Dishonored Game: Skrivnosti in Paschalki, Cheat Kode, Goljufije

V prostorih igralnega trga lahko najdete vrsto različnih interaktivnih projektov, ki so presenetljivi po svoji zgodbi in različnih posebnostih. Vsega nas ne bomo upoštevali, ampak samo obrnemo naš pogled na igro Dishonored, ki je nekoč zajela misli mnogih igralcev. Ta projekt je znan po zanimivih nastavitvah, enostavnem upravljanju in odlični mešanici prikrivanja z misticizmom. Poleg pregleda igre in funkcij, želimo razmisliti, kaj so neporočene skrivnosti, kaj je to posebnost in kaj iskati. Toda takoj želim poudariti, da se je izkazalo, da je edinstvena, zato je za zdaj neposredna razširitev. Toda o tem bomo govorili kasneje, pa vendar se bomo potopili v objem prvega dela avanture.


Kaj je ta igra?

Toda preden razkrijemo, kaj je v neporočenih skrivnostih, je vredno razmisliti o ideji avanture. Dishonored - prikrite elemente akcijske igre prve osebe, v kateri igralci dobijo vlogo osebe, ki je postala središče pozornosti sveta. Ujet je bil na kraju zločina in obtožen smrti kraljice. Res je, da v resnici ni storil ničesar takega, da so ga zavajali. Zdaj se morate ne samo odmakniti od preganjanja, ampak tudi poskušati narediti radikalne korake, da bi uničili tiste, ki so zamenjali protagonista in se umaknili iz metropole, ki jo je prizadela kuga. Igra, ki jo Dishonored ponuja za celoten arzenal priložnosti, ki segajo od nadnaravnih sposobnosti, kot so teleport in magične uroke, in konča s spretnostmihitro premikanje in boj proti blizu. Poleg tega je protagonist dobi veliko zanimivih izumov, ki omogoča, da se s sekundami spopade s sovražnikom na bližnji in daljni razdalji. Z uporabo vseh teh funkcij mora igralec opraviti veliko testov, da bi uničil vse ključne številke in poskusil ostati živ.


Glavni namen pustolovščine

Nepooblaščena igra takoj vrže igralca v množico dogodkov in ne dopušča posebej obravnavanja dogajanja. Zato se med potekom dvoma ne bi smelo pojaviti - morate ukrepati hitro. Takoj, ko se osvobodite, boste morali razmisliti o akcijskem načrtu in se seznaniti s seznamom osumljencev. Lahko so zelo različni ljudje, začenši s preprostim skrbnikom in konča s podjetnikom iz tovarne kitolov. Njihov poklic ni bistvo, glavna stvar - da je vsa pustolovščina zgrajena na pravici. Potrebno bo prodreti v njihovo brlog in iskati način uničenja. V tečaju lahko gredo različne tehnike in metode, glavna stvar - uničiti vse tiste, ki so nekako povezani z ubijanjem kraljice. Ampak ne pozabite, da glavni villains ne bodo tako lahko dostopni, najprej morajo iti skozi celotno lokacijo, poskusite pobegniti stražarji, skrbniki in pasti, in nato uničiti svoje cilje. To ne bo lahko storiti, vendar je kljub temu mogoče. Zato ni treba zapravljati časa, bolje je, da se vključite v razvoj svojega značaja in poskusite doseči dober rezultat. Navsezadnje je zelo uspeh avanture odvisen od spretnosti. In kaj več sposobnosti, širša je variabilnost prehoda.

Prisotnost skrivnosti

Neporočene skrivnosti igrajo manjšo vlogo, saj so predstavljene v mešani obliki. Možno je najti skrite sposobnosti junaka, namige razpršene po lokacijah in druge zanimive trenutke, rune lahko uvrščamo tudi v to kategorijo, saj jih ni tako lahko dobiti. Če pa vse te elemente podrobno razstavite, so presenečenja v igri večkrat kot skriti elementi. V Dishonored skrivnostih in Paschal se med seboj prepletajo, včasih je težko uganiti, kaj točno ste našli, vendar ne glavna stvar. Prisotnost teh elementov omogoča, da se z velikim zanimanjem bolj igra. Dejansko, če igralec vabi podoben element, potem začne preučevati vsak kamen na lokaciji, poskusite priti v vsako besedo, ki jo izgovorite, in vsak najdeni predmet. Zato v Dishonored skrivnosti igrajo posebno vlogo motivacije za avanturo. In to ne more, ampak prosim, saj uporabniki skrbno preučujejo zgodovino igre, najdejo zanimive trenutke in jih z veseljem delijo z drugimi ljubitelji tematske pustolovščine. Poleg tega so se razvijalci resno lotili tega vprašanja in dodali podobne elemente za skoraj vsako lokacijo. Na primer, med misijo House of Pleasure lahko najdete lik imenovan Piero, ki naj bi izboljšal domače ključavnice. Ampak mu ne smete zaupati, saj je njegova ideja, da samo bere lokalno dekleta. In v enem lepem trenutku ga lahko ujamete na vročini. On, seveda, bo razglasil obratno in zapustil kraj, vendar si lahko ogledateza mlado dekle, ki se kopa in vdre v svojo sobo, kjer se bo zgodil zanimiv pogovor. Poleg tega je v tej sobi na voljo zanimiva knjiga z dodatnimi informacijami o svetu igre.

Ali obstaja igra paschalki?

V procesu igre so lahko nepoštene zahteve za avanturo zelo različne. Nekateri poskušajo najti zanimive kraje, drugi preprosto uživajo v igri, medtem ko drugi iščejo pašalke. Ne bodite presenečeni, saj obstaja veliko igralcev, ki to počnejo. In v večini primerov najdejo pravi element igre, vendar celo v velikih količinah. Nepoštene zahteve v smislu iskanja presenečenj niso tako visoke, kot se zdi na prvi pogled. Samo bodite zelo previdni in pregledajte vse prostore.
Če na primer skrbno preučite Pierovo delavnico, lahko na steni najdete risbe, ki prikazujejo portal s portala igre. Mogoče je Piero hotel izumiti nekaj podobnega, morda je samo napotitev k slavni igri? In če ste skrbno preučiti lokacijo "Hiše užitka", potem lahko najdete sliko, ki prikazuje žensko, ki spominja na junakino iz filma "Dredd" v imenu mame. Iz uma ne more ostati omaja morilcev, v katerem lahko opazujete izvidniško sceno. To ni tako preprosta scena, kot je kopija vedenja likov iz igre Thief. To je le majhen del zanimivih trenutkov, ki jih lahko najdemo v igri. Ni vam treba uporabljati Dishonored Codes in druge programe, da bi našli paschal. Vse bo odvisno samo od vaše skrbi in pripravljenosti, da sprejmete potrebnorešitev Samo sprehodite se po lokacijah, poskusite opaziti majhne podrobnosti in sprejeti prave odločitve, ki vam bodo zagotovo omogočile uspeh v igri. Res je, da ne smete preveč pohiteti, čutiti morate vzdušje igre, ki je dobro kombinirana s temi majhnimi, a prijetnimi trenutki.

Možnost uporabe kod in goljufij

Mimogrede, ali lahko v igri uporabljam Dishonored Cheats? Pravzaprav lahko, čeprav le v obliki posebnega trenerja. Ta program je dodatna programska oprema za igralnega odjemalca, ki v igro dodaja številne gumbe. Na primer, s pomočjo določenega gumba lahko dobite popolno nesmrtnost, drugi takoj obnovi zdravje, tretji pa omogoča vašim napadom, da takoj uničijo sovražnika. Vendar je treba razumeti, da ima Dishonoredov goljufija poseben namen in lahko popolnoma pokvari vtis igre. Zato se ne priporoča, da ga uporabite, če se boste popolnoma potopili v ozračje avanture. Hkrati pa ima ta programska oprema uporabno funkcijo. Za preiskovanje lokacij, pridobitev edinstvenih posnetkov zaslona, ​​za pravilno snemanje videoposnetkov in številne druge trenutke lahko uporabite goljufija na Dishonored. Glavna stvar, kreativno pristop to vprašanje in poskusite odločiti, kaj točno boste morda potrebovali. Zato, preden oborožite tako posebno programsko opremo, morate razmisliti o vseh svojih dejanjih in ciljih.

Skrivnosti v igri

V igri Dishonored skrivnosti in predpomnilniki imajo nekaj skupnega. Imamo nekaj skrivnostirazstaviti prej in kako so lahko povezani s skrivališčem? Dejstvo, da so skrivališča sama po sebi posebna skrinje ali trezorji, ki vsebujejo dragocene in uporabne predmete. Najprej jih ni težko najti, potem pa so skrite tako dobro, da na prvi pogled ni mogoče takoj uganiti, kje se skrivajo. Torej, ta element sveta igre je mogoče varno pripisati skrivnosti, saj zahteva določeno količino pozornosti in radovednosti, preden boste našli potrebno varno. Zato bi morale skrivnosti in skrivališča v Dishonoredu postati prednostna naloga iskanja, nato pa tudi sama zgodba. Na začetnih lokacijah lahko na primer najdete več skrinj. En sef se nahaja v drugem nadstropju pisarne dr. Gallivanija. Drugi je mogoče najti v vrhovnem skrbniku komarjev. Potem bi morali pogledati v hišo prodajalca slik, hišo Pratchett, sobe gospoda regenta itd. Skoraj vsaka ključna avanturistična hiša ima poseben sef. Ampak, če mislite, da je iskanje ni tako težko, potem ne pozabite, da so zaklenjeni, in za odpiranje boste morali uporabiti bodisi šifrirati ali drugo metodo taksist. Zato preprosto pridobivanje dragocenih stvari ne bo uspelo.

Hoja po pustolovščini

V Neporočenih skrivnostih prehajanja nimajo nobenega posebnega načrta ali nalog. Samo pojdite v pustolovščino in opravite misije skrivnega razdelka mesta. Celotno igranje je temeljita študija lokacij, skrivni premik ali bitka s stražarjem. Na splošno so neželeni učinki pogostipostopek, razen če je iskanje skrivnosti in sefov nujno zanimivo in zahteva več časa. V nasprotnem primeru boste našli knjige, se pogovarjali z liki, brali njihove dnevnike in postopoma uresničevali svoje cilje - ubili visoke ali ključne znake. Za Dishonored, skrivnosti in nasveti niso posebni, saj je proces igre zgrajen tako, da postopoma kupite svoj stil igre in ga uporabite za dosego cilja. Torej, igralni svet vas ne bo omejil v smislu delovanja, tako da lahko prosto hodite in se odločite, kako želite iti skozi igro. Ampak ne bi smeli pohiteti z odločitvami, saj imajo svoje posledice. Na primer, v okrajšanih okončinah obstajajo tri smeri razvoja. Če na koncu uspete rešiti Emily in hkrati bo raven kaosa precej nizka, potem Corvo umre z naravno smrtjo, cesarica Kalduin Mudra upravlja imperijem, se spopade s kugo in v času njene vladavine pride "zlata doba". Če ne morete ohraniti ravni kaosa na nizki ravni in krši vse meje, potem mora Emily vladati v dobi groze in razpada. Toda tudi v takšni situaciji ne bo pozabila svojega rešitelja. Če Emily ne more rešiti, potem se imperij popolnoma upade in Corvo pobegne na ladjo. Kot lahko vidite, nepoštene okončine igrajo ključno vlogo v načrtu končne točke zgodovine. To pomeni, da bodo vaša dejanja določila, kakšen bo imperij, kdo bo carica in bo po vseh teh dogodkih postal glavni lik. Zato je treba pred vsako svojo odločitev razmišljati skrbno in razumeti, in kajželene okončine. In kakšne so neporočene skrivnosti smrti? Kot tabla lahko priporočate le pozornost, radovednost in popolno uporabo sposobnosti. Poskusite najprej oceniti stanje na lokaciji, vendar šele nato premislite o obsegu njihovih dejanj. Združite svoje čarobne sposobnosti in orožje, tako da boste dobili najmočnejši učinek uporabnosti obleke. Ne pozabite na posebne rune, ki bodo ključni dejavnik uspeha. In na poti, prekinil vse sefov, ki jih boste našli na svoji poti.

Kateri so sefovi v igri?

V posnetih sefih ni daleč zadnje mesto v igranju. Vsebujejo veliko koristnih stvari, od knjig z zanimivimi podatki, ki se končajo z novimi oblekami. Iskanje sefov ni tako težko, čeprav se skušajo dobro skriti. Toda problem v drugem - morate nekako odpreti, saj je vsak varovan s posebno ključavnico, katere kodo je potrebno z uporabo stranskih proizvodov. Na primer, dajmo nekaj zanimivih trenutkov:
 • sef v katakombah Danaula - da bi našli kombinacijo številk za ta predpomnilnik, morate očistiti smeti na polici za njim, na eni od njih boste našli opombo z namigom;
 • varna na vodki vrhovnega skrbnika - za njegovo odkritje boste morali rešiti sestavljanko, najprej bodo trije zanimivi stavki, ki vsebujejo nekaj dejanj, vsaka od njih ima kot osnovo posebno številko, ampak najti ključ do te šifre , bodo morali poiskati knjigo na tej lokaciji, potem ko ste jo prebrali, lahko ujemate številke s podanostavki
 • In to sta le dva preprosta primera, s katerimi se boste srečali na začetku igre. Nepooblaščeni sefi niso tako pogosti, da lahko najdejo le 10 kosov. Če želite odpreti vsako od predpomnilnikov, je dovolj, da pazite in popolnoma raziščete lokacije. Poleg tega vam bodo različni dnevniki, knjige in pisma pokazali pravo pot. Zato vam ni treba vnašati besedilnih informacij v dolgo polje, zato je najbolje, da se z njim takoj seznanite, saj je to edini pravi ključ za bogatenje.

  Kakovost projekta igre

  Tukaj pravzaprav vse, kar morate vedeti o trenutkih igre. Nismo vam ponudili popolnega prehoda, saj lahko pustolovščina izgubi vsak pomen in zanimanje. Toda z našimi priporočili boste zagotovo uspeli. Opozoriti želim, da se je projekt igre izkazal za kakovostnega, zanimivega in atmosferskega. Dobesedno je vsak element nasičen s temo, zgodovino in personifikacijo življenja v igri. In kaj je v nepoštenem ruskem glasu! Sploh se ne zavedate, koliko so akterji poskušali prenesti to enkratno vzdušje. Skoraj vsak junak ima svoj edinstven glas, način vedenja in intonacijo. Skozi glas se prenašajo značaj, namere in drugi elementi psihološke manipulacije. Vse to je tako dolgo, da ste zelo zainteresirani za gledanje igre in poskušate priti v bistvo dogodkov. Za Dishonored je bil ruski glas zanimiv element vzdušja, ki se je praktično popolnoma ujemal z okolico. Pravzaprav se to zgodi le redko in veseli smo, da je tako domiseln gaming projekt prejel tako kakovostno lokalizacijo za ruski jezik.občinstvo.

  Nasveti za začetnike

  Poleg vseh zgornjih nasvetov bi radi omenili še en odtenek. Nepomembne rune imajo ključno vlogo, saj zagotavljajo osnovo za črpanje junaka. Potrebno je dobro poskusiti najti vseh 39 run, ki vam omogočajo črpanje teh ali drugih sposobnosti. Vsi so dobro skriti, zato jih ne bodo mogli takoj najti, če pa poslušate komentarje "Mehanskega srca", ki je lastnik tega vlaka za rune, boste zagotovo razumeli, kaj in kako narediti, da bi našli artefakt. Rune lahko slučajno preskočite in to bo močno vplivalo na proces prehoda igre, saj vam bodo katastrofalno pomanjkljive sposobnosti. Da bi lahko našli vse rune, je dovolj biti pozoren in zanimiv igralec, pa tudi poslušati "Mehansko srce". Za nepooblaščene rune so postale osnova za razvoj sistema junaka. Bolj ko boste našli te artefakte, bolje boste črpali junaka, tako da boste lahko prosto raziskovali lokacije, ki bodo imele veliko sovražnikov. Zato je na vas, da se odločite, ali boste igrali igro z velikim veseljem ali v poznejših fazah avanture, da se skrijete od vsakega kvadrata. Dishonored se je izkazal za zelo zanimiv projekt igre, ki ga je vsekakor treba prebrati. Atmosfera, zaplet, liki, sposobnosti, skrivnosti in še veliko več - vse to je polno odlične interakcije in ustvarja vrhunski vtis igre. Igra ni tako dolga, kot bi si želeli, vendar tokrat dovolj za popolno raziskovanje zgodovine, spoznavanje posebnosti sveta in za usodno odločanje. Lepa igra!

  Sorodne publikacije