CS GO: hidroponi AK-47 po ceni celega konoplje

Računalniške igre so že dolgo donosno podjetje. V prizadevanjih, da bi ustvarili čim več denarja, razvijalci računalniških iger izumijo nove načine prostovoljnih obveznih plačil. Priljubljena igra cybersporta CS GO je upravičeno zaslužila dvomljivo slavo med večino ljudi. Poleg dejstva, da je projekt sam vreden denarja, lahko igralec kupi kožo na orožju. Na primer, hidroponi AK-47.

Denar na vetru

Preobleke na orožju - to je ena najbolj spornih stvari, ki so jih kdaj uporabljali pri spletnih igrah. Koža je isto orožje, z majhnim ponovnim pisanjem. Ja, samo barvanje, nič več. Ljudje, ki so daleč od računalniških iger, verjetno ne verjamejo, da lahko kakšna barva stane 100.000 rubljev!


Hidroponi AK-47 je ena izmed najbolj priljubljenih kož v igri. Najbolj kakovostna različica stane približno 13000 rubljev, najcenejša - okoli 1500. Težko je verjeti, vendar je to res. Vse kože niso brezplačne, lahko jih kupite v trgovalnem nadstropju ali osvojite igro na srečo. Loterija je privlačna, saj lahko tam dobiš kožo za malo denarja. Vso srečo se lahko nasmehne in igralec bo prejel barvanje za orožje v skupni višini do 200.000 rubljev! Vendar je to redkost. V iskanju dragih nagrad, igralci porabijo tisoče dolarjev in ne dobijo ničesar. Položaj je precej podoben običajnemu kazinu. Igra loterije pritegne in navdihuje upanje, s čimer je igralec prisiljen poskusiti enkrat za vselejosvojite želeno nagrado.


Igralec, ki je kupil hidroponiko kože AK-47, ne prejme ničesar drugega kot barvanje. V igri ne dobi nobenih koristi. Sposobnost igranja je nemogoče kupiti. Vsaka koža je nepraktična, vlaganje vanje je nedonosno. Seveda, domači trg kože je precej stabilen, in drago ni toliko. Lastniki se ne mudi za prodajo. Povpraševanje veliko presega ponudbo.

13000 rubljev za "konopljo"

Posebnost hidroponike kože AK-47 je njen videz. Glavne barve so bela in zelena. Plinska cev, meč in pogled so obarvani zeleno. Počasi je prisoten na drugih delih stroja. Jeziček je pobarvan v belo barvo, na njega pa je položena slika listov rastline.
V uradnem opisu je navedeno, da je bambus. Zanimivo je tudi, da stroški kože presegajo stroške celotnega grmovja konoplje, ki se lahko goji in goji v nekaterih državah Združenih držav in Kanade. Tako ime je dobilo ime. V Rusiji in mnogih drugih državah je gojenje konoplje nezakonito.

Kategorije

Vse kože v Counter Strike imajo več kategorij kakovosti. Glede na to, v katero kategorijo spadajo, se cena spreminja. Obstajajo naslednje kategorije:
 • neposredno iz tovarne;
 • malo obrabljen;
 • po terenskih poskusih;
 • nošena;
 • kaljeno v bitkah
 • Orožje iz tovarne je najdražje, na bojišču pa najcenejše. Cena se zelo razlikuje, razlika pa lahko doseže 70.000 rubljev. Slabša je kakovost, slabši je videz orožja.

  Kakšna kožaizbrati?

  V "COP: GO" se hidroponi AK-47 štejejo za dostopno kožo. Če želite, da se znebite dodatnega denarja v vaši denarnici, potem lahko kupite tovarniško orožje, dobro, in če je malo denarja, vendar še vedno motijo, lahko vzamete utrjene v bitkah. Dražje zhupany se bodo znebili velikih vsot denarja. Poleg tega se njihova vrednost razlikuje glede na valutni trg. Seveda lahko vlagate in po dobičku prodate, vendar to še zdaleč ni vse.

  Sorodne publikacije

  Vega čelade - visoka varnost po dostopni ceni