Na kratko o tem, kako vnesti koordinate v »Yandex.Maps«.

Nikomur ne bo skrivnost, da so sateliti, ki krožijo po orbiti, raziskali vsak kotiček našega planeta, ki je gledal na njihove objekte na tako poglobljen način, da niti ne verjamejo, da je to nekakšna čarovnija. Vendar pa čarobnost tukaj niti ne vonja, ampak samo tehnološki napredek človeštva. V tem članku bomo opisali, kako v "Yandex.Maps" vpišemo koordinate določene točke, potem pa varno dobimo rezultate iskanja. Članek je priporočljiv za tiste, ki želijo obiskati najbolj oddaljene kotičke planeta in se ne dvignejo s stola.


Kako delujejo kartice Yandex in Google?

V 20. stoletju je človeštvo zavzelo vesolje, čeprav z zelo malo prostora, vendar so tudi takrat vsi razumeli, da prostor nosi veliko neverjetnih odkritij, od katerih je eden orbitalni umetni sateliti Zemlje. Na njihovem krovu so neverjetno močne in produktivne kamere, ki so sposobne gledati prostor od človeka, da ne omenjamo ustvarjanja dinamičnih zemljevidov sveta, o katerih Kolumb ni niti sanjal.
Sodobne storitve iskanja uporabljajo satelitske podatke, tako da lahko vsak uporabnik vidi vsak kotiček našega velikega sveta. Primer takšnih storitev so lahko Google Maps, Yandex.Cards in drugi, ki lahko bistveno ublažijo življenje popotnika. Toda kaj naj naredim, če želim prikazati zemljevid po določenih koordinatah? Kako vnesti koordinate v »Yandex.Maps«? Priporočamo informacije za ljudi, ki so aktivno vključeni v turizem.


Iskanjekoordinate v "Yandex.Cards"

Preden povem, kako vnesti koordinate, je treba opozoriti, da na internetu obstajajo posebne strani, ki orisujejo koordinate nenavadnih mest. Pod besedo "nenavadno" je mišljeno popolnoma neverjetno, kot so risbe na poljih, znane stavbe in še veliko več. Če poznate koordinate in imate dostop do interneta, si lahko vse to ogledate.
Navodila za vnos koordinat v »Yandex.Maps«:
  • Odprite brskalnik in vnesite »Yandex.Maps«.
  • Prva stran, ki jo boste potrebovali, bo prikazala zemljevid vaše regije.
  • V iskalnem nizu vnesite decimalno število s piko in ne več kot sedem mest. Vnesti morate zemljepisno širino in dolžino, na primer 121234567 in 121234567. Zemljepisna širina in dolžina sta ločeni z vejico.
  • Vnesene vrednosti vas bodo usmerile na želeni predmet na zemljevidu.
  • V zaključku

    Upamo, da razumete, kako v YandexMaps vnašate koordinate, ker je neverjetno uporabno znanje, če potujete po svetu. Mimogrede, podobna iskanja lahko opravijo tudi drugi iskalniki. V Google Zemljevidih ​​lahko najdete tudi element z zgornjimi navodili.

    Sorodne publikacije