Kako do navigacije do cilja

V vsaki igri zmožnost premikanja olajša proces igre. Z njegovo pomočjo se lahko preprosto spravite na pomoč ali se obrnete na pomoč. Najboljši primer je projekt Unturned, kjer v standardnem obrazcu takšne značilnosti ni.

Opis igre

Da bi bolje razumeli, zakaj morate vedeti, kako navigirati do Unturned, morate razmisliti o sami igri. Projekt je izdelan v peskovnem slogu z elementi preživetja. Kartica se ustvari na strežniku in igralci pridejo. Celotno ozemlje naseljujejo sovražni zombiji, ki napadajo z eno samo človeško obliko. Če želite preživeti tukaj, morate poiskati obrok, ustvariti hrano, ga izboljšati in dobiti bonus na porabo. Zemljevid je označen s svojo velikostjo in čeprav ima transportni sistem, lahko pogosto zamudite tistega, ki ga obkrožajo zombiji.V teh primerih je najpogosteje treba vedeti, kako se preseliti v Unturned. Poznavanje te priložnosti bo prihranilo čas pred brezupnimi situacijami.

Načini hitrega gibanja

Za začetek upoštevajte eno samo igro. Tukaj je samo en način za navigacijo do Unturned. V splošnem klepetu morate napisati ukaz /teleport, nato prve tri črke vzdevka in ime kraja na zemljevidu. Po pritisku na tipko Enter se bo znak pojavil na pravem mestu. Običajno v samotni pustolovščini ni nujno, da se hitro premaknete, razen pobeg iz množice zombijev. V multiplayer igri na omrežju je vse malo bolj zapleteno.Prvi pogoj je razpoložljivost goljufij na strežniku. Če je administrator omejil to priložnost, potem ne bo uspelo. Razmislite o situaciji, ko je dostop odprt. Običajno se morate premakniti na predvajalnik, zato je tukaj edini način, da opišete, kako se premaknete na enega v programu Unturned.


Odprite konzolo, postavite psa in napišite isti ukaz za teleport. Potem ime osebe, ki teleportira, poševnico in vzdevek osebe, ki ji bo gibanje izvedeno. Če je vse pravilno napisano, bo prišlo do skoka v prostoru. Na nekaterih strežnikih namesto psa morate najprej položiti poševnico.

Prednosti teleportacije

Obstaja veliko situacij, ko na določenem mestu peš ali na prevoz v času, da ne pridejo. Če ne veste, kako se premaknete na Neprekrito, so lahko učinki žalostni. Na primer, vaše zaloge nosijo eno, in strinjali ste se, da se boste srečali na določeni lokaciji. Na poti sreča zombija ali sovražnika (odvisno od načina). Če poberejo stvari, potem lahko izgubite ne samo vire, ampak tudi zaveznika, ki ne bi mogel pravočasno pomagati.
Po drugi strani pa mu lahko pomagate, če se seznanite s tem, kako se premaknete na igralca. Hitro premikanje lahko močno poenostavi življenje v igri, saj je nemogoče predvideti situacijo, v kateri je lahko uporabna. Navadite se na to funkcijo tudi ni vredno. Vsi strežniki nimajo možnosti vnosa kod za goljufije. Večina skrbnikov vzdržuje pošteno igro brez hitrih prenosov, teleportov, orožja in še več. V tem primerumorate natančno oceniti vašo lokacijo in čas, potreben za potovanje.

Sorodne publikacije