SIPP: Katere so te prednosti in slabosti?

SNPC - kaj je to? Ni premišljen izum, ki omogoča intenzivnejšo uporabo naprav, kot so tiskalniki in večnamenske naprave, in zato ne skrbi, da se bo barva tam končala. Dešifrirajmo to kratico, kot sledi - "Neprekinjeni črnilni sistem". Z drugimi besedami, odgovoriti na vprašanje: "SNPF - kaj je to?" Lahko je, kot sledi. To je majhna naprava, ki vsebuje barvo ali črnilo za črnilo, da lahko trajno uporablja tiskalnik ali večnamensko napravo.

Sklop SIRF

Da bi dobili podrobnejšo predstavo o SIRF, kako izgleda, je najbolje raziskati komponente za ta sklop. Sestavljen je iz naslednjih delov:
 • posebne kartuše.
 • Auto čipi.
 • Posode za odmerjanje.
 • Loopback.
 • Komplet pritrdilnih elementov.
 • Navodila za uporabo.
 • Set črnila.
 • To je pravzaprav celoten sklop. Da bi bolje razumeli, SNRC - kaj je, lahko raziščete fotografijo podrobno.

  Treba je omeniti, da so na fotografiji zabojniki z veliko črnilom. Te se najpogosteje uporabljajo v velikih pisarnah. Vendar obstajajo še drugi kompleti, ki vsebujejo posode z manjšim litrashom. Volumenski mehurčki vsebujejo od 200 do 500 ml barve. V taki maksimalni vsebnosti črnila presega polnjenje kartuše 10-krat.

  Uporaba niza

  Obstaja nekaj priporočil za uporabo tega sklopa. Najbolje je imeti tiskalnik z vgrajeno tiskalno glavo za njegovo učinkovito uporabo. To priporočilo je povezanodejstvo, da je vir v tiskalni glavi vgrajenega tipa veliko večji. Trenutno so najpogostejše naprave Epsonovi MFP-ji pri SNRC. Vendar pa drugi proizvajalci niso zapravljali časa in postavljali podobnih modelov. Takšna podjetja so Canon in HP. Priporočljivo je, da uporabljate Jet CMS s CPR od proizvajalcev, kot so Epson, Canon, HP, Lexmark.
  Uporaba sistema za neprekinjeno dobavo črnila v takšnih modelih brizgalnih tiskalnikov bo močno prihranila pri tiskanju. Če pogledamo številke, bo zmanjšanje stroškov v primerjavi z uporabo prvotnega vložka 50-krat več in v primerjavi s tretjo stranko - 30-krat.

  Učinkovitost uporabe v različnih pogojih

  Če govorimo o uporabi tiskalnikov s sistemom oskrbe s črnilom, potem so praktično neomejene. Za uporabo, recimo, lahko uporabite Epson SNPC doma. Uporaba sistema bo pomagala prihraniti precejšen del denarja pri tiskanju barvnih materialov in fotografij. Tiskalnik bo zagotovil neprekinjeno dostavo končnega materiala, če bo v pisarni. Pri izpisih različnih dokumentov, ki so vedno zelo, zelo veliko, bodo prihranki. Nekateri podjetni ljudje uporabljajo poslovne modele Epson, XP in CSPF, da zagotovijo različne dodatne storitve za kopiranje in reprodukcijo zahtevanih dokumentov.

  Kakšne koristi ima SNRF

  Največja prednost tega sklopa je seveda, da daje možnost intenzivnega izkoriščanja.tiskalnika, v katerem ga ni treba nenehno polniti. Odvisno od količine tiskanja lahko kupite komplete, ki vsebujejo od 50 ml do več litrov barve ali črnila. Zaradi te posebne uporabe so bile takšne prilagoditve prvič uporabljene za ploterje velikega formata. Porabijo črnilo v ogromnih količinah, zaradi česar so bili ti kompleti zelo stroškovno učinkoviti.
  Treba je omeniti, da nekateri uporabniki, ki se s takimi napravami samo seznanijo, pomotoma verjamejo, da je to edini način za varčevanje z jet tipom. To je zavajajoče zaradi dejstva, da so vsi kompleti opremljeni s čip kartušami. Bistvo teh podrobnosti je, da delujejo kot glavni tiskalnik za tiskalnik. To pomeni, da jih stroj obravnava kot glavne kartuše s črnilom. Čeprav lahko v nekaterih primerih naprava razkrije informacije, da je izdelek lažen ali uporabljen. Te majhne podrobnosti omogočajo uporabo cenejšega črnila za tiskanje, ki ne bi sprejel originalne kartuše brez seta.

  Konec

  Med pomanjkljivostmi sodi dejstvo, da mnogi uporabniki pomotoma menijo, da je takšen sklop edini način za varčevanje denarja. To ni res. Poleg tega je treba pri nakupu naprave razumeti, da je začetna namestitev SNRC in nadaljnje delovanje takšne konstrukcije precej zahtevna. Zaradi teh težav strokovnjaki priporočajo uporabo sistema le, če tiskalnik na dan natisne vsaj 100 listov. V nasprotnem primeru obstaja boljši izhod iz situacije.Na ta način so lastniki domačih tiskalnikov postali PZK - to so polnilne kartuše. Prihranki takšnega dela ne bodo manjši od celotnega sklopa. Toda to je v primeru uporabe nizke intenzivnosti.

  NPCH sistem za brizgalne tiskalnike

  Tiskalniki nekaterih podjetij imajo nekatere zahteve za komplet. Ta podjetja vključujejo Epson, HP, Brother, Canon Pixma. CCD za te naprave ima več osnovnih delov, ki so osnovni.
 • Prva stvar, ki je prisotna v vseh sistemih, je rezervoar. Morda jih je nekaj. Vsak od njih je izveden iz prozornega materiala ali dopolnjen z majhnim oknom. To je narejeno za ustrezno spremljanje količine črnila v rezervoarju darovalca. Če morate kupiti sistem za domačo uporabo, ga morate opremiti z Mariottinimi posodami, ki vzdržujejo konstanten pritisk na glavo tiskalnika.
 • Drugi obvezni gradbeni element je povezovalna zanka več cevi. Cevi morajo biti opremljene z montažnimi nosilci.
 • Zadnji potrebni del za delo CISS je kartuš s čipom. Vendar ne za vse tiskalniške modele. Nekateri modeli podjetja Brother stanejo brez takega bloka s čipi. V tem primeru so kartuše nameščene na prvotnem mestu.
 • Kako sistem deluje

  Načelo sistema je precej preprosto. Med postopkom tiskanja se začne količina črnila ali črnila v glavnem vložku zmanjševati. V tem času nastane prekomerni pritisk na kapacitete sistema, v katerem nastane črnilozačnite vstopati v vložek skozi cevi. Vendar pa obstaja majhen odtenek, ki ga je treba upoštevati. To velja za delo tiskalne glave. Barva prihaja v večini primerov z gravitacijo, kar pomeni, da morate pri namestitvi CCD-ja paziti in uravnotežiti zasnovo tako, da ko tiskalnik miruje, črnilo ne teče v kartušo ali, nasprotno, iz njega ne teče.
  Treba je omeniti, da različni modeli tiskalnikov doživljajo nekatere napačne predstave glede uravnoteženja. Epsonovi modeli, recimo, lahko delujejo dobro tudi z nekaj grobimi kršitvami pri uravnoteženju. Toda pri drugih modelih lahko najmanjša netočnost povzroči uhajanje barve v telo naprave.

  Način namestitve SNCB

  Način namestitve sistema najpogosteje sledi enotnemu naročilu:
 • Prva stvar, ki jo je treba narediti, je napolniti sistem in ga prenesti. Črpanje se nanaša na polno polnjenje rezervoarjev z barvo, polnjenje vseh cevi in ​​kartuš. V procesu polnjenja je najpomembnejše - tesnost. Ne pozabite, da črnilo ne kaplja od nikoder.
 • Po tem je treba namestiti vse pritrdilne elemente in iztočiti cev iz cevi. Opozoriti je treba, da ne bo mogoče pravilno polagati pršca, dokler se vložki ne namestijo v voziček. Zaradi te funkcije ta stopnja vključuje tudi namestitev kartuš.
 • Zadnji, tretji korak je preverjanje delovanja sistema za neprekinjeno dobavo črnila in po potrebi prilagoditev. Prav tako boste moraliPrilagodite položaj zanke, če se kartuša premakne hitro, se bo začela držati zanke.
 • Še en majhen odtenek zadeva tiskalnike z matičnimi ploščami. V prvi fazi namestitve SNCB morajo biti odklopljeni.

  Sorodne publikacije