Kot v "DTA-5" dodajte svojo glasbo: navodila

Od uvedbe popolnoma 3D iger iz serije GTA so razvijalci dodali možnost, da uporabniku dodajo svoje najljubše skladbe namesto prazne radijske postaje. Ta funkcija obstaja danes, zato lahko glasbo dodate v »DTA-5« tako, da sledite spodnjim navodilom.

Zahteve za pesmi

Ni omejitev in zahtev za pesmi v smislu trajanja, kakovosti ali naslova. Edini pogoj, ki ga mora igralec izvesti, da prepozna zvok v meniju "DTA-5", je le mp3 format.

Kako kopirati posnetke v igro?

Najprej morate zapreti akcijo in prevzeti mape. Poiščite imenik Uporabniška glasba, ki se nahaja v korenskem imeniku nameščene igre. Morate odpreti mapo Rockstar Games in pojdite v imenik igre, nato pa po privzetku pojdite v privzeti imenik, ne bo nobenih datotek.


Zdaj odprite mapo s pripravljenim seznamom predvajanja v mp3 formatu in jo kopirajte v User Music. Treba je omeniti, da ni nujno, da dodate vse skladbe naenkrat. Če želite na radio, ki ste ga prej pozabili, nenadoma vključiti novo skladbo ali najljubšo skladbo, jo preprosto kopirajte na splošni seznam predvajanja. Da bi igra našla svoj seznam, mora biti v mapi vsaj dve skladbi, radijska postaja iz iste skladbe ne bo delovala. Zdaj začnemo s samim "DTA-5". Glasbo lahko dodate v igro prek menija z nastavitvami. Odprite ta razdelek in izberite kartico »Zvok«. Tukaj najdemo funkcijo "Hitro iskanje"glasba "in počakajte, da se igra skenira vsebino mape Uporabniška glasba, nato pa sedite v avto in zavrtite radijske postaje na položaj Self Music. Samo skladbe z redkimi vstavki igre DJ bodo igrali, da bi ustvarili občutek polnega mestnega radia. Računalniki lahko dodajo glasbo v "DTA-5" na opisani način, vendar v primeru konzol za to, žal, ne bo delovalo.

Sorodne publikacije