Znaki Fallout 4: Kate. Opis lika, kje najti in kako stopiti v stik s Kate

Ogromna količina karizmatičnih in nepozabnih likov nam je predstavila igro Fallout 4. Kate je ena od teh junakinj. Ta lik ne bo vam dolgčas na potovanju, poleg tega, vedno pridejo do reševanja v težkem trenutku. To dekle, s katerim lahko protagonist vzpostavi romantično razmerje, ki ima nenavaden značaj z njihovim dostojanstvom in slabostmi. V tem majhnem pregledu vam bomo povedali, kje lahko najdete tega spremljevalca, kako priti do nje in se z njo povezati.

Pretekli Aiti Kate

Fallout 4 se od prejšnjih delov franšize razlikuje v tem, da v celoti razkriva značaj in preteklost vseh satelitov, ki jih lahko pridobi glavni junak. Med potovanjem bo Kate povedala o njegovem težkem življenju. Kot otrok je to dekle čutilo pomanjkanje ljubezni od staršev. In takoj, ko je dopolnila 18 let, so se "dobri sorodniki" prodali v suženjstvo. Naslednjih pet let je bilo najtežje. Da bi se znebila suženjstva, je Kate morala ukrasti, vendar je še vedno vzela potrebno količino in si odkupila.Dekle je našlo svobodo, najprej se je "zahvalilo staršem" in, ne da bi razmišljalo, jih je oboje zapustilo s puškami iz puške. Kaj naj rečem, takšno življenje je pustilo globok vtis na Kate - v njem ni bilo prijaznosti ali sočutja, poleg tega je postala narkomanka. Na koncu se je dekle odločilo narediti samomor, vendar je to hotel storiti z rokami drugih ljudi. Zato sem začel sodelovatigladiatorske bitke - ena od smrtonosnih zabav na svetu Fallout 4 de Kate je pridobil ogromno popularnost in postal najboljši borec.


Kako priti do Kate za spremljevalce

Da bi to dekle postala njegova spremljevalka, mora glavni junak iti v "bojno območje", ki se nahaja v vzhodnem delu Diamond Cityja - glavnega kraja Fallouta 4. Kate se bori v areni in preden se pogovarja z njo, boste morali uničiti skupino plenilcev, ki nadzorujejo to mesto. Posebno pozornost posvetite natakarju - ta nasprotnik ne bo rešil Molotovljevih koktajlov v boju, da bi ga najprej nevtraliziral.
Po boju se pogovorite z osebo, ki sedi v kletki. On vam bo dal pogodbo in zdaj lahko dekle prepričate, da postane vaš spremljevalec na potovanju v svet Fallouta 4. Kate se bo zlahka strinjala in postali boste zelo spreten spremljevalec.

Koristi karaktera

Kate je odlična posrednica, ker se njena borbena preteklost čuti, tako da bo vsak prehod misij s tem značajem lahek sprehod. Dekle je popolnoma sposobna rokovati s puško, njena natančnost pa vam bo več kot enkrat prihranila življenje ali zdravje. Poleg tega je Kate sposobna obvladati ključavnice na glavni stopnji. Torej, ko se soočite z zaklenjeno škatlo ali vrati, lahko vedno prosite partnerja, da jih odpre za vas. Hkrati pa je Kate "slabo dekle". Pije, jemlje droge, krade, ogroža prebivalce puščave. Mogoče je zato zanimivo preživeti čas s tem likom. Poleg tega, ko je dosegel najvišjo stopnjo zaupanja z dekletom, lahko dobite odlične spretnosti"Shuffle shooting". Ta perc omogoča hitro obnovitev točk, če zdravje protagonista pade na 25%.

Fallout 4. Odnosi s Kate

S svojim spremljevalcem lahko povečate svoj odnos, če delate stvari, ki se zanimajo za Kate. Ko potujete z dekletom, se izogibajte dejanjem, ki jih ne odobrava. Torej, če želite narediti nekaj, kar vam ni všeč, potem je bolje, da ga pošljete v bazo. Kate ljubi, ko protagonist pije alkohol in krade. Poleg tega dekle duše, če ste trgovino za plačilo z delodajalci in v pogovorih obnašajo strogo. Prav tako Kate ljubi svojega spremljevalca, da hodi gola. Njen odnos do drog je odvisen od poteka potovanja "Soft Intervention". Dokler ne dokončate te naloge, je Kate več kot pozitivna glede zasvojenosti z drogami. Po zaključku misije se njeno mnenje spremeni v nasprotno.
Če želite doseči najvišjo stopnjo odnosov z dekletom, potem ne pomagajte naseljencem pri nalogah minitmenov in sintriranja na njej. Kljub zunanji krutosti Kate res ne ljubi umora nedolžnih in se negativno ukvarja s kanibalizmom. Poleg tega, dokler ne boste popolnoma prenesli svojega odnosa s tem značajem, je bolje, da se ne vključite v podzemeljsko, minimmensko ali feljansko frakcijo.

Glavno spremljevalno iskanje

Ko pridete do 750 ugleda deklet, vam priznava močno narkotično odvisnost, po kateri se bo začelo iskanje "Soft Intervention". Da pomagam KateČe se želite znebiti bolezni, jo mora protagonist odpeljati v zavetišče 95, ker je tam tista oprema, ki pomaga pri tem problemu.
Pred odhodom na ta kraj ne pozabite na zalogi vložkov in kompletov za prvo pomoč, saj so prosilci za azil zelo agresivni do obiskovalcev. Po čiščenju ozemlja, dekle v poseben stol. Tako boste dokončali izvedbo te igre iskanja Fallout 4. Kate se bo znebila odvisnosti in z njo lahko ustvarite romantičen odnos. Ne pozabite, da vaš spremljevalec ne podpira uporabe drog.

Sorodne publikacije