Televizorji Xiaomi: pregledi, recenzije, opis

Televizorji kitajskega podjetja Xiaomi, za razliko od mobilnih telefonov, so se nedavno pojavili na domačem trgu in so predstavljeni le v nekaj serijah. Kljub skromnemu številu predstavljenih naprav, modeli hitro pridobivajo na popularnosti. Sodeč po televizorjih Xiaomi, uporabniki izbirajo tehnologijo blagovne znamke v mnogih pogledih zaradi odličnega razmerja med ceno in kakovostjo. Ena od najbolj opaznih lastnosti modelov Xiaomi je naravna podoba, jasna in bogata ponudba. Poleg tega se to pravilo uporablja za proračunski sektor, da ne omenjam bonusa. Oglejmo si torej televizorje Xiaomi, ki vključujejo najbolj inteligentne modele z visoko kakovostnimi komponentami in veliko število pregledov za gozdove s strani potrošnikov. Vse spodaj opisane modele lahko najdete tako v realnem času brez povezave kot v spletu, zato problemi s skrbnim pregledom ne bi smeli biti.


Mi TV 4A 32

Xiaomi Mi TV 4A je relativno poceni naprava iz proračunskega sektorja. Model se je odlikoval z dobrim prenosom barv, dostojnim stanjem svetlosti in privlačnim videzom, kjer je zunanjost lepo poudarjena s tankimi okvirji.
Sodeč po ocenah televizorjev Xiaomi v tej seriji, 32-palčna naprava izgleda odlično tako v kuhinji kot v majhni dnevni sobi. Prav tako je treba opozoriti, da je naprava precej skromna v teži 4 kg, tako da nobenih težav z vgradnjo na steno ali strop uporabnike ne \ tobčutek Poleg tega, da plenijo dragih oklepajih s tako maso, ni potrebe. Upravljanje Xiaomi TV, kot tudi vmesnik, lahko imenujemo intuitivno in ga bo razumel uporabnik katere koli ravni. Funkcionalna naprava omogoča predvajanje zvočnih in video vsebin praktično vseh oblik. Plus, pametni Xiaomi TV, v celoti podpira Smart TV na platformi Android, z zaščito pred otroki, kot tudi časovnik za spanje.


Ocenjeni stroški modela - približno 15000 rubljev.

Mi TV 4A 43

Xiaomi Mi TV, za razliko od prejšnjega modela, ima 43-palčno diagonalo in polno-matrično matriko Full-Matrix. Sodeč po neodvisni statistiki prodaje, naprava uživa ogromno popularnost pri ruskem potrošniku. Poleg tega so pričevanja o televizorjih Xiaomi v tej seriji večinoma pozitivna, ocene pa so shranjene v 45 točkah od petih.
Ta model je resno poškodoval prodajo tako uglednim blagovnim znamkam, kot sta Sony in Samsung. Za denar, ki ga Xiaomi prosi za vaš TV, lahko omenjena podjetja kupijo najpreprostejšo različico 32 palcev. V skladu z opisom, Xiaomi televizorji v celoti podpirajo Wi-Fi in Bluetooth brezžičnih protokolov, kot tudi Android Smart TV funkcionalnost pametnega telefona. Plus, lahko dodate odličen zvočni model, veliko število vmesnikov za povezovanje obrobja in priročno, in kar je najpomembnejše - občutljivo nadzorno ploščo, ki deluje tudi iz naslednje sobe.
Približna cena televizije - približno 27000 rubljev.
Mi TV 4A 50
Eden najboljPomembna nova leta v tem letu. Model se je odlikoval ne le z izjemno kakovostjo slike s podporo 4K ločljivosti, temveč tudi z odlično podporo za zvok s prostorskim zvokom z močjo 16 vatov.
Naprava ima tudi pametno osvetlitev, ki jo organizira tehnologija Direct LED. Uporabniki v svojih ocenah o televizorjih Xiaomi v tej seriji pozitivno ocenjujejo kakovost slike. Poleg tega gledanje vaših najljubših oddaj in filmov ne spreminja niti oči niti pri povprečni svetlosti. Pluse lahko snemajo veliko število brezžičnih protokolov. Obstaja Wi-Fi, in Bluetooth, DLNA, in celo Miracast, ki vam omogoča, da prikažete sliko na velikem zaslonu iz katerega koli mobilnega pripomočka, je pametni telefon ali tablični računalnik. Približni stroški modela - približno 36000 rubljev.

Mi TV 4C 55

Tukaj je kakovosten zaslon z matriko, ki popolnoma podpira 4K ločljivost. Prisotnost tehnologij za delo s HDR in napredno HDR10 bo navdušila ljubitelje dinamičnih filmov in tiste, ki si ne upajo uporabiti televizorja kot osebni računalniški monitor.
Prav tako je treba omeniti prisotnost elegantnega prostorskega zvoka z močjo 16 W, ki sliki dodaja realizem in prispeva k popolnemu potopu v ozračje, ki se pojavi na zaslonu. Med ostalimi očitnimi prednostmi uporabniki v svojih pregledih opažajo privlačen videz modela, kjer sodobne stilistike dodajajo najboljši okvir po obodu zaslona.
Kot dober bonus lahko na platformi Android označite prisotnost popolnega pametnega TV-ja, ki omogoča praktičnoneomejene možnosti v zvezi z igrami in aplikacijami, pa tudi precej primerne za značilnosti stroškov. Uporabniki so označeni le s konzolo. Ne odziva se tako dobro, kot bi rad, in orodje na njem je nekako kaotično. Približna cena TV - približno 40.000 rubljev.

Mi TV 455

V svojem videzu modela ni mogoče razlikovati od prejšnjega anketiranca, ampak ga "zapolniti" bolj napredno. Naprava ima zavidljivo funkcionalnost in veliko število vsestranskih orodij, ki popolnoma razkrijejo skoraj vse prednosti digitalne tehnologije. Morda je to najboljše, kar lahko blagovna znamka ponudi danes.
Xiaomi je v model vložila vsa svoja gibanja in jih v celoti izvedla, ne pa za kljukico. Seveda, nekateri "čipi" so drzno vezani na briljantne blagovne znamke in nežno maskirani, vendar dobra polovica kupcev ne zanima, tako da je vse delovalo tako, kot bi moralo in zadovoljilo oči.

Značilnosti modela

Model ni prejel samo pametne matrice, temveč v celoti podpira 4K overclocking, ampak tudi zelo dobro oskrbo s svetlostjo in kontrastom za 6000 enot. Kar se tiče funkcionalnosti, imamo običajen klasični set in nekaj uporabnih dodatkov.

Podpora za DivX vam omogoča predvajanje vsebin v ultra-ekonomičnem formatu, ki ga morate imeti, če shranjujete filme v ločljivosti 4K na bliskovnem pogonu. Poleg tega je TV ima svoj vgrajen pomnilnik 8 GB, ki v nekaterih primerih popolnoma omogoča, da opustizunanjih medijev.
To vključuje razpoložljivost tehnologije 24p True Cinema za filmsko produkcijo, glasovni nadzor in veliko število vseh vrst vmesnikov za povezovanje praktično vseh periferij. Tudi zastareli VGA izhod se izvaja tako, kot bi moral, in ne razpršuje snega, kot se dogaja v drugih modelih.

Mnenje potrošnikov

Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, bo ta model postal odlična pridobitev za najbolj diskriminatorne uporabnike, ki ne ogrožajo. Obstajajo analogi v napravi iz "Xiaomi". Ista podjetja Sony in Samsung se lahko pohvalijo z enakim razvojem. Samo stroški modelov teh blagovnih znamk so skoraj dvakrat višji. Medtem ko je Xiaomi zadovoljen z več kot le demokratično cenovno politiko, je domači potrošnik daleč od zadnjega argumenta pri nakupu.

Sorodne publikacije