Pametni telefon Blackview BV7000 Pro: pregledi, pregledi, lastnosti in funkcije

Niša zaščitenih mobilnih naprav se ne sklicuje na kupce široke raznolikosti. Proizvajalci razumejo, da povpraševanje potrošnikov za njih ni zelo veliko, zato vladarji predstavljajo omejeno število kopij. Na žalost, noben zavarovan pametni telefon ni postal vodja prodaje, vendar to ne pomeni, da kupcev sploh ni. Ciljna publika so ljudje, ki imajo zelo aktiven življenjski slog ali delo v ekstremnih pogojih. Leta 2017 je kitajska družba uvedla "oklepno vozilo" - pametni telefon Blackview BV7000 Pro, ki razširja linijo zaščitenih naprav. Njegov predhodnik je model BV6000. Na ceno dane naprave skoraj ne razlikujejo. Njihova cena se giblje v razponu od 10.000 do 10.500 rubljev. Ali je proizvajalec presegel dosežene rezultate? Katere inovativne tehnologije so razvijalci uporabili za novost? Da bi odgovorili na ta vprašanja, so bile proučene tehnične značilnosti pametnega telefona, kot jih je navedel proizvajalec, ter strokovne in lastniške povratne informacije.
Vsebina paketa

Kot paket za ta model telefona je bila izbrana kvadratna kartonska škatla. Oblikovalci so ga opremili v sodobnem slogu. Kot osnova temelji bela nevtralna barva. Ime modela je natisnjeno v spodnjem desnem kotu. Da bi poudaril pozornost, mu je bil dodeljen okvir v obliki trikotnika z modrim ozadjem. O pripadnosti znamki označuje napis Blackview. Nahaja se v sredini z rahlim premikom na levi strani. Da biOdprite škatlo, samo odstranite zgornji pokrov. Pod njim je posebna plošča z luknjo v telefonu. Okrašena je v črni barvi. Zaradi kontrasta je embalaža videti precej privlačna. Pod panelom bo kupec videl razstavljene dodatke za snope. To so slušalke s kontrolnim gumbom, kabli in USB OTG, močnostnimi paketi in ključnimi sponkami, ki so namenjeni odstranjevanju pladnja. Slednji namesti SIM kartice in zunanje pogone.


Treba je omeniti, da je proizvajalec za tovarniško opremo predložil dva zaščitna filmska filma. Ena je že prilepljena na napravo, druga pa je dodana.

Kupci delijo svoje prve vtise

Če pogledate preglede telefona Blackview BV7000 Pro, lahko vidite eno funkcijo. Nanaša se na pladenj za kartico SIM. Da bi ga odprli, bo potrebno veliko truda. Sam proces je sestavljen iz treh stopenj:
 • Prvi - morate odpreti pokrov, ki pokriva pladenj sam.
 • Drugič - s pomočjo dolgega konca sponke za papir morate klikniti na vrh reže.
 • Tretjič, morate obrniti ključ in priklopiti pladenj, po katerem ga lahko dosežete iz telefona.
 • Po mnenju mnogih uporabnikov je odpiranje pladnja delovno intenziven proces. Edina stvar, ki se pomirja, je to, da to počnemo redko. In to zapletenost zasnove je razložena z visoko zaščitno stopnjo primera, zaradi česar voda ne more prodreti v napravo. Obstaja še ena točka, na katero so kupci posvečali pozornost, tokrat pa jo je mogoče pripisati koristim. Jezikgre za zaščitno folijo. Prijetno presenečenje je bil proizvajalec, ki je poleg glavnega predvidel še dodaten dodatek. Je poceni. Toda ta blagovna znamka še vedno ni dovolj priljubljena, zato se ti dodatki ne prodajajo na vseh prodajnih mestih.
  In kakšen vtis so imeli oblikovalci in strojna oprema na uporabnike? Poglejmo ta trenutek podrobneje.

  Videz

  Zasnova Blackview BV7000 Pro Black je vsekakor pozitivna, čeprav zaradi posebnosti telefona nekatere omejitve. Primerjava z navadnimi pripomočki ni smiselna, saj imajo zaščiteni pripomočki posebne značilnosti. Navzven se pametni telefon malo razlikuje od običajnih telefonov. Telo ima svetle vogale, ki so precej grobe. Okvirji so zelo široki in 12 vijakov na hrbtni strani. Ne brez kovinskih vložkov. Skozi stranske ploskve opravljajo zaščitno funkcijo. Prav tako je s pomočjo prekrivanja tega materiala fotoaparat poškodovan. Pametni telefon se ne zdi le navzven močan, ampak tudi precej velik. Pri dimenzijah 153x789x126 mm teža doseže kar 222 r. V rokah, vrečah, žepih se dobro počutijo, vendar je udobje govorjenja odveč, saj teža daje nekaj neugodja. Samo dve roki morata biti pod nadzorom. Večina elementov telesa ni namenjena za estetiko, ampak za zaščito naprave pred prahom in vodo. Zaradi tega so vsi konektorji opremljeni s posebnimi vtiči. Izgleda, seveda, malce grobo, toda glede na uporabnike v modelu BV7000 Pro so oblikovalci maksimalno izboljšaliVidez (vsaj kolikor je mogoče). Za lastnike gumbov nobenih pripomb. Najprej so lyuftyat. Tudi Slabosti vključujejo lajšanje depresije, zaradi tega, kar je telefon, medtem ko v žepu začne "živi svoje življenje". V vlogi varovanja proizvajalca zaslon, ki se uporablja steklo Gorilla Glass 3. Pri teh napravah, seveda je zelo majhna. Značilno je, zaščitene pripomočki so posebni okvirji se med padcem ne omogočajo split screen. Toda uporabniki menijo, da so v tem modelu ni dovolj visoka za brezhibno opravljanje svoje funkcije.
  pa na dotik nadzorna plošča je prejela številne pozitivne kritike. Ima osvetlitev in odličen odziv. Opozoriti pametni in prisotnost optičnega bralnika prstnih odtisov. Deluje v redu.

  Blackview BV7000 Pro: pregledi na zaslonu

  Naprava ima 5-palčni zaslon. Gre pa tudi s celotnim telesom. Okvir, ki obdaja zaslon, črna. To je precej debela. Zaslon ima dobre lastnosti. Na primer, uporabniki proizvajajo Full HD. Slika prikazuje kakovost, zaradi visokih dovoljenj zmogljivosti. Gostota 440 ppi. Trenutno je spodobno indikator. lastniki IPS-tehnologije, če dobro raven barv in širokim vidnim kotom. Tipalo je občutljiv in zelo veliko, tako. To je zato, ker tega enostavno pomotoma odkleniti pametni telefon. Nastavite senzor je nemogoče, saj razvijalci ni zagotovila ustrezne nastavitve. Poleg te pomanjkljivosti, so nekateri lastniki pozorenbarvno temperaturo. Malo je mrzla. Na žalost je ne morete spremeniti. Slabost se nanaša tudi na senzor osvetlitve. Deluje počasi. Na ulici, zaslon ne uspe, svetlost ni dovolj za udobno delo na soncu.

  Stopnja zaščite

  Zaščitne lastnosti pregledov Blackview BV7000 Pro so dobre. Proizvajalec je ustvaril napravo, ki je skladna z IP68. Glede na te norme telefon ni mogoče samo potopiti v vodo, temveč tudi urediti fotografiranje v vodi. Napredni uporabniki so izvedli lastno neodvisno testiranje. Da, stroj deluje po vlaženju, vendar vlaga ostaja v dinamiki in v bližini škrbine. Pred uporabo telefona priporočamo, da ga temeljito obrišete. Iz neznanega razloga proizvajalec ni navedel ničesar o odpornosti na udarce. Opozoriti je treba, da v tem modelu ni gumijastih vložkov na stranskih površinah. Razvijalci so jih nadomestili s kovinskimi ploščami. Lastniki pravijo, da lahko zdržijo udarec, vendar za razliko od gume nimajo amortizacije.

  "polnjenje" strojne opreme

  Pozitivna povratna informacija Blackview BV7000 Pro (4 GB - RAM) prejme naslov za izvedbo. Temelji na čipu kitajske družbe MediaTek MT6750T. Osnovni 8-jedrni procesor deluje v povezavi z grafično kartico Mali-T860. Takšna strojna oprema si zasluži pohvalo. Veliko uporabnikov je bilo z veseljem spoznalo, da so razvijalci izvedli v napravi kar 4 GB "RAM-ov". Domači pomnilnik je več kot dovolj tudi za napredne uporabnike. Naprava ima zmogljivost shranjevanja 64 GB. V svojih pripombah lastniki poudarjajo svojepozornosti na možnosti tega modela. Za njo tudi delovno intenzivne naloge ne bodo problem.

  Vmesnik

  Sedma naprava Android ima Blackview BV7000 Pro, varen pametni telefon. Pregledi te različice operacijskega sistema so pozitivni. Vendar pa so na naslovu lupine podjetja slišali nekatere pripombe. Spremembe so vplivale na videz vmesnika, ki ga niso vsi uživali. Lastniki se morajo navaditi na nove ikone. Ko je naprava prvič vklopljena, naprava ne ponuja prijave za Google ali sinhronizacije podatkov. Kar se tiče funkcionalnosti, so vse standardne možnosti proizvajalca ostale nespremenjene.

  Baterija

  Glede avtonomije mobilnega telefona so pregledi Blackview BV7000 Pro le pohvalni. Proizvajalec je izbral ne najmočnejšo, ampak povsem produktivno baterijo s 3500 mag. Zagotavlja delo pametnega telefona pri visoki obremenitvi vsaj 1-2 dni. Obstaja način varčevanja z energijo. Polnjenje baterije od 0 do 100% se lahko izvede v 25 urah.

  Pogovorimo se o zmožnostih kamere

  . Blackview BV7000 Pro je opremljen z moduli 13 Mp (glavno) in 8 Mp (frontalno). Čeprav kakovost fotografij ne more tekmovati s profesionalnimi kamerami, je pa zelo vredna. Edina stvar, ki jo morajo razumeti kupci, je, da je ta model "oklepen", odporen na vodo in udarce, in ne na fotoaparat. Toda tudi takšna optika je dovolj za zajemanje nepozabnega posnetka, na primer nekje na vrhu gore.

  Povzamemo

  Prišel je čas, da povzamemo. Pozitivne povratne informacije o Blackview BV7000Pro, namenjen:
 • visokim standardom zaščite;
 • dostojna raven produktivnosti;
 • dobre zasnove (če primerjate samo pripomočke te kategorije);
 • z veliko količino pomnilnika;
 • vredno trajanja baterije.
 • Toda ni bilo brez žličke katrana. Lahko se srečate tudi z negativnimi komentarji lastnikov. V glavnem razpravljajo o vmesniku lupine podjetja, neprijetnosti med delovanjem in kakovosti zvoka.

  Sorodne publikacije