Kako odstraniti ReShade iz PUBG

Ena izmed najbolj priljubljenih spletnih iger zadnjih let je PUBG. Zaradi neverjetnega uspeha in ogromne igralne skupnosti okoli projekta so amaterske modifikacije in goljufije, za katere lahko dobite prepoved življenja. Ena od takih sprememb je ReShade, ki bistveno spremeni vizualno zasnovo strelec. Poglejmo, zakaj morate in kako odstraniti ReShade iz igre.

Zakaj je potrebna?

Tudi po dolgem času po izdaji se igralci pritožujejo zaradi slabe optimizacije in slabe grafične vsebine. Slika v igri je videti dim in zmedena v primerjavi z istimi velikimi projekti 2017-2018. Nezadovoljna s samoupravljanjem grafike v skupnosti in izdala polnopravno ReShade za PUBG. Rezultate dela z originalom lahko primerjate in presenetite, saj je igra za oči postala svetlejša in prijetnejša.


Nekateri igralci po tem, ko so spremenili graf, poskusijo odstraniti ReShade iz PUBG-a, ker njihovi računalniki ne morejo "potegniti" igre na sprejemljivo število slik na sekundo. Strelec je zelo priljubljen med kibernetičarji, zato zadostna raven FPS velja za 60. Da bi dosegli takšno zmogljivost, mnogi zmanjšajo kakovost grafike na minimum. V takih pogojih je igralcem lažje krmariti po terenu. Če imate čudovit pogled na čudovito sliko in želite odstraniti ReShade, uporabite ta priročnik.

Priročnik za odstranitev

Treba je opozoriti, da ReShade za to računalniško igro ne spreminja glavnih datotek inmape Sprememba je knjižnica Dll in konfiguracijske datoteke, ki se preprosto kopirajo v korenski imenik igre. Če želite odstraniti ReShade iz PUBG, je dovolj, da izbrišete datoteke tretjih oseb. Ugotovimo, kako to narediti.


Za začetek, zaprite Steam, da se igra ne zažene s prenosom posodobitve. Nato morate odpreti korenski imenik. Privzeto je igra nastavljena na mapo Steam /steamapps. Najti mora imenik Win64, ki se nahaja v skupnih /PUBG /binarnih. V končnem imeniku morate izbrisati vse datoteke, vendar samo nekatere. Nadgradnje vključujejo mapo z ReShade-Shaderji, dxgi.dll, dxgi.ini, dxgi.log. Navedene datoteke se lahko prosto sperejo brez možnosti izterjave. Po tem morate znova zagnati Steam. Zdaj veste, kako odstraniti ReShade v PUBG.

Kje je nameščena igra?

Če mape z nameščeno igro ne najdete, uporabite Steam. Če želite to narediti, odprite knjižnico, kliknite na PCM na liniji s igralnega polja Playerunknown in pojdite na nepremičnino. Odprite zavihek Lokalne datoteke in kliknite gumb "Ogled lokalnih datotek". Korenska mapa PUBG se odpre v Raziskovalcu.

Sorodne publikacije