"Phantom Blade": Vse informacije o orožju

"Phantom Blade" je ena od mnogih vrst orožja, ki obstaja v igri World of Warcraft. Če želite izvedeti razloge za njegovo priljubljenost in druge informacije, preberite ta članek.

Videz in lastnosti

Zdi se, da je "Phantom Blade" že dolgo pozabljen, saj je bilo orožje dodano leta 2004 z izdajo prve različice igre. To je dolg bodal z svetlo zelenim sijajem.
Rezilo ima glavno vejo in dva dodatna dela sta v bližini ročaja na desni in levi. Na eni strani je navojen, vendar je zaradi majhnih rezil možno rezati hrbtno stran. To je eno redkih orodij, ki se držijo hrbta znaka. Predmet v igri ima 49 stopnjo in povzroči 1531 poškodb na sekundo. Ko je sovražnik prizadet, lahko učinek oslabitve oklepov znaša 75 enot. Traja 20 sekund in takrat sovražnik ne more prikriti ali iti nevidnosti. Orožje spada v kategorijo mečev.


Razlogi za priljubljenost in metode ekstrakcije

Mnogi uporabniki ne vedo, kje naj izločijo Phantom Blade v 335 popravkih in drugih aplikacijah. Pravzaprav elementa ni mogoče dobiti v čisti obliki. Uporabniki lahko odidejo na Stratholm Dungeon običajne stopnje težavnosti, in tam, na umoru zloveščih in curling banshees, z nekaj možnosti lahko dobite postavko, imenovano "Risba: Phantom Blade".
To lahko ustvarijo le igralci, ki so preneseni iz poklica "Kovalskaya deka". Za recept, potrebujete različne redke predmete. Na primer 28Mithril ingoti, šest akvamarinov in dva napitka enostavne nevidnosti. Predmet se uporablja za razpoložljive razrede kot transmigracija - preoblikovanje opreme junaka je vrsta razpoložljivega inventarja. Izdelano v posebnem sindikatu za določeno ceno. Blade izgleda res vredno, vendar toliko igralcev raje premakne njegov pogled na njegovo orožje.

Sorodne publikacije