Podrobnosti o tem, kako izvedeti prijavo v VC

Danes vam bomo povedali, kako se naučite uporabniškega imena in gesla od VK. V tej funkciji lahko trenutno uporabljate tri vrste podatkov, povezanih z določenim računom: URL, poštni predal, mobilni telefon. Izvirna različica osebnega profila nima e-poštnega naslova. Objava mora biti določena pozneje, ročno. Prav tako je koristno vedeti, da edinstveni URL strani ustreza identifikatorju, ki je dodeljen vsem novim uporabnikom socialnih omrežij.

Naučite se prijaviti z nastavitvami

Najprej poiščimo najpreprostejši način, kako najti stran za prijavo na strani »VC«. Za to si oglejte del nastavitev strani. Predhodno morate izdati dovoljenje. Za prijavo na spletno mesto lahko uporabite pošto ali telefonsko številko. Nato kliknite na avatar računa, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu strani.


V meniju spletnega mesta kliknite na točko "Nastavitve". Nato pojdite na zavihek "Splošno". Če sprašujete, kako izvedeti vašo prijavo za VK in nameravate uporabljati E-Mail na ta način, morate najti ustrezen blok na strani in klikniti povezavo "Uredi". V polje pod imenom "nov naslov" označite trenutno e-pošto. Uporabljamo gumb Shrani. Po potrebi potrdite dejanje, ki ste ga prejeli na telefonski kodi. Nato lahko uporabite novo prijavo (pošto).

Mobilna in povezovalna

Reši to vprašanje kotIskanje vaše prijave v "VC" je lahko na ta način podobno, tudi če jo želite uporabiti na ta način. Edina sprememba je, da potrebujemo blok "Telefonska številka".


Uporabite ga lahko, da ugotovite, ali je vaš mobilni račun povezan ali ga spremenite. Prav tako morate povedati, kako poiskati prijavo v "VC", če ta profil uporablja URL. Podatki, ki jih potrebujemo, so navedeni v bloku »Naslov strani«.

Geslo

Že smo vam povedali, kako izvedeti prijavo v VK. Gesla je treba govoriti individualno. Prav tako čaka na iskanje v razdelku "Nastavitve". Gremo k njemu. Odprite blok "Geslo". Kliknite gumb »Spremeni«, da odprete obrazec za ponastavitev gesla. V tem primeru moramo določiti prejšnje podatke in nato ponovno preveriti novo geslo. Ko končate te korake, uporabite gumb »Spremeni geslo«. Vendar pa ta obrazec ne omogoča ogleda trenutne kode, ne da bi jo spreminjali. To lahko pomaga brskalniku. To bo uporabno, če shranite podatke za prijavo na spletno mesto v samem brskalniku. Ta brskalnik sam predlaga te informacije, ko se prijavite na spletno mesto.
Oglejmo si, kako lahko ugotovimo, da za primer uporabimo Mozilla Firefox. Odprite meni, pojdite na element »Nastavitve«. Nato potrebujemo zavihek "Zaščita". Tu uporabljamo funkcijo »Shranjene prijave«. Po tem se bo pojavil obrazec, v katerem bodo prikazani vsi shranjeni podatki. Uporabite iskalni niz in vnesite vk.com. Tako dobimo seznam vseh prijav, za katere so bili podatki shranjeni. Nato kliknite"Prikaži gesla". Potrebna je potrditev delovanja. Pritisnite "Da". Obrazec bo imel dodatno polje z imenom »Gesla«. Prikazuje podatke za prijavo.

Sorodne publikacije