Anno 1404: mimo, kode, skrivnosti in triki

Veliko igralcev, kot so igre iz Blue Byte. Kaj ni presenetljivo - skoraj vsaka strategija tega podjetja postane pravi hit. In "Anno 1404", katerega prehod lahko traja več tednov, ni nobena izjema. Igra se je izkazala za zelo uspešno, kar je okrepilo uspeh že popularne serije. Zato bo malo povedati o prehodu igre "Anno 1404" popolnoma nepotrebno.

Uvod

Zgodba igre prenaša igralca na oddaljeno 1404 leto. V tem času v Evropi ni lahko živeti in še težje biti dober vodja. Toda igra Anno 1404 se začne prav iz dejstva, da igralec dobi imenovanje za vladarja majhnega naselja. Treba ga je poskušati razviti, tako da bodo prebivalci dobili vse potrebno, hkrati pa bodo izvajali različna naročila zaveznikov in oblasti.


Na primer, pomagati morate lorda Richarda Norberga - zakladnika cesarstva. Dejstvo je, da je cesar bolan, njegov bratranec (on je Norberg) pa namerava zgraditi elegantno katedralo, v kateri lahko navadni ljudje molijo za zdravje vladarja.
In tukaj se je kardinal Lucius odločil, da pripravi še eno križarsko vojno, ki je križarje poslala k umirjanju Saracenov v divjih peščenih vzhodih - Guy Forks bo vodja in potrebuje tudi podporo. In to je samo začetek! Potem bo vse resnejše. Obstajali bodo novi liki, ki bodo morali pomagati pri obravnavanju različnih nalog. Tako se pripravite na resnično razburljivo pustolovščino - drugače boste klicali mimo "Anne 1404"to je nemogoče! Spregovorimo o najpomembnejših prvovrstnih gostih v igri.


"Simbol vere"

Igra se začne z imenovanjem igralca s strani guvernerja naselja na majhnem otoku. Quest "Guardian of the Imperial Seal" je čim bolj preprost - samo kliknite na ladjo v bližini marine, označene z rumeno zvezdo, nato poslušajte jezik in dobite nagrado, primerno za to nalogo. "Domači ogenj" - še ena zelo preprosta naloga. Potrebno je zgraditi 3 preproste koče za povečanje prebivalstva naselja. "Religija" je že bolj zapletena naloga. Prebivalci otoka so izrazito brez verske vztrajnosti - nikjer v molitvi, priznanju, kesanju grehov. Zato morate čim prej zgraditi kapelo na otoku. Za to mora v naselju živeti najmanj 90 ljudi. Kapelo je treba postaviti tako, da je v njenem vplivnem območju vsaj 8 stavb. "Najpomembnejši gradbeni material" - naloga, ki vam bo pomagala bolje razumeti mehaniko igre. Da bi dobil dovolj lesa, mora igralec zgraditi dve koči brunarice. Poleg tega jih je treba zgraditi bližje drevesom, tako da jim ni treba daleč preseči materiala. Namen pomoči stradalnicam je tudi preučiti igro. Da bi prebivalcem zagotovili potrebne izdelke, zgradimo ribiško kočo na primernem mestu - to bo drastično zmanjšalo problem lakote v naselju. "Les za cesarsko katedralo" - vse je preprosto. Treba je zbrati 10 ton lesa in se strinjati, da ga damo za gradnjo. Nagrada je 1000 kovancev, kar je zeloni slabo in naša lastna ladja!
"Pomorstvo" - Lord Northberg nam je hotel dati škatlo dragocenega tovora, vendar je bil med nevihto izgubljen. Morali bi plavati čez morje in ga najti. "Ribe na mizo" - morate nahraniti gradbenike katedrale. Zberemo 10 ton rib, prenesemo ladjo in jo pošljemo našem zaščitniku Lordu Northbergu. "Vreden zaključka" - tukaj moraš delati izvedljivo. Vse je zelo preprosto - pobrati kamnite elemente za katedralo na enem mestu in ga razložiti v drugem. Pri tem se zaključi prvo poglavje igre.

"Pod znamenjem križa"

Igra se začne s prihodom križarske vojske na sosednji otok. Morali bomo storiti vse, kar je v naši moči, da pomagamo svojemu vodji Guyu Forkassu - brez tega odlomka "Anno 1404" je nemogoče. "Dobava Kristusovih enot" - Forkas za vojsko potrebuje 15 ton rib in 3 tone jabolčnika. Pri ribah ne bo nobenih težav, vendar bo morala kmetija za proizvodnjo jabolčnika, kot tudi jabolčne nasade za surovine, biti opremljena iz nič. "Notranji trg" - vse je preprosto. Potrebno je zgraditi notranji trg na dostojni razdalji od razpoložljivega za pokrivanje velikega območja.
"Veleposlanik vojne" - na otok, ki se nahaja na severnem delu zemljevida, je treba poslati pismo Guya Forkassa - tukaj čaka dekle-vitez Marie d'Artha. Na poti lahko preberete pismo radovednosti. "V novi obleki" - zdaj Forks zahteva 5 ton oblačil iz dobrega platna. Zgraditi bomo morali tkalnico in zasaditi polja konoplje - trgovini bodo zagotovili kakovostne surovine. Toda zgradbabo na voljo šele, ko bo v mestu 15 meščanov - pred prebivalci so bili kmetje. Boste morali izboljšati eno od hiš ali dati ljudem več zalog (ribe, jabolčnik), tako da to storijo sami.
"Čipka in kopje" - prtljažnik z orožjem moraš dostaviti iz točke A v točko B - označeni so, če miško postavite na ikono naloge. "Reševanje utopitve" - ​​naša prijateljica Marie je jadrala na ladji, ki je zadela rife blizu našega otoka. Nujno za pomoč! Na ladjo bomo natovorili 10 ton lesa in ga dostavili na njeno plovilo, da bi mornarji lahko postavili luknjo v desko. "Kabelska torbica" - Forkas ne podleže. Sedaj prosi za 3 tone vrvi. Prav tako gradimo delavnico - korist surovin v obliki konoplje je že v zadostni količini. "Iskanje duhovnika" - Pojdimo na otok, kjer živi duhovnik, brat Hilary. Tukaj zgradimo pisarno in vzamemo duhovnika, ga dostavimo Forksi.

"Odhod v obljubljeno deželo"

Sedaj je treba križarjem zagotoviti potrebne zaloge za potovanje. Konec koncev se je izkazalo, da je prehod "Anne 1404" na obdobje križarskih vojn. Torej ne morete biti leni! "Pristanišče za križarje" - vse je preprosto. Potrebno je samo zgraditi ladjedelnico - nabirati zaloge (če je potrebno - zmanjšati stroške kmetov) in dvigniti stavbo. "Gradnja se je začela" - naložite na ladjo 2 ton orodja in 3 lesa. Pošljite ga na otok Port Sacral in zgradite pisarno tukaj. "Urad vodje pristanišča" - Forks zahteva gradnjo vodje pristaniške pisarne. To zahteva kamen.Gradimo kamnolom na otoku, kjer je bil vzet brat Hilary. Ko se zbirajo viri - gradimo potrebno stavbo.

„Ladja“ - morate povečati floto, da boste imeli čas za prevoz blaga med otoki. "Priložnost za tisoče ljudi" - le izboljšati morate pisarno na Sakralnem pristanišču. To zahteva 4 tone kamna, 3 orodja in 2 lesa. "Last cooking" - za skladiščenje blaga je potrebno zgraditi štiri skladišča SACRAL-a. Za vsako zgradbo zajemite 4 tone kamna in 16 lesa ter orodja. "Briljantno železo" - Vilice zahtevajo, da mu dostavi železo. Gradimo rudnik v Hagenbergu. Tukaj postavimo tudi kočo premoga in plavž. Zbirajte sredstva in jih dajte stranki.
"Safety Beyond Everything" - V pristanišču Sacramento smo zgradili popravilni žerjav, da bi popravili Marievo ladjo, ki je ponovno poškodovala ladjo. Kaj naj rečemo, kartica "Anno 1404" ima veliko krajev, kjer lahko dekle utopi ladjo.

"Manjkajoči otroci"

Trgovci s sužnji so ugrabili veliko skupino otrok. Morate jih takoj ustaviti! "Od ognja in plamena" - težka naloga. Najprej zgradimo zaprti trg v bližini samostana in utiramo pot. Brat Hilary govori o ladjah za trgovino s sužnji. Lovimo jih na ladji in najdemo fragmente in del otrok, ki so preživeli sredi morja. Vse jih rešimo. "Izboljšanje" - zaradi zadnjega neurja se je ladja slabšala. Moraš dobiti popravilo žerjava. Da bi to naredili, naj bi bilo na otoku 355 meščanov. "Zahteva za pomoč" - vzeli bomo darilo iz naselja Lord NorthbergAl-Zahir, ki vzpostavlja diplomatske vezi s tujci. Po tem boste lahko zgradili nove stavbe iz zavihka "Nomade". "Katastrofa na morju" - izdelamo 3 tone vrvi in ​​odvzamemo ladjo Al-Zahir, ki je obtičala sredi morja. "Cesta do Karima" - začnemo kolonizacijo otoka na zahodu dežele Al-Zahir v znani shemi. "Ročni brisalci" - lokalni stanovalec Karim prosi, da zgradi 10 hiš, gojitev koz, bazar in nasade datumov. Opravljamo nalogo. "Življenje z okusom" - gradimo stavbo na novem otoku za proizvodnjo začimb. "Za sled Korsarsky" - dobimo namig o ladji piratov. Tukaj letimo in najdemo ladjo z ujetimi otroki na krovu. "Pomoč Al-Zahirja" - zbiramo 5 ton orožja in ga dostavimo Al-Zahirju, sprejmemo ekipo za vkrcanje. "Na krovu" - zajemanje prej opazovane ladje, osvoboditev otrok.

"In tam je bil grm"

. Moramo pomagati Al-Zahirju, ki je bil v težkem položaju. Da, skrivnosti "Anno 1404" so precej številne in tu je nekaj nepričakovanih zasukanj. "Pomoč za Al-Zahir" - porabiti 8 ton usnjenih delov in jih dostaviti vzhodnemu zavezniku.
"Pričevanje očividcev" - Al-Zahirovo poročilo o grozodejstvu križarjev Forkas Mari d'Artua. Na žalost ne bo verjela sporočilu. "Podpora beguncem" - da bi nahranil begunce, Al-Zahir prosi, naj prinese 10 ton mleka in enako število datumov. Cel otok bo nagradil! "Sumnjive razbitine" - preiščite morsko območje za ladjo in poiščite kapitanovo revijo. "Magazine" - za dekodiranjePrijatelj Al Zahirja, strokovnjak, potrebuje pomoč. In prosi za papir in indigo. Za izdelavo papirja v "Anne 1404" so potrebni patriciji - najmanj 940 ljudi. In za indigo - 295 nomadov.
"Razbitine na bisernem grebenu" - iščemo morje in najdemo še dve nezgodi na ladji. Odnesite dragocene najdbe. "Konec križarske vojne" - Marieve informacije posredujemo z belo zastavo, da bi preprečili napad ladij Forkassa. Inteligentno dekle bo hitro razumelo, kaj in bo prišlo iz vojne.

"Ujet v past"

Kardinal Lucius ni navdušen nad Marijevim dejanjem - meni, da je izdajalec. Moral ji bo pomagati. "Zadnji bastion" - Hitro razvijamo gospodarstvo. Gradimo notranji trg, nove ribiške hiše, dva nasada konoplje, lovci lesa in kamnolomi - sredstva za dolgotrajno vojno bodo zahtevala veliko. "Boj proti krstu" - vržemo čete v boj in poskušamo zlomiti sovražnikove čete. Trdnjava ni potrebna za obrambo - je nesmrtna. "Iron Reserve" - ​​Marie prosi za izgradnjo dveh delavnic za proizvodnjo vojaških vozil - bodo koristne v boju proti nevarnemu sovražniku. "Božanska vizija" - odraža drugi val sovražnika. Možno je, da bodo nekatere dragocene zgradbe uničene. Obnoviti jih bo treba na varnejšem mestu.
"Oči sovražnika" - kardinal Lucius je spoznal, da vas ne boste peljali v pošteno bitko. Zato se odloči, da bo uporabljal vohunsko programsko opremo - prepoznajo jo lahko modri sijaj. Hack tri, da bi ugotovili, sovražnika prihodnjih načrtov.

"Človek v maski"

Vojna z Luciusom še ni končana- Mnoga mesta v "Anne 1404" so še vedno ogrožena! "Orientalski sladkarije" - v vasi Dyya zgradimo nasade datumov. "Pomoč" - razširjamo proizvodnjo mleka v Dijah in nabiramo 15 ton. Čarovnici Hecate bo moral dati steklenico s sporočilom Gospoda. "Pogumni načrt" - Predamo steklenico Izmirja, ki lahko razbere sporočilo. Spoznajte lokacijo Lorda Northberga. Za izdelavo kartice potrebujete 6 ton indiga in 5 papirja. "Prostovoljci" - Navdušenci morajo rešiti Gospoda iz zapora Asasina. Razvijamo vas Dieta, da jih prejmemo. "Osvoboditev" - gospodarja iz zapora rešimo s pomočjo viharjev. Okrepimo utrdbo in jo spremenimo v pisarno. "Končno brezplačno!" - Al-Rashid, ogorčeno poškodovan zaradi zavezniške trdnjave, potrebuje materiale za njegovo popravilo. Traja 20 ton mozaikov in enako količino gline. "Zadnje upanje" - iščemo čarovnico, ki pozna zdravila na recept, ki omogočajo zdravljenje cesarja. Vzemimo ladjo s tatom, ki je s receptom ukradel zvitek.
"Upanje za cesarja?" - Izdelujemo potrebne sestavine (črni biser in stekleničko s štirimi sokovi) in jih dostavimo Hekatiju. Verjetno bo gotova medicina pomagala celjenju zdraviti.

"Stebri pravičnosti"

Zadnje poglavje, ki ga igralec že dobro pozna, da igra "Anne 1404", je prebil vse zapletenosti. "Gradbena dirka" - morate zgraditi katedralo. Vendar to ni hitra zadeva - opraviti bo treba več vmesnih nalog. "Navidovlyak s časom" - zahteva veliko sredstev za gradnjo, ki ga bo vodil Lord Northberg - 400 ton orodij in 240 lesa."Navidovlyak s časom-2" - za gradnjo sten zahteva 500 ton orodij in 750 kamnov. "Navidovki s časom-3" - namestitev vitražnih oken. Zajemite 800 ton orodij in 400 kozarcev. Če je potrebno, razviti proizvodnjo - drugače ne boste mogli vlagati v izraz. "Konec kardinala" - zberemo vse sile in se pripravljamo, da bo odražal napad ladij kardinala. Kmalu bo rešila cesarjeva flota z vladarjem. To je zadnje poglavje v Anno 1404. Ta igra bo uspešno zaključena.

Triki v igri

Nekateri igralci pogosto uporabljajo goljufije Anne 1404. Zaradi njih je možno bistveno poenostaviti prehod. Res je, da se lahko stopnja zadovoljstva z igro resno zmanjša - ker je pomembno, da ne zmagamo za vsako ceno, ampak da se ravnamo pošteno. Kljub temu se lahko včasih uporabijo kode "Anne 1404". Na primer 10 dragih kamnov lahko dobite tako, da pokličete ladjo z enim od naslednjih imen: Discovery, Gotham, Hispaniola, U-96 Nautilus. Kamni lahko dobite tudi, če pokličete svoje mesto BonanzaCreek. Ta nagrada je za igralce, ki igrajo 11. 11. v 11:11 - zelo zanimiva ideja! Če spremenite datum na računalniku pred igro, lahko dobite 10 draguljev. Ti datumi so 14. april, 15. marec, 16. februar in 17. januar. Kot lahko vidite, so goljufije v "Anno 1404" nekaj, a precej izvirne in zanimive.

Priloga "Benetke"

Aplikacija "Benetke" je zelo priljubljena med ljubitelji igre.
Kot je razvidno iz naslova, se parcela obrne okoli mesta Benetke. To je močna soseda, iz katere lahko prejmete različne naloge in tudi trgovate z njim. Hvaladodajanje "Benetk" mimo "Anno 1404" bo odloženo za več ur - ker obstaja 15 popolnoma novih misij. Poleg tega je za skupno igro v realnem času na voljo več igralcev.

Sorodne publikacije