Najbolj realistična grafika v igri: razvrščanje najboljših projektov

Vsak razvijalec računalniških iger poskuša izboljšati svoj izdelek. Ena od izboljšav je izboljšanje kakovosti grafike. Začetek leta 2014, priložnost za bistveno izboljšanje realizma grafike, in že v letu 2017, lahko naredite seznam takih izdelkov. Zelo težko je eno igro, vendar obstaja več projektov, ki jih zagotovo lahko imenujemo vodilni na lestvici.

Forza Horizon 3

Avtosimulator je bil uveden septembra 2016. Postal je deveti del serije. Številni kritiki so takoj opazili dejstvo, da je imel Forza v času izdaje izdelka najbolj realistično grafiko v igri. To je omogočil motor ForzaTech, s katerim je podjetje-razvijalec uspelo doseči zelo kakovostno sliko.


Značilnost simulatorja je bil navzkrižni svet med platformami. Bistvo je, da je igra na voljo za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows in igralno konzolo Xbox. Strojna oprema omogoča tekmovanje med igralci, ki igrajo na osebnih računalnikih in na konzolah. Svetovne kritike so za obe različici Forze Horizon 3 dale visoke ocene. Večina avtoritativnih izdaj, ki so GameRankings in Metacritic, so izjavile, da je do konca leta 2016 Forza igra z najbolj realistično grafiko. Avto simulator je dobil povprečno oceno 87% in 86 od 100 od GameRankings in Metacritic.

Battlefield 1

Strelec prve osebe je izšel spomladi 2016 in je 6 mesecev zajel prvo mesto v razvrstitvi iger z najbolj realistično grafiko. O Battlefieldu 1Takoj izrazijo znani kritiki in zelo cenjeni strelec.


Tako kot prejšnje različice serije je bil ta del izdelan na podlagi motorja Frostbite, ki ga je razvijalec prvič uporabil pred nekaj leti. Omogoča doseganje visoke stopnje razgradljivosti in visoke kakovosti grafike. Battlefield 1 se je uvrstil na prvo stopnjo v kategoriji "Grafika leta", glede na priljubljeno igro "Igromania" spletni vir. Od sprostitve priklopnika in kritikov, in igralci računalniških iger so eksplodirali do pozitivnih ocen. Prvi video, ki je prikazal igro v igri, je prišel skoraj enkrat z Call of Duty. Vendar pa je proizvod podjetja DICE dosegel petkrat več pozitivnih ocen kot legendarni "Call of Debt". Po tem, mnogi strokovnjaki poimenovali Battlefield "CoD morilec".
Izdelek z najbolj realistično grafiko v igri v Rusiji se je soočal z resnimi kritikami. V strelčevem nastopu je bilo napovedano, da se bodo igre udeležili Velika Britanija, Nemčija, Italija, ZDA, Avstro-Ogrska in Otomansko cesarstvo. Razlog za ogorčenje domačih igralcev in kritikov je bilo pomanjkanje ruskega imperija. V zvezi s tem je ruska skupnost poslala peticijo DICE, s katero je zahtevala vključitev ruskega imperija na seznam narodov, ki jih je mogoče igrati. Odziv razvijalcev ni moral čakati dolgo. Podjetje je dejal, da v prihodnjih dodatkov za igro se bo pojavil in Francija, in ruski imperij.

Ghost Recon Toma Clancyja

Taktični strelec je izšel zgodaj spomladi 2017 in takoj postal igra z najbolj realistično grafiko na računalniku. Objava je potekala zadve leti pred uradno izdajo računalniške igre E3.
Posebnost strelca je postala odprti svet. Pred tem element se ni mogel pohvaliti z nobeno serijo izdelkov. Igralec začne igro kot eden izmed članov izmišljene skupine borcev Združenih držav. Skupina je bila ustanovljena za opravljanje določenih operacij na podlagi ameriške vojske.
Po izidu igre je vlada Bolivije izdala izjavo, v kateri je razvijalce obsodila zaradi dejstva, da je bila njihova država v strelcu zastopana kot država, v kateri cvetita nasilje in promet s prepovedanimi drogami. Kasneje so razvijalci izjavili, da je Bolivija izbrana zaradi njenih čudovitih pokrajin. Tom Clancy's Ghost Recon Shooter je bil nominiran za naslov leta 2015 Better Game. Toda kljub dejstvu, da so grafike Ghost Recon ena najbolj realističnih iger, je Tom Clancy's Ghost Recon dobil samo nominacijo za najboljšega strelca.

GTA 5

Franšiza GTA že dolgo ni zadovoljila svojih zvestih oboževalcev. Peti del serije je bil objavljen leta 2011. Dolgo sem moral trpeti lastnike osebnih računalnikov, ki so imeli priložnost uživati ​​v igri šele aprila 2015. Od leta 2013, ko je GTA 5 izšla na igralni konzoli, je bila poimenovana igra z najbolj realistično grafiko na svetu. Posebnost 3D-strele je bila hkratna prisotnost treh junakov. To ni bilo v nobeni od prejšnjih različic slavne igre. Igralec ima možnost preklapljanja med znaki skoraj vsak čas. Obstajajo tudi misije, v katerih lahko igralec nadzoruje dva igralca hkrati. Igra je sestavljena izGlavnih 62 misij in veliko število vzporednih nalog. Vendar se število glavnih misij poveča za 7, ker so glave, ki jih je mogoče prehoditi na več načinov. Poleg tega ima GTA 5 tri različne okončine.
Igra je dobila najvišje ocene tako v publikacijah v ruskem jeziku kot v tujih publikacijah. Na primer, najbolj priljubljen ruski vir "Igromania", namenjen video igricam, je postavil 3D strelčevo oceno 10 od 10 kot tudi dobro znano tujo izdajo IGN.

"Witcher 3: Wild Hunt"

Toda vodstvo GTA 5 ni trajalo dolgo. Sredi maja 2015 je izšel tretji del znane serije "Witches". Takoj po izdaji je postalo jasno, da v "Divjem lovu" lahko vidite najbolj realistične grafike v igri na računalniku. V začetku jeseni 2016 je bila izdana različica 1.3. Strategija v realnem času je na voljo vsem priljubljenim platformam. Glavni slikar je dejal, da je v času ustvarjanja modelov likov, podjetje CD Projekt RED uporabilo druge metode, ki niso bile uporabljene pri razvoju prve igre slavnih serij. Med delom na "Divjem lovu" so bili najprej izdelani modeli igre, na podlagi katerih so nastali nizkotonci. Uporabljajo se v igri. Za podobo las, tkanine, senc in volnenih orodij, ki jih uporablja Nvidia.

Vojna zvezd: Battlefront

Franšiza "Vojna zvezd" ni zastopana le z velikim številom filmov. Razširi se tudi na video igre. Leta 2015 je bil izdan prvi strelec, imenovan Star Wars: Battlefront. Igra je postala tretja v seriji.Strelec je bil ustvarjen dve leti. Razvoj se je začel leta 2006. Toda v letu 2008 je njeno delo zamrznjeno do leta 2013.
Igra Battlefront je sestavljena iz bitk. Igralec lahko izbere, katero stran bo sprejel. Sposoben se je boriti za upornike, mimo kampanje, ki temelji na izvirni trilogiji, ali igrati vojsko Galaktičnega imperija. Ljubitelji Star Wars imajo veliko priložnost, da sodelujejo v najbolj znanih bitkah v galaksiji. Ena od prednosti igre je dejstvo, da je igralec sposoben nadzorovati vojaško opremo. Kljub priljubljenosti franšize in odlični grafiki, igra ni prejela visokih ocen iz tujih izdaj. V Rusiji so priljubljeni igralni viri dali strelcu 8 od 10. Samo igrišče je postavilo "Star Wars" 5 od 10.

Fra Cry 5

Še ena igra z odlično grafiko. Njena napoved je bila sredi maja 2017. Pričakovani datum izdaje strelca prve osebe - konec zime 2018. Razvoj Ubisofta bo prinesel grafiko v računalniške igre na novo raven. Igralec bo vodil pomočnika šerifa. Oditi mora v izmišljeno okrožje Hope, da aretira Sido, ki se je odločila vzpostaviti nadzor nad celotnim okrožjem. Posebnost petega dela igre je prisotnost urednika, v katerem lahko spremenite videz protagonista. Lahko spremenite ne samo stvari, ampak tudi barvo kože, pa tudi postanete lik.
V igri bo veliko število pripomočkov in širok nabor orožja. Vključuje puške, pištole, loke, eksplozive in celo palice za baseball. Tudi v bitki je glavni liklahko pomagajo ukrotiti divje živali. Akcijo lahko igrate tako v načinu enega igralca kot v multiplayer.

Potreba po hitrosti: maščevanje

V začetku junija je bil uveden nov NFS. Uradna objava je predvidena za konec jeseni. Kritiki so že povedali, da bo najbolj realistična grafika v igri v novi "Need for Speed". Simulator avtomobila bo na voljo na vseh platformah. Game engine - Frostbite 3. Payback je na voljo za multiplayer in single player. Vozila bodo razdeljena v pet kategorij: drift, dirkalni avtomobili, SUV, tekači in vleki. Za dirke potrebujete enega ali drugega razreda avtomobila. V mestu Fortuna Valley se policijski avtomobili lahko vozijo v iskanju tekmovalcev in se ne obotavljajo, če kršijo prometne predpise, da bi preprečili kršitelje.
Glavni akterji igre so Tyler Mac in Jessie - trije dirkači, ki se združujejo, da bi izpodbijali hišo kartela. Kartel je prevzel nadzor nad storilci kaznivih dejanj, pokvarjenimi policisti in mestnimi igralnicami. Trije tekmovalci bodo poskušali spremeniti razmere v dolini Fortuna.

Povzetek

Težko je odgovoriti na to, katera igra z najbolj realistično grafiko je trenutno sposobna voditi razvrstitev najboljših projektov. V zadnjih letih ima vsak izdelek visoko kakovost slike. V nekaterih primerih je težko ločiti sliko v igri od filma. Trenutno je igra z najbolj realistično grafiko Ghost Recon Toma Clancyja, ki je izšla leta 2017. Vendar pa bo z veliko verjetnostjo, avto simulator bose bo premaknil iz prve vrstice pogojnega podnožja v istem letu, ko se bo sprostila igra NFS: Payback. Toda legendarni avtomobilski simulator bo trajal dolgo časa na vrhu. Pričakuje se, da bo leta 2017 izšel "Credo killer: Empire" in bo postal najboljša igra na svetu pod parametrom "Graphics".

Sorodne publikacije