Mladički v Falloutu 3: Kje iskati? Vodnik za igro Fallout 3

Vsaka igra obdrži veliko skrivnosti. Ni enostavno ugotoviti. Poleg tega ni vsak igralec zainteresiran za prehod 100%. Nekdo ne želi iskati dodatnih artefaktov, zbirati izgubljene predmete in loviti po nepotrebnih misijah. Ampak, če vas zanima Peppers v Fallout 3, potem je ta članek za vas.

Igra

Fallout 3 je igra, ki je za mnoge postala najbolj priljubljena. Pojavil se je pred skoraj desetimi leti in od tistega trenutka je lahko zbral bazo navijačev za naslednji del, ki je mimogrede postal tudi kultni. Projekt je neke vrste pod-žanrska igranja vlog, ki se včasih imenuje igranje vlog ali Akcija /RPG. Kot je razvidno iz naslova, je to tretji del serije. Bethesda Game Studios, ki je delal z njo in jo objavljal, je delal na enak način. Poleg osebnega računalnika se igra lahko igra na igralnih konzolah: Xbox 360 in PlayStation 3.

Artifakti

Mladički v Falloutu 3 so figurice, ki so potrebne za izboljšanje protagonista. Odvisno od tega, kakšne pipe najdemo, junak dobi bonus do enega od parametrov. Število teh elementov je enako številu sposobnosti, kot tudi parametrom glavnega sistema, ki se imenuje S. P. E. C. I. A. L. (7 parametrov).
Zato bo prehod pomagal zbrati vseh 20 mladičev, ki se lahko nahajajo na različnih lokacijah virtualnega mesta. Ko igralec najde popek, se zmanjša na karmo in čuti agresijo domačinov.

To je posledica dejstva, da ni vsak predmet preprosto dobiti. Nekateri so skriti v skladišču ali v tuji hiši. Če je vse to zlomljeno, karma"Minus". Tiste pips v Fallout 3, ki so bile odkrite, je enostavno poslati v inventar. Za zbirko lahko postavite na polico. V vašem domu lahko najdete stojalo za figurice. V originalu se mladiči imenujejo Bobbleheads, torej interpretacija Bobladesov v ruskem jeziku.

Skill

Torej, prej omenjeno, da igra ima 20 popkov. 13 jih neposredno vpliva na kože glavnega junaka. Začnimo torej z iskanjem teh kipcev. Za spretno upravljanje težkega orožja, morate najti "težko orožje" popka. Po tem bo spretnost dobila 10 točk, kar bo vplivalo na bitko. Če želite najti to kipce, morate iti na sedež poveljstva Fort "Konstantin". Na tem območju je bonus v kleti.

Da bi izboljšali svoje znanje v lahkem orožju, bodo morali poiskati kipce "Light Weapon". Dodal bo tudi 10 točk za svoje sposobnosti. Da bi ga našli, gremo v bazo nacionalne garde. Puh je skrit v skladišču, toda tam je zaprt. Če želite priti tja, morate uporabiti vzvod v tretjem nadstropju. Lastništvo hladnega orožja se bo izboljšalo po iskanju popka v Falloutu 3. Vaših 10 točk je skrito na lokaciji Dainwich Building. Kdo je že igral na tem področju, ve, da je zelo velika. Poleg glavne hiše se nahajajo ruševine in ječe. Najdi nekaj zelo težkega tukaj. Puff je skrit pod zemljo. Obstaja igra in energijsko orožje. Da bi dobili dodaten bonus za njegovo posest, iščemo Boblhedovo "Energijsko oklep". Osnova enklave Raven-Rock je pripravila ekstremne dogodivščine. Moram iti v spalnicopoveljnika Hkrati igralec ima eno priložnost: ne morete se vrniti sem. Prav tako se morate boriti brez orožja. Da bi izboljšali to spretnost, morate iti v Rockopolis. To je skrita lokacija pod zemljo. Ni na zemljevidu. Da bi ga zadeli, se morate premakniti zahodno od dvorišča Casey Smith in severno od Herdersheim. Da ne bi zamudili vhoda, previdno preverite teren in poiščite barvne zastave. Mops je skrit za telesom umorjenega Argylla.
Za izboljšanje spretnosti "barter", gremo na Evergreen Mills. Ta kraj lahko najdete tako, da pridete na bazar in se osredotočite na prodajalca Jack. Od njega je treba iti na strojno orodje. Da bi postali bolj zgovorni, lahko uporabite kodo na bradavicah v Falloutu 3. Ampak, če ste radovedni sami našli vse kipce, potem morate iti do Janezovega groba. V njegovem ječmenu je terminal, po katerem je skrita še ena bobna.
Za spretnost "medicine" morate biti previdni že od samega začetka igre. Ta artefakt se nahaja v zatočišču 101, kjer se rodi protagonist. Pops je na očetovi mizi. Za "znanstveni napredek" iščemo pug "Science". Pokopan je v zavetišču 106. Potrebno je iskati vzhodno sobo. Za izboljšanje spretnosti "eksploziva" morate iti na radijsko postajo WKML. Morda ste bili pogosto tu, vendar niste niti uganili, kje bi lahko skrili kipce. Dejstvo je, da so ga razvijalci vestno uredili med kamni v rezervoarju.

Za hitro in spretno popravljanje vsega iščemo Boblhedovo "Popravilo". To bomo obiskaliprebivalci Arefa in eden od njih bo moral vdreti v hišo. Ne moremo reči, da bo Evan King z veseljem takim gostom, toda ti si prišel k njemu v aferi. Da bi prišli do hiše, mora biti spretnost "zla" od 50 točk. Ne pozabite, da bo zločin vplival na vašo karmo.
"Evil" Poop se skriva v pisarni Bethesda v drugem nadstropju. In "Sneakiness" je bil skrit v tunelu Yao-haev.

Parametri

Morda so vsi zgoraj navedeni kipci v vašem inventarju in ne morete ugotoviti, kje lahko najdete Puffs v Falloutu 3, ki bodo vplivali na parametre S. P. E. C. I. Mladički bodo morali priti v naslednjo hišo. Tokrat se Lucas Simms ne veselimo našega videza. Iščemo statueto v spalnici. Percepcija se bo izboljšala po obisku muzeja Dave. Za tiste, ki ne vedo, se stavba nahaja na območju "Republic Dave". Puh je skrit na desni strani stavbe. Endurance je verjetno najtežje doseči. On bo moral iti v hišo "Death Creeps". Kip je skrit pod brahminskim trupom. Karizma "je" v zavetju 108. Tukaj morate najti sobo, v kateri je veliko postelj.
Inteligenca je skrita med mladiči, kar so znanstveniki v Rivet City Labu. Agility je v pisarni Greenery's Paster. Vso srečo nas bo pripeljalo do Arlingtonskega pokopališča. Na tej lokaciji je hiša z istim imenom, ki se spušča v klet, od koder najdemo popka.

Kode

Poleg iskanja Boblades lahko uporabljate tudi kode. Fallout 3 ne bo preprosta igra za vse. Zatoigralci morda potrebujejo pomoč na strani. V ta namen mora konzola vstaviti potrebne ukaze. Na primer, če ste utrujeni od umiranja vseh okoliških znakov, uporabite tgm. To vam bo dal nesmrtnost. Če se želite hitro premikati po lokacijah in imate topografski kreten, ne le v življenju, lahko vnesete tcl, da greste skozi stene ali tmm 1, da prikažete vse lokacije na zemljevidu. Fallout 3 goljufi tudi delajo za izboljšanje junaka. Na primer, za dvig ravni: dovolj je, da v konzolo vnesete advlevel. Če ne želite iskati mladičev, ampak želite dobiti 10 točk za določeno spretnost, lahko uporabite ukaz player.setav x 10. Namesto x je dovolj, da napišete spretnost ali atribut.
Na primer, player.setav repair 10 je koda, ki dvigne spretnost "Repair" za 10 točk. Mimogrede, število lahko spremenite tudi v želeno.

Sklepne ugotovitve

Seveda v Falloutu 3 ni enostavno najti Puffov, vendar je zelo zanimivo. Ponavadi zvest navijači najprej prečkajo igro za zaplet, da ugotovijo, kaj se dogaja, ali spoznajo novo zgodbo. Po večini sedite za dolg prehod, obiščite vse lokacije, zbirajte različne predmete in postopoma izboljšajte junaka. Tudi če ne najdete samih statuet, uporabite namige, da boste razumeli, kje najti imena lokacij.

Sorodne publikacije