želite izbrati operacijo, pritisnite Da - izbrišite vse uporabniške podatke.
 • Za dokončanje ponastavitve morate zdaj izbrati sistem za ponovni zagon.
 • Te nastavitve lahko izvedete tudi v meniju naprave. To se zgodi, ko je naprava vklopljena. Vnesite kodo # 20021208 #. Uporabite lahko tudi kombinacijo * 101763 * 737381 #. Po pritisku na klicno tipko se naprava ponovno zažene in nastavitve ponastavitve se zaključijo.

  Prednosti in slabosti

  Po mnenju lastnikov so mobilniPhilips Xenium W7555 ima tako prednosti kot slabosti. Potrebno jih je upoštevati. Prednosti:
 • Prisotnost dveh močnih stereo zvočnikov.
 • Odlično, kot za takšno napravo, fotoaparat.
 • Zmogljiva baterija.
 • Uporaba zvočnega čipa Wolfson WM8918.
 • Izvirna, celo nenavadna, oblika.
 • Kvalitativni materiali primera.
 • Prisotnost zaščitnega filma za zaslon.
 • Slabosti:
 • Različica 4.1 operacijskega sistema Android je že dolgo veljala za zastarelo.
 • Neenergetsko učinkovita platforma.
 • Ergonomija ni optimalno upoštevana, zlasti okvir okoli zaslona.
 • ​​
 • Nizka zmogljivost CPE.
 • Velika debelina.
 • Sklep

  Philips Xenium W7555 v času izdaje je v povprečju prodal 7.000–9.000 rubljev. Je običajen pametni telefon. Ni zanimivih tehnologij, razen stereo zvočnikov, ki jih uporabniki v tem modelu niso našli. Na žalost je proizvajalec zagotovil zelo malo pomnilnika za delo z aplikacijami. Velika pomanjkljivost je, da igre s povprečnimi funkcijami naprave niso zaman. Vendar pa bodo avdiofilmi tega modela okusili. Zvok je resnično čudovit. Predvajanje je glasno in jasno. Nedvoumno je trditi, da je lepota zunanjega telesa nemogoča. Koliko ljudi, toliko misli. Nekdo ima rad nenavadno obliko, drugi pa bi radi videli nekaj klasičnega. V vsakem primeru lahko s slušalko ročno upravljate z eno roko. Posebna mehka obloga ne omogoča, da naprava zdrsne ven. Prav tako ni dovzeten za prstne odtise in drugeonesnaževanja. Toda zaslon tega ne more reči. Oleofobni premaz, ki znižuje raven označevanja, ni bil uporabljen s strani proizvajalca, zato bodo morali lastniki trajno obrisati zaslon z zaslonom Philips Xenium W7555. Mnenja o tem telefonu kažejo, da je primerna samo za uporabnika, ki ne izpolnjuje zahtev. Pri običajnih vsakodnevnih opravilih stroj dobro dela. Kakovost celičnega signala je visoka. Na voljo je brezžični internet. Podatke lahko prenesete s kablom Bluetooth in USB. Pripomoček je opremljen z dvema režama za SIM-kartice, vendar delujeta le v zameno, saj je radijski modul le en. Vreden pametni pozornost domačega kupca, vsakdo se mora odločiti zase.

  Sorodne publikacije