Eleaf Istick 100W: opis in pregled

V tem članku se pogovorimo o novem izdelku iz iSmoka Eleaf - iStick 100W. To je način s toplotno kontrolo in možnostjo zamenjave baterije. V članku bomo obravnavali značilnosti naprave, njene prednosti in slabosti. Najprej se seznanimo z zgodovino podjetja in nekaterimi značilnostmi.

Nekaj ​​besed o proizvajalcu

Podjetje je ustvarilo veliko hrupa, ko je izdalo svojo poceni škatlo z vgrajeno baterijo Eleaf iStick. V tem trenutku je bila ta naprava predstavljena kot zamenjava za že zlorabljajoče praktično vse kupce modulov z baterijami z nizko porabo. Seveda ima nova naprava svoje pomanjkljivosti in težave, vendar je med potencialnimi lastniki hitro postala priljubljena. Po tem, ko se je ta naprava razprodala in začela veljati za uspešen izdelek, je proizvajalec takoj izdal tri različne modifikacije: iStick 30W, iStick Mini in iStick 50W. Zadnja naprava je bila bolj priljubljena od prejšnjih, ker so zelo majhne dimenzije, a dobra zmogljivost baterije. To je moč 4400 mAh. Pomanjkljivost te naprave je bila, da nekateri popravki niso ustrezali, lahko pa vedno kupite posebne modove, ki delujejo od 02 ohmov. Med prednostmi je, da ni treba porabiti za nakup dodatne zunanje baterije. Zato je ta model postal bolj priljubljen, poleg tega pa je poceni.Družinski modeli

Po tem je izšla še ena dobra naprava, imenovana iStick TC40W. Priljubljenost modelada ima možnost termičnega nadzora. Poleg tega je to prvi izdelek iz palete podjetij, ki so prejeli odstranljivo baterijo. Ocenjen je na 100 voltov. Mnogi lastniki te naprave so zadovoljni z nakupom. Razlog za to je neprevidnost in nizka cena. Ta članek bo opisal napravo, ki je v vrstici podjetja že deveti. Imenuje se Eleaf iStick 100W.Pakiranje in embalaža

Novi iStick lahko kupite v majhni kartonski škatli. Na zgornjem pokrovu je enostavno videti modno podobo. Zelena ikona poleg slike. Prejela je programsko opremo podjetja Raid. Mnogi uporabniki bodo lahko cenili vse prednosti programske opreme, saj nove različice proizvajalca dodajajo spremenjene funkcije. Programska oprema je primerna za upravljanje Windows in Mac OS. Nove različice lahko povečajo mod na 120V. Komplet vključuje napravo, mikro USB kabel in priročnik Eleaf iStick 100W za uporabnika. Ko odprete škatlo, lahko vidite garancijsko kartico in polnilni kabel. So pod mod. Navodila za uporabo so podrobno opisana, opisana je vsaka funkcionalna možnost, nianse upravljanja naprave so predstavljene v mnogih jezikih, vključno z angleščino, ruskim. Prevedenih je manj, vendar na splošno ni toliko napak. Zato večina uporabnikov ta priročnik imenuje dostojno in razumljivo. Paket ni zelo velik, vendar je izpolnjen zahtevani minimum.

Videz in ergonomija

Še naprej bomo pregledovali Eleaf iStick 100W. Napravatehta 180 gramov, baterija pa se uporablja za 25 amperov. In lahko kupite baterijo, ki ima veliko moči. Vgrajenih je več načinov delovanja. Razpon moči se giblje od 1 do 100 vatov. Če uporabljate novejšo firmware Eleaf iStick 100W TC, se ta indikator poveča na 120 voltov. Podpora za do 15 ohmov. Če delate v variantni različici, bo ta indikator postal bolj - se bo dvignil na 35 ohmov. Temperatura je nastavljiva. Maksimalno območje je 315 stopinj. Prodano v 3 barvnih različicah. Gre za sivo, črno in belo. Ločeno lahko kupite prevleke različnih barv. Z lahkoto se namestijo na mod. Vendar pa obstajajo samo tisti odtenki, v katerih je predstavljena sama naprava. To pomeni, da lahko kupite samo iste črne, sive in bele različice. Videz naprave je zelo podoben predhodnikom, ki ga mnogi kupci že poznajo. Robovi so zaobljeni, prijetni na otip, zaslon je v središču stavbe. Razlike med njimi so le v izmenljivi bateriji. Okvir izgleda precej lepo zaradi dejstva, da ni kromiranih vložkov sijajnega tipa. Na žalost so bili v prejšnjih modelih te podrobnosti preveč prekrite s praskami, kar je lastnikom prineslo neprijetne vtise. Pokrijte mat način, malo grobo. V rokah naprave ne zdrsne in odtisi so nevidni.

Ergonomija

Montažni elementi so odsotni, obstajajo štirje vijaki, skozi katere je sestavljeno ohišje. Vsi so skriti v prostorih za baterije. Zasnova je monolitna. Tudi priključek na vrhu napravetudi ključ za zaklepanje. Prvi del ne povzroča nobenih težav, karving vrste jekla. Priključek je nekoliko utopil v primeru, sodeč po ocenah o Eleaf iStick 100W, kupci ni všeč. Večina raje podrobnosti rahlo dvignjeno nad modeli. Vendar je to stvar okusa in tega trenutka je nemogoče pripisati kritičnim minusom.
Tip mehanskega ključa za požar. Prvič po nakupu se bo premaknila z naporom, lahko tudi rahlo prekletstvo. Vendar pa bo po nekaj dneh gumb deloval enakomerno in gladko. Treba je zagotoviti, da se ne izgubi in se ne vozi sama. Blokiranje se izvede s tem ključem na račun premikajočih se zmogljivosti. Zaradi njih pokrov ne pritisne na gumb. Vendar pa kupci menijo, da je takšna rešitev nekoliko tvegan. Ampak, če takšna funkcionalnost ne mara, potem lahko onemogočite napravo kot prej. To je pritisk s petimi tipkami. Gumb Fire na Eleaf iStick 100W za paleto tega podjetja je nekoliko nenavaden. Pritisne se zaradi pokrova, ki je na levi strani zaslona. Premik je zanesljiv, vendar je ključ mehak. Ne bo potrebno pritisniti na celotno površino, ker deluje dovolj hitro. Nahaja se v predelu za baterije in ima pokrovni magnet. Zato ni pomembno, kako oseba drži mod v svoji roki. Napravo lahko le rahlo stisnete in potisnite se bo. Tipka za vadbo je vedno zelo jasna. Ta odločitev je po mnenju mnogih kupcev dokaj uspešna.

Funkcionalno

Zaslon na tej napravi je tipičen, standard za proizvajalca. Vendar pazaslon je čim bolj informativen. Vsi načini imajo grafični prikaz napolnjenosti baterije. Za preklop med njimi morate držati tipko menija. Zavrtite vmesnik kroga. Opozoriti je treba na eno značilnost naprave: če upor spirale preseže hitrost 15 ohmov, potem bodo vsi načini, razen več možnosti, postali nedostopni za uporabo.

Načini

Če preklopite na variattat, bo zaslon prikazal moč, upor, napetost in nekatere druge prikazane kazalnike. Če kliknete na Fire, se bo vklopil časovnik, ki ne bo presegel 10 sekund. Ko se čas izteče, se prikaže prikaz trenutnega časa. Proizvajalec celo pravi, da je omejitev 75 vatov, ko je baterija nameščena, lahko to vrednost vedno presežete, če je to potrebno. Veliko kupcev poskuša dati 100 vatov. Vendar bo naprava takoj prikazala sporočilo o napaki. Če nova firmware Eleaf iStick 100W pride ven, veliko upa, da bo to odpravilo to težavo. Če je napetost znotraj 9 voltov, moči ni mogoče dvigniti. Pri preklopu v način FMD se na zaslonu prikaže upor spirale in stanje baterije. To je priročno.

Utrinki

Treba je opozoriti, da je vtis uporabe modula Eleaf iStick 100W dvoumen. Lastniki pogosto opaziti: videz naprave je zelo lepo, nenavadno ključ je priročno. Prevleka je precej vzdržljiva, mod se ne bo hitro praskal, toda na robovih teden dni kasneje lahko vidimo golo kovino. Zato govoriti o dolgi barvi nimora biti. Funkcionalnost te naprave ni slabša od vrhunske rešitve drugih bolj priljubljenih proizvajalcev. Termična kontrola deluje hitro in pravilno. Pristojbina je včasih napačna, vendar je večina podatkov resnična.

Sklepi

Elecom iStick 100W BoxMod nima nobenih resnih pomanjkljivosti, vendar še vedno obstajajo nekateri kritični trenutki. Na primer, gumb pokrova včasih deluje dovolj slabo, poleg tega se lahko naprava segreje, ne da bi bila v načinu delovanja. To je opazil veliko kupcev, vendar strokovnjaki trdijo, da je precej poroka v stranki, vendar ne vzorec za ta izdelek. Kupci obvestilo, da v prisotnosti pomanjkljivosti, mnogi uporabljajo ta način. Je priročen, enostaven za uporabo in ne povzroča težav. Napake pri delu so izjemno redke.

Sorodne publikacije