Hyde pri ameriškem srednjem tanku M26 Pershing

Igra World of Tanks ni za vsakogar preprosta in razumljiva. Nekateri igralci, ki imajo izkušnje z drugimi projekti, imajo težave. Za to obstaja veliko razlogov, zato ga je težko izolirati. Tako ali drugače, vendar so najpogostejše napake razumevanje mehanike rezervoarjev. Vsak avto ima svoj namen v igri, odvisno od situacije, je treba uporabiti oboje, in ne drugače. Zato tankerji pogosto iščejo različne vodnike, da bi razumeli načelo igre na enem ali drugem "transportu". Da, zanimiva igra je model M26 Pershing. Ampak najprej morate vedeti o zgodovinskih dejstvih, povezanih s tem tankom.


V zgodovini

Ni težko uganiti, da je avto dobil to ime v čast enemu od generalov ameriške vojske Johnu Pershingu. Prvi svet je bil znan leta 1944. Naslednje leto je vstopil v drugo svetovno vojno. Od leta 1950 je sodelovala v korejski vojni.
Med bojem se je tehnika dobro pokazala, vendar ni mogoče reči, da je postala legendarna. Rezervoar Pershing M26 iz leta 1951 je bil namenjen zamenjavi z bolj vsestranskimi stroji, ki jih je mogoče zlahka obdelati v gorskem terenu. Tako je svet postal danes znan iz igre World of Tanks «Patton» in «Sherman».

V igri

Če se odločite za črpanje ameriških rezervoarjev, boste prej ali slej dosegli osmo stopnjo. Nekaj ​​najdemo na M26 Pershingu. Hyde se mora začeti z glavnim opisom TTX. To je povprečen rezervoar, ki ima dobro orožje, dobro dinamiko in načeloma vredennasprotnik na bojišču. Od pravega prototipa je prevzel nekatere parametre rezervacije in celoten videz.


Strošek rezervoarja v igri je več kot 2 milijona srebra. Zdravje avtomobila je na zalogi 1350, po črpanju - 2430 KM, kar je za ST - odličen kazalnik. Pregled in obseg komunikacije po izboljšanju sta postala tudi večja: pregled 390 metrov - do 400 metrov in povezava od 396 metrov do 745 metrov.

V boju

morate dobro preučiti vse prednosti. in slabosti rezervoarja. Da bi razumeli, ali je možno iti naprej in se boriti s čelo s čelo s trakovi. Če želite vedeti o tem, vam bomo pomagali pri vrednosti rezervacije. M26 Pershing, katerega fotografija je podobna resničnemu prototipu CT, ima šibko oklep: na čelu telesa - 101 mm, na krovu - 76 mm, v krmi - 50 mm.
Stolp v rezervoarju tudi ni zelo močan: na čelu - 101 mm, na krovu in krmi - 76 mm. Ker je rezervoar visok, je enostavno ustreliti in načeloma priti noter. Zato nadaljujte - možnost ni najboljša. Priporočljivo je, da greste pred oklepnimi avtomobili in se borite za njihove stavbe.

Manevrske sposobnosti

Naslednja pomembna značilnost je mobilnost rezervoarja. Odvisno je tudi od izbire taktike. Glede na to, da je to ST, so sprejemljivi kazalniki manevrske sposobnosti. Motor na zalogi ima zmogljivost 560 konjskih moči, na najvišji ravni črpanja lahko nastavite motor na 704 litrov. z Tudi kazalniki spreminjajo rotacijo s 36 stopinj na 38 stopinj na sekundo. Največja hitrost ostane nespremenjena pri 48/20 kilometrih na uro.

Orodja

Glavna razlika med igralnim avtomatom in resničnim prototipomje njegova bojna sposobnost, zlasti pištola. Razvijalci WOT M26 Pershing so naredili "mitsko" pištolo, ki v zgodovini ni obstajala na nobenem tankerju. To ni presenetljivo glede na dejstvo, da je nekoč ameriški ST slabo spopadel z nemškimi tanki, zato je zadel resnične značilnosti igre, na splošno se ni mogel upreti nikomur. Odvisno od stolpa je izbira pištol v tem modelu široka. V teku je igralec predstavil pištolo, ki ima zelo šibko ločilo na ravni 8 - 128/177/38 mm. Škoda je enaka 115/115/185. Hitrost takega instrumenta je enaka 14 krogov na minuto. Razpon je 043 metrov na 100 metrov, gradnja pa je 23 sekund. V bojnem kompletu, 92 lupin.
Po maksimalnem črpanju rezervoarja se situacija spremeni in zato se igra M26 Pershing lahko spremeni. Značilnosti top topov omogočajo bolj agresivno bitko in načeloma dosežejo dobro izgubo do konca bitke. Tako se perforacija poveča na 190/268/45 mm, poškodba je 240/240/320. Hitrost posnetka postane manj kot polovica - 7 posnetkov na minuto. Tudi širjenje je zmanjšano na 037 m /100 m. Strelivo je sestavljeno iz 70 školjk. Povzetek je nespremenjen. Posledično se potencialna škoda na minuto poveča na 1757 KM. Mimogrede, koti navpičnega vodenja so na tej točki precej dobri -10 + 20 stopinj. Zahvaljujoč njim se lahko poskusite boriti s hribov, čeprav je spet vredno razmisliti o višini primera.

Zaporedje črpanja

Da bi dobili M26 Pershing, morate prenesti sedmi srednji rezervoar T20 in zbrati 98.000 izkušenj. Po nakupu PershingaNaknadni nakup je individualen, vendar še vedno obstajajo nekatera priporočila. Za začetek je najbolje, da odprete motor. Če so okvare in izgube bolj ali manj sprejemljive, je dinamika staleža grozna. Zato bo vsak izkušen tanker prvi svetoval, naj se vključi v motor. Nato se morate odločiti med topom in stolpom. To je že za vse, da je dobro, da vam odpadne gosenice omogočajo, da nastavite oboje. Najbolje je, seveda, najprej dati prednost stolpom, da bi mu dali moč in pregled.

Nato lahko razmislite o izboljšanju tekalnega mehanizma. Zahvaljujoč temu bo mogoče maksimirati avto. Po izbiri para orodij in stolpa lahko prenesete tisto, kar je ostalo. In na koncu že odpiramo desno, ki bi jo morda že kupili, če bi M7 v celoti črpali.

Za in proti

Pred začetkom boja se morate zavedati slabosti in prednosti M26 Pershinga. Rezervacijski tank ima povprečje. Na račun oblike primera, čeprav lahko ujame skoke, je to še bolj pogosto. Skupna škoda na minuto je odlična, zato jo morate uporabiti. V teku je tank natančno. To je posledica dobrega preboja in natančnega orodja ter majhnega širjenja. Ni slabo pri pregledu M26 Pershing. Če je izboljšana z optiko, potem je lahko najboljša v igri. Glavna pomanjkljivost tega avtomobila je precej velika dimenzija tako za CT kot za ranljive notranje module.

Vedenje v bitki

Tako smo končno prišli do same bitke. Ne moremo reči, da ta tank zbuja presenečenja pri izbiri taktike. Vse bo spet odvisno od sloga igreTanker, od njegovih navad. Vendar je CT precej vsestranski stroj, zato pogosto služi kot podpora. Kot smo že omenili, naj bi s pokrivanjem težkih tankov ta model ogenj in škodo. Mimogrede, če za "Pershing" za polnjenje "zlato", potem lahko prekinete TT desete ravni.
Seveda ta različica igre ni edinstvena. Možno je in ne biti vezano na "starejše" zaveznike. Seveda je rand nepredvidljiva stvar, tako da ne morete čakati, da se ta model ujema z vašimi dvojčki. Poleg tega, včasih v bitki, ta rezervoar vodi ST, in za njih so "sošolci", vendar na raven mlajši. Tako ali drugače lahko celo takšna množica vzame enega od bokov, ga proda in poskuša boriti z enostopenjskimi stroji. Ta situacija je precej raznolika. Na primer, če bi bil med sovražniki vržen visoki rezervoar, bi morali ponovno napolniti pištolo in jo poskušati razstaviti iz zavetišča. Če bi »mlajši« CT prišli na bok, bi jih lahko zlahka razumeli in odbili njihovo čelo na čelu. Kot smo že omenili, je glavna prednost rezervoarja njegova bojna sposobnost, ki vam skupaj z močno masko pištole omogoča nenehno napadanje sovražnikov, skrivanje za hribi in vetankovyvayu vseh školjk.

Ovire

Seveda, tako kot pri kateri koli drugi tehniki, M26 Pershing ne gre vedno gladko. Da, lahko najdete pomanjkljivosti in z odličnimi orodji. To je precej dobro, toda v drugih državah obstajajo CT, ki presegajo ta kazalnik. Dinamika tudi ne kaže vedno dobrega rezultata. Tudi med ameriškimiCT je stroj, ki je bolj upravljiv.
Kot smo že omenili, lahko velike dimenzije vplivajo na učinkovito igro. Na prostem se poveča verjetnost zaznavanja rezervoarja. In glede na šibko oklep, lahko dobiš sovražnike z vseh strani. Vsestranskost Pershinga je njena prednost in pomanjkljivost. Glede na to, da ima na vseh položajih TTH povprečje, mu je težko prevzeti položaj, zato se mora vedno prilagajati situaciji. To pomeni, da za ta avto ni dokončne taktike, zato izgubi veliko "sošolcev".

Posadka

Da bi bil rezervoar najbolj uporaben, je treba določiti taktiko in po namestitvi modulov ter valjanje posadke. Seveda ni splošne izbire za vse te procese, vendar je treba upoštevati nekaj nasvetov. Glede na taktiko, ki vam je bolj všeč, morate posadko črpati. Če se odločite za nevihto, najprej preučimo "Lamp" in "Repair". Drugi mrav za poveljnika je, da izbere "Popravilo", za druge člane posadke pa možnost, ki vam je bolj všeč. Tukaj lahko daš prednost "Skrivnosti vsem rokam", "Čistosti in redu" itd. Tretja oseba izbere "Boj proti Bratstvu". Če se odločite za univerzalni rezervoar, morate čim bolj izkoristiti prednosti tega stroja. Prvi poper še vedno izbere "Lamp" in "Repair". Drugič, črpamo "Eagle Eye" in "Radio Interception", za snemanje pa izberemo "Smooth course" in "Smooth turn of the tower".
Lahko daš prednosttaktika ostrostrelcev, v kateri "popravilo" in "boj proti bratstvu" ne bosta več prednostna naloga. V tem primeru bo treba izboljšati pregled, širjenje in hitrost ter tudi ne pozabiti na maskiranje.

Oprema

M26 Pershing je prejela mešane ocene. Vse ponovno odloča o slogu in navadi tankerjev. Nekdo je navajen na bolj dinamične stroje, nekdo, nasprotno, - na tehnologijo z odlično ognjeno močjo. Ta možnost je srednje velika in precej zapletena. Kot pri posadki je izbira opreme odvisna od taktike. Če vam je všeč napad, morate postaviti razsvetljeno optiko, navpično visokotonsko enoto in pošiljatelja. Zadnja dva modula sta odlična za vsako taktiko. Toda namesto pojasnjene optike vsestranske osebe lahko izberete izboljšano prezračevanje, ostrostrelci pa postavijo maskirno mrežo. Na ta način boste okrepili pozitivne značilnosti ST. Pošiljatelj in stabilizator VN bosta pomagala pri DPM. Pojasnjena optika - za povečanje že brez dobrega pregleda bo izboljšano prezračevanje povečalo trenutne karakteristike za + 5%. Z maskirno mrežo ali stereotubo se zlahka borite iz zasede.
Porazdelitev streliva - postopek je individualen. Vse bo odvisno od tega, koliko imate posojila in "zlata". Nekateri raje v celoti napolnijo potopno plovilo, tako da sploh ni težav s prebojom, še posebej pri višjih nivojih posode 1-2. Bolj ekonomični tankerji seveda raje imajo oklepne lupine. Najmanjši del je določen za "zlato", nekaj pa je prepuščeno fragmentaciji. Od M26 Pershingapoškoduje notranjo opremo, je boljša oprema za dodajanje standardnega kompleta za popravilo, kompleta prve pomoči in gasilnega aparata. Večinoma se priporoča ta različica, saj bo razbremenila rezervoar pred zgorevanjem na začetku bitke ali zaradi zdravstvenih težav posadke.

Sorodne publikacije