Vtičnik za Android: pregled zanimivih aplikacij

Vsak dan se vir Google Play dopolni s stotinami novih aplikacij: iger, pripomočkov, visoko specializirane programske opreme in druge programske opreme. Večina uporabnikov namesti ene ali druge dodatke radovednosti, vendar v svoji napravi pusti le najbolj potrebno in dokazano.

Vsak lastnik tablice ima verjetno seznam programske opreme, ki bo najprej nameščena na novi napravi ali po tem, ko je že na voljo. Tukaj praviloma govorimo o programih, ki jih uporabljate vsak dan in brez katerih je težko.


Poskusili bomo označiti seznam, ki je vključeval najbolj uporabne, zanimive in najbolj iskane aplikacije za napravo Android. Seznam je sestavljen ob upoštevanju pregledov in nasvetov strokovnjakov s tega področja.

ES Explorer

Upravitelj datotek in upravljalnik podatkov sta bistvena za vsakega uporabnika. Kljub velikemu številu takšnih pripomočkov v Googlu Play (in ni slabo), program na tabličnem računalniku ES Explorer velja za enega najboljših.
Poleg običajne funkcionalnosti za upravljanje obstoječih datotek in map se lahko pripomoček brez težav poveže s priljubljeno shrambo v oblaku, kar odpravlja potrebo po obravnavi poslovnih odjemalcev Google Gateway, Dropbox ali One Drive. Poleg tega vam bo program na tablici ES Explorer omogočil dostop do sistemskih particij platforme, če imate nameščene korenske pravice. Pripomoček vam omogoča tudi predvajanje glasbe, videoposnetkov in ogledovanje fotografskih materialovkodek tretjih oseb.


Google Zemljevidi

Kljub številnim izjavam, da Google povsod spremljajo uporabniki, je izjemno težko opustiti odličen pripomoček za kartiranje. Program na tabli Google Magpies vam bo povedal, kje zdaj potrebujete avtobus, postavite najkrajšo pot od ene točke do druge, našli skoraj vsak objekt in še veliko več. Z eno besedo - nepogrešljivo orodje za aktivnega uporabnika.

Duolingo

Program na tableti Duolingo vam bo omogočil hitro obvladovanje osnovnega znanja tujih jezikov. Aplikacija ima dobro strukturiran učni proces, res zanimive materiale in krmo, prav tako pa vam omogoča, da preživite čas na koristnem poslu, ki bo hitro postal vaša dnevna navada.

Clip Paint Studio

Serija aplikacij Clip Paint Studio je aplikacija za grafične tablice, vendar pa deluje odlično tudi pri običajni uri (s pisalom). Utility je bil sprva zamišljen kot orodje za risanje mange, toda programska oprema se lahko uporablja za druga področja digitalnega slikanja, tako profesionalno kot amatersko.
Aplikacija je presenetljivo intuitivna in priročna. Obstaja veliko zanimivih čipov in priložnosti. Obstajajo predloge za skoraj vse priložnosti, tako da vam ni treba začeti iz nič. Program osvetli vaš prosti čas, tako da ne boste niti opazili, kako hitro je letel čas.

Pocket

Storitev "Poket" vam omogoča, da preložite vse zanimive članke in dokumente, ki jih boste želeli pregledati pozneje v žepu. Zaznamek naTe ali tiste informacije bodo na voljo na vseh vaših napravah, ne samo na tabličnem računalniku. Aplikacija bo koristna in uporabna, če ne boste mogli pobegniti od dela, ampak hkrati, in ne želite zamuditi nekaj zanimivega v vzroku interneta. Z "Poketom" ni strašno, da se zataknemo v zastoju ali v vrsti - preloženi bralci bodo vedno pri roki.

Sorodne publikacije